Beoordelingen van Pizzeria De Branding Buren Ameland

Recente recensies van Pizzeria De Branding Buren Ameland

5 sterren na 217 reviews

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op de aangegeven tijd klaar, Lekkere pizza's, de tiramisu was goed! En we kregen er een lekker flesje wijn bij. Top!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Leuk ook om een extraatje te krijgen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kei lekker

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echte Italiaanse pizza; de lekkerste in tijden die we gegeten hadden!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel redelijke pizza's. Niet de goedkoopste maar dat hoeft ook niet. Leuk dat je zelf de pizza helemaal kan samenstellen. Helaas was รฉรฉn pizza niet goed samengesteld, de mozarella was niet aanwezig. Ik zou weer bestellen.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zonder twijfel de beste pizza van Ameland!! ๐Ÿ•

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd, zeer vriendelijk en heerlijke pizzaโ€™s! Zeker een aanrader.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top pizza heerlijk gegeten. Gratis flesje wijn was leuk en lekker!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes correct goede smaken perfect verzorgd

Reactie van Pizzeria De Branding:Dankuwel

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzaโ€™s en lasagne en smakelijk toetje. Aanrader. Mooi volgens afspraak op tijd klaar

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn. Dank

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verzorgd en smakelijk

Reactie van Pizzeria De Branding:Erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net aangekomen op het eiland wordt onze pizza in het hotel bezorgd. Super goede pizza van een leuke, gezellige en vriendelijke pizzeria.

Reactie van Pizzeria De Branding:Mooi zo. Bedankt!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, bezorging keurig op tijd

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en top service

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De afhaal pizza's waren heerlijk.

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het bestelproces is het vervelend om opnieuw te moeten bestellen als het tijdstip niet meer kan worden gehaald. Ook een melding dat de bezorger onderweg is op het moment dat we al aan het eten zijn, dus 15 minuten na het bezorgmoment, is niet handig.

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goed van smaak,lekker warm en precies op tijd!!

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

servizio delizioso e buono in deze COVID tijd

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizzaโ€™s en pasta. Precies op tijd bezorgd

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekkere pizza's!

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top pizzaโ€™s, dunne bodem, erg smaakvol!! Goede balans tussen bodem en โ€œbelegโ€. Zeker aan te raden.

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizzaโ€™s waren heerlijk hebben er lekker van gegeten ๐Ÿ‘

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gegeten๐Ÿ˜Š

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's!

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals al jaren!

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk pizza!

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza gegeten. Vanwege de tweede Corona Golf hebben via de website besteld. Deze werkte prima, het eten was keurig op tijd klaar en de pizza's waren heerlijk.

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, goede bezorgservice

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:Top bedankt.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza en vriendelijk personeel!

Reactie van Pizzeria De Branding:Dankjewel๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza,s waren super lekker. Een aanrader

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜‰

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza en keurig op geplande tijd klaar Groet Jannie

Reactie van Pizzeria De Branding:Top. Fijn dat alles naar wens is geweest. ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜‰

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was fantastisch, fijn dat we konden afhalen. Verreweg de beste pizzaโ€™s van Ameland!

Reactie van Pizzeria De Branding:Dankuwel๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk

Reactie van Pizzeria De Branding:Dank๐Ÿ˜‰

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜‰

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜‰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizzaโ€™s waren weer lekker. Jammer dat we er niet mogen eten, maar dit was als alternatief prima. Natuurlijk ook nog een fooi gegeven.

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza. Goede korst. Mooi gebakken en lekkere topping.

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden pizza en spaghetti bolognese besteld, het was heerlijk !! Ivm Corona online besteld en opgehaald. Ging helemaal prima !!!

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's afgehaald vandaag en opgegeten in ons vakantie huisje. De branding is onze favoriet!

Reactie van Pizzeria De Branding:Thanks

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, jammer genoeg had ik bij 1 pizza aangeven zonder ui te willen, bij thuiskomst kwamen we erachter dat er toch (veel) ui op zat.

