Beoordelingen van Pizzeria De Branding Buren Ameland

Recente recensies van Pizzeria De Branding Buren Ameland

5 sterren na 94 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Leckere Pizzas, auch zum Mitnehmen. Die Explosiva war wirklich scharf und seeehr gut. Gerne wieder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's Besteld en op de afgesproken tijd in de oven dus heet mee

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

2 pizza's en spaghetti besteld. Prijs / kwaliteit verhouding: te duur voor wat je er voor krijgt. Verkeerde pizza mee gekregen, waar ook nog zwart verbrande uien op zaten. Mijn zoon weer terug nr De Branding. Daar kwam net een familie een pizza terug brengen die ook niet was besteld: onze pizza! Dus geruild en mijn zoon heeft de juiste pizza meegekregen maar die was inmiddels koud......... jammer.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld om 17.54. Ik snap dat het op zondag druk is dus dat neem je dan mee in de wachttijd. Volgens de site zou de bestelling om 19.20 u klaar zijn. Was echter niet klaar " ze lopen wat achter", Vraag Ik nog aan de jongedame bij kassa hoe lang gaat het nog duren dan? Uur, 3 kwartier, 10 minuten? 20 minuten zegt ze. 20 minuten later nog niet klaar. Uiteindelijk was het pas om 20.03 dat ik kon afrekenen. Dus meer dan 2 uur na plaatsing van de bestelling. Ik heb daar in het restaurant dus nog eens 50 minuten moeten wachten en ik was niet de enige. Meerdere mensen waren daardoor aan het mopperen. Waarom geeft dit restaurant op de mail dan niet door dat de wachttijd oploopt? Dit is echt onfatsoenlijk richting je klanten. Was het daarmee klaar? Nee want de bestelling was ook nog eens niet goed uitgevoerd. Bakje extra knoflook ( wel betaald) was niet geleverd. En de bestelde vanille milkshake was een bananen milkshake. Prijs- kwaliteit verhouding voor de afhaalpizza vond ik onvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed, maar helaas was de bodem en rand bikkelhard. Met een mes kwam je er niet door. Ook was hij aan 1 kant zwart. 1 van de pizza's was misvormd, daardoor stuk kleiner dan de andere pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Everything was perfect. Pizza has been ready for take-away at exactly the pre-defined time. And they really tast delicious!!!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

1.Goede pizza's met voldoende ingrediënten. 2.Naam Jeannette Fluitsma wijzigen in Wilfried Fluitsma 3. I.v.m. nachtrust verzoek om beoordelingen niet versturen tussen 22:00 en 08:00 uur.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Hier kan menig pizzeria een voorbeeld aan nemen zeer vriendelijke bejegening én uitstekend eten.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en smaakvol. Natuurlijk voor een volgende keer weer.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Had 2 bakjes knoflooksaus besteld en betaald maar die zaten niet bij de bestelling!!

Reactie van Pizzeria De Branding:Hallo, We hebben uw bestelling bekeken en zien dat u bij de pizza extra knoflook hebt besteld! Dat is geen bakje knoflook. Ze gooie dan knoflook op de pizza. Ik zal u een code opsturen zodat u op de volgende bestelling een korting krijgt. Ik zal ook dat (extra) veranderen en gewoon bakje op zetten.... dan is het voor de volgende gast wel duidelijk. Bakje knoflook staat ook bij categorie (extra's) Bedankt voor het laten weten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en vriendelijk personeel!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Pasta besteld om af te halen. Bleef lang warm, was lekker veel en smaakte heerlijk! Voor herhaling vatbaar

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza! Exact op de aangegeven afhaaltijd uit de oven.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, geen overtollig druipend vet, super pizza!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pizza die wij in tijden gehad hebben. De champignons waren vooraf gedroogd (dus niet zo nat) en het deeg zelf was goed op smaak. Wij komen zeker terug! Echt een aanrader.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zowel de lasagna als de pizza was heerlijk! Zeker een aanrader om eens lekker Italiaans eten af te halen.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke pizza’s en lekkere frites. Echt een top restaurant!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten via de website besteld. Ondanks de drukte, keurig op de afgesproken tijd klaar. Heerlijk eten! Uitgebreide en gevarieerde Anti Pasto en een erg lekkere Carbonata pizza! Aanrader. We gaan zeker weer een keer bestellen.

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:👍

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s .

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie 🤗

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Toller Service und sehr leckere Pizza.