Reactie van Pizzeria De Branding:Dat is jammer ....... volgende keer gelijk bellen en we regelen een nieuw pizza zonder ui!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzaโ€™s

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond 2 pizza's besteld. Goede website, goed bestel systeem en keurig op tijd. De pizza's waren zeer lekker, goed gebakken en totaal niet vet. In tijden niet zo'n lekkere pizza gegeten.

Reactie van Pizzeria De Branding:Dank! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pasta was te gaar! Saus had wat meer op smaak gebracht mogen worden . Pizza was heerlijk

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt voor uw reactie. We zullen daar meer aandacht aan geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super. Heerlijke pizza. Afhalen prima geregeld

Reactie van Pizzeria De Branding:Erg bedankt

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles super

Reactie van Pizzeria De Branding:Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

1x eerder bij jullie gegeten en was erg lekker toen, helaas was het deze keer anders Lasagna was niet te eten en na 3 happen al klaar. Kruidenboter was ook niet lekker en hebben we uiteindelijk weggegooid.

Reactie van Pizzeria De Branding:Erg vervelend. U kunt gewoon bellen en we maken alles overnieuw voor u. We maken alles elke dag hetzelfde.... fijne avond nog.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, royale portie

Reactie van Pizzeria De Branding:Dankjewel

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:Dank

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De pizza's en de pasta's smaakten vers. Op het afgesproken tijdstip stond alles klaar.

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hรฉรฉrlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

Reactie van Pizzeria De Branding:Erg bedankt๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse ingrediรซnten, op tijd klaar en kwam heet uit de oven!

Reactie van Pizzeria De Branding:Dankjewel. Top

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de pikante lasagne en gemengde salade. Meer dan voldoende en hoog op smaak. Prima prijs/kwaliteit-verhouding.

Reactie van Pizzeria De Branding:Dank

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's en goedgevulde salade!

Reactie van Pizzeria De Branding:Top ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede service. Door de corona regels mochten wij niet meer met zijn 5en aan 1 tafel zitten dus hebben we eten besteld. Op de afgesproken ophaaltijd was het eten klaar. Eten was heerlijk: De pizza's zijn echt zelf gemaakt, was te zien en te proeven. Heerlijk. De pasta was ook heerlijk.

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt ๐Ÿ™๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende pizza. Vriendelijk geholpen. Prima bestel site!

Reactie van Pizzeria De Branding:Alles prima maar 1 ster? Volgens mij gaat iets niet goed daar zo....

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzaโ€™s rijkelijk belegd en lekkere dunne bodem.

Reactie van Pizzeria De Branding:Top

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord super๐Ÿ‘

Reactie van Pizzeria De Branding:Thanks ๐Ÿ™

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was heerlijk, maar helaas bijna koud. Was met de auto maar 5 minuten rijden.

Reactie van Pizzeria De Branding:Oh dat is minder dan. Hoop volgende x beter. Bedankt

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:Top

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaalbestelling gedaan voor 4 pizzaโ€™s zat 1 verkeerde pizza bij ; ik had besteld een salami pizza plus champignons maar ik kreeg erg pittige pizza met groene pepers en uien erbij op ! Andere pizzaโ€™s prima

Reactie van Pizzeria De Branding:Oh dan heeft u een andere gekregen. Graag volgende even bellen dan maken we gelijk een nieuw. Bedankt

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta.

Reactie van Pizzeria De Branding:Dank. ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker weer๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Ook de glutenvrije pizza

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ˜‰๐Ÿ™

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden twee afhaal pizza's bestelt. De bestelling was op tijd en de pizza's waren weer perfect. Dit is niet de eerste keer dat wij hier gegeten hebben en afgehaald hebben, en iedere keer was het heel lekker.

Reactie van Pizzeria De Branding:Dank!๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ™

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Salade en de pizza erg lekker En alles op de afgesproken tijd klaar๐Ÿ‘

Reactie van Pizzeria De Branding:Dankuwel...Ik โœŒ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's zijn hier werkelijk voortreffelijk! En de Corona maatregelen worden hier zeer serieus genomen, zodat je hier veilig kunt gaan eten of eten kunt afhalen

Reactie van Pizzeria De Branding:Erg fijn... ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Onze favoriete italiaanse tent op Ameland. Heerlijk eten!

Reactie van Pizzeria De Branding:Top dankuwel๐Ÿ™

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza en lasagne waren heerlijk. Ik kon de bestelling met 10 min. ophalen, toen ik na 10 min. aankwam, moest ik nog 20 min. wachten. Bij het meenemen van de bestelling kreeg ik het verzoek te pinnen, terwijl ik dat bij binnenkomst al had gedaan. (Beetje slordig)

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn dat het lekker was. Gelukkig heeft u niet 2x gepint. ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜‰

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Bestellen via website gaat snel en makkelijk. De pizza's waren exact op tijdstip van halen klaar. We hebben hier meerdere malen gegeten en sinds de corona meerdere malen besteld .Prima service en heerlijke pizza's.

Reactie van Pizzeria De Branding:Danku ! ๐Ÿ˜

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

PRIMA pizza's!! Afhandeling klantviendelijk en RIVM-conform. Absolute aanrader.

Reactie van Pizzeria De Branding:Top. Bedankt๐Ÿ‘Œ

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal om online te bestellen en te betalen. Pizzaโ€™s stonden precies op de afgesproken tijd klaar en waren overheerlijk!

Reactie van Pizzeria De Branding:Erg bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's!! Lekkere dunne bodems en goed belegd. Service was ook goed kwamen de afspraken netjes na!

Reactie van Pizzeria De Branding:Dankuwel๐Ÿ‘๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bodem was niet erg krokant. Bediening mag vriendelijker ipv : hier twee pizzaโ€™s.. begin is met goedenavond en onder welke naam heeft u besteld? Klinkt vriendelijker dan hier twee pizzaโ€™s zonder enige begroeting vooraf en vijf minuten wachten bij het bord bij de entree.

Reactie van Pizzeria De Branding:We vragen altijd de naam om de juiste pizzas aan de juiste persoon weg te kunnen geven. ... soms zal het anders lopen. Er lopen veel gasten die graag geholpen willen worden. Onze excuses hiervoor.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De spaghetti met garnalen en tomatensaus die ik had besteld was prima van smaak en goed op temperatuur, het was een heerlijke maaltijd.

Reactie van Pizzeria De Branding:Mooi dankuwel๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ™

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit zijn de beste pizza's die wie ooit gegeten hebben. Echte Italiaanse pizza's. Zo horen ze eruit te zien en te smaken! Heerlijk!

Reactie van Pizzeria De Branding:Dankuwel! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's. Allemaal goed belegd en heel smakelijk. Op afgesproken tijd klaar en vriendelijk personeel.

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Sehr รผbersichtlicher Bestellvorgang, unsere Bestellung war pรผnktlich fertig, Pizzas waren sehr groรŸ, knusprig und super lecker.

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜‰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ™โœŒ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewent zijn, wederom heerlijk gegeten top!

Reactie van Pizzeria De Branding:Top๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘ŒโœŒ๐Ÿ™๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜‰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza, 's krokante Bodum. Pizza met kip was goed belegd. Met parmaham ook erg lekker margarita was wat zout. Bestelling was keurig op de afgesproken tijd klaar

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt!๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘ŒโœŒ๐Ÿ™

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Alles netjes op tijd klaar voor het afhalen en goed verpakt zodat het lekker warm aankwam op bestemming. We hadden 2 pizza, 2x pasta en 2x lasagne.

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn bedankt..... โœŒ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super leckere Pizza und ein Online+Bestellprozes der funktioniert, so dass die Pizza 20 Minuten nach Bestellung abholbereit war. Alles tipp topp.

Reactie van Pizzeria De Branding:Dankuwel๐Ÿ‘Œ

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren af gehaald, keurig op tijd en nog super warm. Alles heeft weer goed gesmaakt, pizza overvloedig belegd. Kortom een aanrader!!