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten en goede bediening. Wanneer we op Ameland zijn, gaan we er vaak eten. Dit keer online besteld en gehaald. Was ook prima. Dit kwam meer omdat we een pup bij ons hadden. Volgende keer komen we weer eten!

Reactie van Pizzeria De Branding:Pup mag mee hoor. Gezellig. Tot snel.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was prima in orde. Stokbrood voor brood plankje was aan de harde kant. Personeel bij afhalen bestelling sprak geen woord Nederlands, alles moest in Engels worden gedaan. Voor mij geen probleem maar mogelijk niet voor iedereen.

Reactie van Pizzeria De Branding:Ja dat snappen we. We doen wat we kunnen qua bezetting van personeel maar snappen zeker dat t voor sommige mensen lastig is om in t Engels te bestellen. Hopelijk tot snel en bedankt voor je reactie!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De lasagne was heerlijk maar de rucola die ik erbij had besteld heb ik nergens gezien. Stond wel op het bakje geschreven dat het erbij zat. Wel beetje jammer maar nogmaals het was heerlijk en zeker genoeg.

Reactie van Pizzeria De Branding:Hè wat vervelend van de rucola. Ik heb naar uw bestelling gekeken en zag dat u een lasagne + rucola besteld had. Dit zou dan op de lasagne moeten zitten. Wij serveren t niet dan in een bakje. Wij serveren alleen rucola in een bakje als u ook een bakje bestelt. Als t ook niet opzat dan gaan we u de volgende keer gewoon een dubbele portie rucola geven. Dat komt wel goed. Fijne avond en bedankt voor uw reactie.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende pizza's, lekkere lasagna, van een echte Italiaan (voor zover ik kon beoordelen!). Op het afgesproken tijdstip ook precies klaar. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza's. Perfect op tijd klaar en zeer fijne bediening.

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza’s. Alleen jammer dat 1 pizza niet juist was. Pizza margherita met pesto, parmaham, mozzarella en rucola besteld. Helaas zat er alleen maar pesto op en was de rest vergeten.

Reactie van Pizzeria De Branding:OOh dat is niet fijn! We gaan dit goed maken met jullie en nemen snel mogelijk contact met u op!! onze excuses hiervoor!!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Die Pizza war wieder sehr lecker. Bestellt haben wir per Internet. Abholungszeit angegeben: 20:20, Pizza fertig: 20:45 und es fehlte leider ein zusätzlich bestellter Belag.

Reactie van Pizzeria De Branding:Oh das tut uns leid das es etwas langer gedauert hat. Nächsten mal bekommen sie von uns noch eben ein leckeren getränk an die Theke von uns oder ein kleinen wein zum mitnehmen. Einfach name nennen oder beschreiben wenn online bestellen.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie!👍

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De nazorg, na het plaatsen van onze bestelling, was prettig, omdat we een vraag hadden over glutenvrij. Bij De Branding Kun je prima glutenvrij eten met royale portie. De kwaliteit van het eten is de moeite waard om voor terug te komen!

Reactie van Pizzeria De Branding:Wat lief van u dat u even de moeite neemt om dit te delen. Tot snel.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza’s en bestelling op tijd klaar ! 👍

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s waren gewoon heerlijk. Echt Italiaans.

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima lasagne, lekker veel groenten. Snelle service

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt voor uw leuke reactie!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta, super service.

Reactie van Pizzeria De Branding:Super! Bedankt voor uw reactie!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar,pizza was goed warm en lekker.vriendelijke service. We gaan zeker nog een keer bestellen.

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn dat t allemaal goed geregeld was! Bedankt voor uw leuke reactie!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden lange tijd niets besteld omdat wij het eten niet goed vonden (veel te zout en idee niet vers). Wij waren nu verrast door goede kwaliteit van de bestelde pizza's en zullen vaker gebruik maken van De Branding haar aanbod.

Reactie van Pizzeria De Branding:Wat fijn om te horen. Tot snel!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza!!

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:Dank u!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Sehr leckere Pizza und online Bestellung auch super geklappt

Reactie van Pizzeria De Branding:Toll! Danke!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service !

Reactie van Pizzeria De Branding:Dank u! Top!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geholpen... ondanks de drukte... Tussendoor geholpen...heel erg fijn.. Ook als we bij de Branding gaan eten, voelt het erg persoonlijk. En....heerlijke Pizza's...