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn bedankt๐Ÿ‘Œ

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:Dank๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizzaโ€™s waren verschrikkelijk lekker. Ook op de juiste afgesproken tijd klaar.

Reactie van Pizzeria De Branding:Top.๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden pizzaโ€™s besteld om af te halen. Tijd tussen bestellen en afhalen was erg lang. De afgesproken tijd werd ook nog eens met een kwartier overschreden. Voor afhalen zijn de prijzen te hoog. Personeel was kortaf. Kwaliteit pizzaโ€™s is goed.

Reactie van Pizzeria De Branding:We zullen omdenken! Bedankt๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜๐Ÿ™

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, vriendelijk en heerlijke pizza

Reactie van Pizzeria De Branding:Top. Bedankt

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De Beste en de Aller lekkerste,PIZZA Wat ik ooit gegeten heb!

Reactie van Pizzeria De Branding:Dat is fijn! Tot de volgende keer en bedankt๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld in de corona tijd. Pizza's waren keurig op het aangegeven tijdstip klaar en waren heerlijk. We gaan hier vaker gebruik van maken

Reactie van Pizzeria De Branding:Top๐Ÿ‘๐ŸผโœŒ

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect.

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beide pizzaโ€™s waren prima. Lasagne had helaas veel zwarte stukken er tussen zitten en de hoeveelheid was matig te noemen. Pasta (zalm) was smaakloos. Voor pizzaโ€™s een prima adres, voor het overige assortiment elders heengaan

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt voor uw opmerking! Volgende keer gewoon bellen en we zorgen dat het weer goed komt.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizzas waren perfect. We moesten alleen 20 min wachten tot de pizzas klaar waren. Vreemd want we hadden begin van de middag al online besteld en kregen vele uren van tevoren een afhaaltijd, die dus niet klopte.

Reactie van Pizzeria De Branding:Onze excuses hiervoor. Afhaal tijd heeft niks te maken met bestel tijd. U krijgt een tijd maar we kunnen nooit vantevoren zien hoe dingen gaan lopen.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was niet gesneden het was vervelend om het zelf af te scheuren. Bij pizza pollo teveel topping

Reactie van Pizzeria De Branding:......

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

super gut organisiert und sehr lecker! Und danke fรผr das Wasser fรผr die Hunde :-) Bis nรคcstes Jahr und bitte gesund bleiben. Mechthild Wintering

Reactie van Pizzeria De Branding:Dank! Blijf ook gezond!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Pas vanaf 20.00 kun je de pizza afhalen. Dan moet je eerst lang buiten staan. Er komt niemand vragen of ze je kunnen helpen. Vervolgens doorgestuurd naar binnen.. daar weer wachten. Eindelijk te woord gestaan, moesten de pizzaโ€™s nog gemaakt worden! We moesten buiten maar wachten. Slechte zaak. Pizzaโ€™s smaakten wel goed. Organisatie kan een stuk beter!

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn dat de pizzas goed waren! Daar gaat het ons om op moment. De rest wat u verteld heeft te maken met uw begrip voor de slechte situatie waar wij allemaal zich bevinden. Heeft u enige kijk op hoe moeilijk op moment is voor horeca om alles volgens de regels waar soms nergens opslaat te doen? Zo te lezen niet dus. Wens ik u veel plezier en een fijne vakantie!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzaโ€™s. Goede en fijne service! De beste van het eiland. Wij komen hier elke keer weer terug

Reactie van Pizzeria De Branding:Top bedankt

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's!! Super van genoten. Gaan we zeker weer een keer doen. Jammer dat het stokbroodje kruidenboter zo tegen viel. Voor 6,25 krijg je een half diepvries stokbroodje, erg teleurstellend.

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt we zullen hierover nadenken om het beter te doen. ๐Ÿ˜‰โœ…โœ…

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede en lekkere pizzaโ€™s. Eรฉn pizza bleek niet conform bestelling Uitgesproken klantonvriendelijk dag men bij het ophalen van de bestelling buiten โ€˜ op straatโ€™ moet wachten, Fraai vormgegeven dozen!!!

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ˜‰๐Ÿ•โœŒโœ…

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies volgens bestelling, op tijd klaar en lekker!

Reactie van Pizzeria De Branding:Top

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Man aan de kassa zou een cursus klantvriendelijkheid kunnen gebruiken, onbeleefd en te grappig. Pizzaโ€™s waren redelijk goed.

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt! Volgende keer zullen we niet grappig wel bleefd met u omgaan! Mvg

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzaโ€™s en afgehaald op de afgesproken tijd

Reactie van Pizzeria De Branding:Dankuwel

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza! Mooie dunne bodem. Uitstekende prijs/kwaliteit.

Reactie van Pizzeria De Branding:Dank๐Ÿ˜‰๐Ÿ•โœŒ

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzaโ€™s. Italiaans op Ameland. Echt genieten!

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ•โœ…โœ…

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Pizza's, lasagne en spagetti, salade ook aan te bevelen.

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ™‚๐Ÿ˜‰โœŒโœ…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's ook de pasta was erg lekker

Reactie van Pizzeria De Branding:Top

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Waardeloos. Bestel er nooit weer , helft klopte niet en lasagne zonder gehakt??? .dikke troep

Reactie van Pizzeria De Branding:Dikke troep ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” hoop dat u bij de volgende beter kunt krijgen. Bedankt. U kunt ook gewoon bellen! We verkopen geen troep en willen ook altijd uitkomen en goed maken. Succes bijnde volgende

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de site besteld, prima in orde!

Reactie van Pizzeria De Branding:Top bedankt

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzaโ€™s!

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

je zou verwachten dat na een heerlijke dag op het geweldige eiland Ameland een pizza nog beter smaakt. De pizza van de Branding was echter vet, zout en smakeloos. Heel teleurstellend en ook nog eens veel te duur.

Reactie van Pizzeria De Branding:Had aan moeten geven dan hadden we het zo opgelost. Succes

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:Top

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren goed - klein, maar dan ook echt klein minpunt is dat op de website 19:20 stond en uiteindelijk kon ik 19:35 de pizza's meenemen.

Reactie van Pizzeria De Branding:Sorry hiervoor. 15 minuten is niet heel raar hier rond die tijd in de zomer vakantie. We doen ons best maar soms loopt het uit.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Superhandig om online je bestelling te kunnen doen! Volop keus en je kunt zelf ingrediรซnten toevoegen als je wil. We moesten even wachten op onze bestelling ivm de drukte maar dat was uiteindelijk maar 10 minuten. 1 opmerking, misschien handig om bij het bestellen te vermelden dat je buiten moet wachten. Nu hadden we daar geen rekening mee gehouden waardoor we het best koud hadden... Verder heel tevreden, heerlijke pizza's!

Reactie van Pizzeria De Branding:Oke.we zullen iets voor bedenken. Buiten wachte heeft met die Corona te maken. Normaalndoen we dat ook nniet. Bedankt!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super

Reactie van Pizzeria De Branding:Erg bedankt

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:โœŒ๐Ÿ•โœ…

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Knoflooksaus besteld en niet ontvangen. Pizza's waren goed!

Reactie van Pizzeria De Branding:Geef maar volgende keer aub even aan dan krijgt u extra mee. Sorry

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Leckere Pizzas, auch zum Mitnehmen. Die Explosiva war wirklich scharf und seeehr gut. Gerne wieder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's Besteld en op de afgesproken tijd in de oven dus heet mee

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

2 pizza's en spaghetti besteld. Prijs / kwaliteit verhouding: te duur voor wat je er voor krijgt. Verkeerde pizza mee gekregen, waar ook nog zwart verbrande uien op zaten. Mijn zoon weer terug nr De Branding. Daar kwam net een familie een pizza terug brengen die ook niet was besteld: onze pizza! Dus geruild en mijn zoon heeft de juiste pizza meegekregen maar die was inmiddels koud......... jammer.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzaโ€™s