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn dat u zo een positieve ervaring had bij ons. Heel erg leuk om te lezen. Daar krijgt ons team energie van. Thanks en tot snel!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza, mooi formaat. Heerlijk belegd. Enige tip, iets met gorgonzola.... Maar erg lekker, prijs ook prima.

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt voor uw positieve reactie. Bedoelde u trouwens iets meer gorgonzola of iets met gorgonzola? Als u het eerste bedoelde dan doen we er de volgende keer op uw verzoek graag wat meer op. Graag tot een volgende keer!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed op tijd klaar en heerlijk genoten van een vegetarische lasagne en een penne salmone 👍 magnifico !

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt voor uw leuke reactie. Fijn dat u lekker heeft gegeten!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede pizza’s en we waren van plan er deze week 1 te eten maar we gaan nog een keer één halen

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn dat u lekker heeft gegeten! Tot snel!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en ook de lasagne was voortreffelijk

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn dat u lekker heeft gegeten! Bedankt voor uw reactie!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, s nachts wel erge dorst 😀

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn dat t heerlijk was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed lekker pizza

Reactie van Pizzeria De Branding:Dank u, fijn te horen.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza’s

Reactie van Pizzeria De Branding:Top.... bedankt

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was lekker. De wijziging in de opmerkingen was niet doorgevoerd. De afhaaltijd, dat was beslist niet goed. 40 minuten later dan we hadden besteld!!! Wij halen deze zomer niet bij deze pizzeria. Enne, de vrouw kan weinig Engels en geen Nederlands praten.

Reactie van Pizzeria De Branding:Het is misschien beter als u beetje begrijpt dat alles anders gaat in deze moeilijke tijden! Wij doen ons best voor u maar verwachten wel klein beetje begrip! Op onze site kunt u makkelijk kiezen voor - en + ...... Fijne avond.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's! Dunne bodem, krokante korst en meer dan voldoende topping. Ook gewoon klaar op de aangegeven tijd, kwamen net uit de oven. Top!

Reactie van Pizzeria De Branding:Top dankuwel

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben een heerlijke pizza don Angelo gehad, ivm Corona hebben we deze thuis opgegeten. Hopelijk kunnen we de volgende x weer gezellig bij jullie komen tafelen. Groetjes Coen en Elly uit Groningen

Reactie van Pizzeria De Branding:Wij missen jullie! Bedankt!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles super - die Onlinebestellung lief problemlos und das Essen war pünktlich fertig. Wir hatten 4 verschiedene Pizzen, alle waren sehr lecker!

Reactie van Pizzeria De Branding:fijn!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijke goedgevulde pizza gegeten carbonara speciale en een superlekker frisse salade met balsamico dressing! Echt een aanrader!

Reactie van Pizzeria De Branding:erg bedankt!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza’s: Quattro Formazzio en Pikante. De Tiramisu was met aardbeien, maar die vond ik niet echt terug. Wel lekker overigens.

Reactie van Pizzeria De Branding:gelukkig dat u het lekker vond, wij gooien geen stukjes aardbei erin! wij mixen verse aardbei helemaal fijn! bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn, bedankt!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, snelle service

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedank!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke versgemaakte vegetarische lasagne met veel groente! Ook de pizza met asperge was rijk belegd en heel smakelijk. En het was nog veel ook, dus voor morgen hebben we nog wat lekkers over. Tenslotte was ook de tiramisu super. Italiaans heeft een van mijn favoriete eetculturen en De Branding kan er wat van!

Reactie van Pizzeria De Branding:Erg bedankt! Fijn om het zo te horen!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s waren rijk belegd en heerlijk van smaak, fantastische lekkere pizzadeeg/ bodem

Reactie van Pizzeria De Branding:Erg bedankt! Top!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelden zulke slechte pizza's gegeten. Er zat smaak nog kraak aan de pizza. Beide pizza's na een paar hapjes weggegooid. Schandalig dat dit wordt geleverd aan klanten. Er zat werkelijk geen vers product op, een smakeloze plakkerige massa. Jammer, want we zijn anders gewend bij deze pizzeria.