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld om 17.54. Ik snap dat het op zondag druk is dus dat neem je dan mee in de wachttijd. Volgens de site zou de bestelling om 19.20 u klaar zijn. Was echter niet klaar " ze lopen wat achter", Vraag Ik nog aan de jongedame bij kassa hoe lang gaat het nog duren dan? Uur, 3 kwartier, 10 minuten? 20 minuten zegt ze. 20 minuten later nog niet klaar. Uiteindelijk was het pas om 20.03 dat ik kon afrekenen. Dus meer dan 2 uur na plaatsing van de bestelling. Ik heb daar in het restaurant dus nog eens 50 minuten moeten wachten en ik was niet de enige. Meerdere mensen waren daardoor aan het mopperen. Waarom geeft dit restaurant op de mail dan niet door dat de wachttijd oploopt? Dit is echt onfatsoenlijk richting je klanten. Was het daarmee klaar? Nee want de bestelling was ook nog eens niet goed uitgevoerd. Bakje extra knoflook ( wel betaald) was niet geleverd. En de bestelde vanille milkshake was een bananen milkshake. Prijs- kwaliteit verhouding voor de afhaalpizza vond ik onvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed, maar helaas was de bodem en rand bikkelhard. Met een mes kwam je er niet door. Ook was hij aan 1 kant zwart. 1 van de pizza's was misvormd, daardoor stuk kleiner dan de andere pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Everything was perfect. Pizza has been ready for take-away at exactly the pre-defined time. And they really tast delicious!!!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

1.Goede pizza's met voldoende ingrediรซnten. 2.Naam Jeannette Fluitsma wijzigen in Wilfried Fluitsma 3. I.v.m. nachtrust verzoek om beoordelingen niet versturen tussen 22:00 en 08:00 uur.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Hier kan menig pizzeria een voorbeeld aan nemen zeer vriendelijke bejegening รฉn uitstekend eten.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en smaakvol. Natuurlijk voor een volgende keer weer.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Had 2 bakjes knoflooksaus besteld en betaald maar die zaten niet bij de bestelling!!

Reactie van Pizzeria De Branding:Hallo, We hebben uw bestelling bekeken en zien dat u bij de pizza extra knoflook hebt besteld! Dat is geen bakje knoflook. Ze gooie dan knoflook op de pizza. Ik zal u een code opsturen zodat u op de volgende bestelling een korting krijgt. Ik zal ook dat (extra) veranderen en gewoon bakje op zetten.... dan is het voor de volgende gast wel duidelijk. Bakje knoflook staat ook bij categorie (extra's) Bedankt voor het laten weten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzaโ€™s en vriendelijk personeel!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Pasta besteld om af te halen. Bleef lang warm, was lekker veel en smaakte heerlijk! Voor herhaling vatbaar

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza! Exact op de aangegeven afhaaltijd uit de oven.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, geen overtollig druipend vet, super pizza!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pizza die wij in tijden gehad hebben. De champignons waren vooraf gedroogd (dus niet zo nat) en het deeg zelf was goed op smaak. Wij komen zeker terug! Echt een aanrader.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zowel de lasagna als de pizza was heerlijk! Zeker een aanrader om eens lekker Italiaans eten af te halen.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke pizzaโ€™s en lekkere frites. Echt een top restaurant!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten via de website besteld. Ondanks de drukte, keurig op de afgesproken tijd klaar. Heerlijk eten! Uitgebreide en gevarieerde Anti Pasto en een erg lekkere Carbonata pizza! Aanrader. We gaan zeker weer een keer bestellen.

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:๐Ÿ‘

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzaโ€™s .

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie ๐Ÿค—

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Toller Service und sehr leckere Pizza.

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten en goede bediening. Wanneer we op Ameland zijn, gaan we er vaak eten. Dit keer online besteld en gehaald. Was ook prima. Dit kwam meer omdat we een pup bij ons hadden. Volgende keer komen we weer eten!

Reactie van Pizzeria De Branding:Pup mag mee hoor. Gezellig. Tot snel.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was prima in orde. Stokbrood voor brood plankje was aan de harde kant. Personeel bij afhalen bestelling sprak geen woord Nederlands, alles moest in Engels worden gedaan. Voor mij geen probleem maar mogelijk niet voor iedereen.

Reactie van Pizzeria De Branding:Ja dat snappen we. We doen wat we kunnen qua bezetting van personeel maar snappen zeker dat t voor sommige mensen lastig is om in t Engels te bestellen. Hopelijk tot snel en bedankt voor je reactie!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De lasagne was heerlijk maar de rucola die ik erbij had besteld heb ik nergens gezien. Stond wel op het bakje geschreven dat het erbij zat. Wel beetje jammer maar nogmaals het was heerlijk en zeker genoeg.

Reactie van Pizzeria De Branding:Hรจ wat vervelend van de rucola. Ik heb naar uw bestelling gekeken en zag dat u een lasagne + rucola besteld had. Dit zou dan op de lasagne moeten zitten. Wij serveren t niet dan in een bakje. Wij serveren alleen rucola in een bakje als u ook een bakje bestelt. Als t ook niet opzat dan gaan we u de volgende keer gewoon een dubbele portie rucola geven. Dat komt wel goed. Fijne avond en bedankt voor uw reactie.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende pizza's, lekkere lasagna, van een echte Italiaan (voor zover ik kon beoordelen!). Op het afgesproken tijdstip ook precies klaar. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza's. Perfect op tijd klaar en zeer fijne bediening.

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizzaโ€™s. Alleen jammer dat 1 pizza niet juist was. Pizza margherita met pesto, parmaham, mozzarella en rucola besteld. Helaas zat er alleen maar pesto op en was de rest vergeten.

Reactie van Pizzeria De Branding:OOh dat is niet fijn! We gaan dit goed maken met jullie en nemen snel mogelijk contact met u op!! onze excuses hiervoor!!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Die Pizza war wieder sehr lecker. Bestellt haben wir per Internet. Abholungszeit angegeben: 20:20, Pizza fertig: 20:45 und es fehlte leider ein zusรคtzlich bestellter Belag.

Reactie van Pizzeria De Branding:Oh das tut uns leid das es etwas langer gedauert hat. Nรคchsten mal bekommen sie von uns noch eben ein leckeren getrรคnk an die Theke von uns oder ein kleinen wein zum mitnehmen. Einfach name nennen oder beschreiben wenn online bestellen.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie!๐Ÿ‘

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De nazorg, na het plaatsen van onze bestelling, was prettig, omdat we een vraag hadden over glutenvrij. Bij De Branding Kun je prima glutenvrij eten met royale portie. De kwaliteit van het eten is de moeite waard om voor terug te komen!

Reactie van Pizzeria De Branding:Wat lief van u dat u even de moeite neemt om dit te delen. Tot snel.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizzaโ€™s en bestelling op tijd klaar ! ๐Ÿ‘

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizzaโ€™s waren gewoon heerlijk. Echt Italiaans.

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima lasagne, lekker veel groenten. Snelle service

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt voor uw leuke reactie!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta, super service.

Reactie van Pizzeria De Branding:Super! Bedankt voor uw reactie!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar,pizza was goed warm en lekker.vriendelijke service. We gaan zeker nog een keer bestellen.

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn dat t allemaal goed geregeld was! Bedankt voor uw leuke reactie!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden lange tijd niets besteld omdat wij het eten niet goed vonden (veel te zout en idee niet vers). Wij waren nu verrast door goede kwaliteit van de bestelde pizza's en zullen vaker gebruik maken van De Branding haar aanbod.

Reactie van Pizzeria De Branding:Wat fijn om te horen. Tot snel!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza!!