Reactie van Pizzeria De Branding:Goeie middag, Het is vervelend dat de pizzas niet naar wens waren, wij willen altijd tegenmoetkomen en zorgen dat u toch tevreden bent. Normaal gesproken nemen mensen gewoon contact met ons op en we komen altijd uit! Als u anders gewend bent in deze pizzeria dan weet u ook dat u dit altijd met ons kunt bespreken. Gelijk zo ontzettend negatief doen zijn wij niet gewend van onze vaste gasten. Onze excuses!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, en mooi op tijd klaar. Prego!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie flesjes wijn hoor lekker man danku danku

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lasagne was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en ze waren precies op tijd klaar!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's!

Reactie van Pizzeria De Branding:"Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons."

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt! we zijn er blij mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

twee zalige pizza's (vegetarisch) opgehaald!

Reactie van Pizzeria De Branding:"Bedankt dat u naar ons restaurant bent gekomen en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons."

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heerlijk gegeten

Reactie van Pizzeria De Branding:"Bedankt dat u naar ons restaurant bent gekomen en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, precies op het afgesproken tijdstip gereed.

Reactie van Pizzeria De Branding:dankuwel

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza goed bevallen goed gevuld

Reactie van Pizzeria De Branding:fijn om het te horen bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de pizza wat flauw van smaak. Ik miste een beetje de pittige smaak van knoflook en peper

Reactie van Pizzeria De Branding:goeie avond, als u een pizza besteld met champignons dan gaan wij natuurlijk geen knoflook, pikant en pepers op gooien! dat moet u aangeven. hoop de volgende keer beter! fijne avond nog

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza, vriendelijke bediening. Jammer dat we ivm Corona moesten afhalen dus verder geen oordeel over het restaurant.

Reactie van Pizzeria De Branding:wij hopen oook dat dit snel voorbij is, niet alleen vanwege het werk maar ook omdat wij jullie missen! bedankt

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en lasagne gehaald. Alles was erg goed. Ook bediening erg vriendelijk.

Reactie van Pizzeria De Branding:"Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is zoals altijd fantastisch bij De Branding!

Reactie van Pizzeria De Branding:Top!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks Corona toch thuis lekker uit eten! Prima kwaliteit en uitstekende online service.

Reactie van Pizzeria De Branding:fijn om te horen. erg bedankt.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s. Gelukkig konden we ze afhalen. Volgende keer hopijk weer in de pizzeria

Reactie van Pizzeria De Branding:Dat hopen wij ook van harte. wij missen jullie!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, perfect op tijd. We hadden 3 Pizza’s en 1 Lasagna. Absoluut aan te bevelen. En alles op tijd klaar.

Reactie van Pizzeria De Branding:"Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bruschetta en uitstekende pizza Carbonara. Vriendelijk en vlot geholpen in deze moeilijke tijd.

Reactie van Pizzeria De Branding:Erg bedankt

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's zijn echt het allerlekkerst bij De Branding. Ook goed geregeld in deze crisistijd.

Reactie van Pizzeria De Branding:Wat is het fijn om jullie toch op deze manier blij te kunnen maken!!! hoop dat het snel voorbij is en dat wij jullie weer kunnen ontvangen!! bedakt

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardige bediening. Pizza goed belegd echter nog niet gaar.

Reactie van Pizzeria De Branding:fijn dat u het even aan geeft! volgende keer bij de opmerking even aangeven dat u het meer doorgebakken wilt hebben. bedankt voor uw reactie! Onze excuses hiervoor!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak: Uitstekend en ook goed warm. Hebben heerlijk gegeten Hiervoor Dank

Reactie van Pizzeria De Branding:dit doen we graag voor u!!!! Bedankt voor uw reactie!!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede, rijk belegde pizza. Via internet besteld en betaald. Was op het aangeven afhaaltijdstip klaar.

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn om het te horen!! erg bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's! niet te vet en smakelijke korst. Ook de lasagne en de Anti pasti vielen erg in de smaak. Echte aanrader!

Reactie van Pizzeria De Branding:Fiijn!!! bedankt voor uw reactie!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

hele lekkere pizza’s, klaar op de afgesproken tijd

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn dat u het even aangeeft! bedankt!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's bezorgd, goed belegd

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt!!! tot de volgende keer!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s Hawaï, Tonno en Ham waren super lekker. Ook de pasta met zalm was top. Helaas was de tiramisu niet lekker en waren er 2 van de 4 nog bevroren!! We hebben de dag erop wel het geld hiervoor terug gekregen.

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt voor uw reactie!! top!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, keurig volgens afspraak bezorgd en heerlijke pizza's!

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn!! bedankt voor uw reactie!!