Reactie van Pizzeria De Branding:Grazie!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria De Branding:Dank u!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Sehr leckere Pizza und online Bestellung auch super geklappt

Reactie van Pizzeria De Branding:Toll! Danke!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service !

Reactie van Pizzeria De Branding:Dank u! Top!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geholpen... ondanks de drukte... Tussendoor geholpen...heel erg fijn.. Ook als we bij de Branding gaan eten, voelt het erg persoonlijk. En....heerlijke Pizza's...

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn dat u zo een positieve ervaring had bij ons. Heel erg leuk om te lezen. Daar krijgt ons team energie van. Thanks en tot snel!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza, mooi formaat. Heerlijk belegd. Enige tip, iets met gorgonzola.... Maar erg lekker, prijs ook prima.

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt voor uw positieve reactie. Bedoelde u trouwens iets meer gorgonzola of iets met gorgonzola? Als u het eerste bedoelde dan doen we er de volgende keer op uw verzoek graag wat meer op. Graag tot een volgende keer!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed op tijd klaar en heerlijk genoten van een vegetarische lasagne en een penne salmone ๐Ÿ‘ magnifico !

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt voor uw leuke reactie. Fijn dat u lekker heeft gegeten!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede pizzaโ€™s en we waren van plan er deze week 1 te eten maar we gaan nog een keer รฉรฉn halen

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn dat u lekker heeft gegeten! Tot snel!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en ook de lasagne was voortreffelijk

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn dat u lekker heeft gegeten! Bedankt voor uw reactie!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, s nachts wel erge dorst ๐Ÿ˜€

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn dat t heerlijk was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed lekker pizza

Reactie van Pizzeria De Branding:Dank u, fijn te horen.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizzaโ€™s

Reactie van Pizzeria De Branding:Top.... bedankt

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was lekker. De wijziging in de opmerkingen was niet doorgevoerd. De afhaaltijd, dat was beslist niet goed. 40 minuten later dan we hadden besteld!!! Wij halen deze zomer niet bij deze pizzeria. Enne, de vrouw kan weinig Engels en geen Nederlands praten.

Reactie van Pizzeria De Branding:Het is misschien beter als u beetje begrijpt dat alles anders gaat in deze moeilijke tijden! Wij doen ons best voor u maar verwachten wel klein beetje begrip! Op onze site kunt u makkelijk kiezen voor - en + ...... Fijne avond.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's! Dunne bodem, krokante korst en meer dan voldoende topping. Ook gewoon klaar op de aangegeven tijd, kwamen net uit de oven. Top!

Reactie van Pizzeria De Branding:Top dankuwel

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben een heerlijke pizza don Angelo gehad, ivm Corona hebben we deze thuis opgegeten. Hopelijk kunnen we de volgende x weer gezellig bij jullie komen tafelen. Groetjes Coen en Elly uit Groningen

Reactie van Pizzeria De Branding:Wij missen jullie! Bedankt!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles super - die Onlinebestellung lief problemlos und das Essen war pรผnktlich fertig. Wir hatten 4 verschiedene Pizzen, alle waren sehr lecker!

Reactie van Pizzeria De Branding:fijn!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijke goedgevulde pizza gegeten carbonara speciale en een superlekker frisse salade met balsamico dressing! Echt een aanrader!

Reactie van Pizzeria De Branding:erg bedankt!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizzaโ€™s: Quattro Formazzio en Pikante. De Tiramisu was met aardbeien, maar die vond ik niet echt terug. Wel lekker overigens.

Reactie van Pizzeria De Branding:gelukkig dat u het lekker vond, wij gooien geen stukjes aardbei erin! wij mixen verse aardbei helemaal fijn! bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn, bedankt!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, snelle service

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedank!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke versgemaakte vegetarische lasagne met veel groente! Ook de pizza met asperge was rijk belegd en heel smakelijk. En het was nog veel ook, dus voor morgen hebben we nog wat lekkers over. Tenslotte was ook de tiramisu super. Italiaans heeft een van mijn favoriete eetculturen en De Branding kan er wat van!

Reactie van Pizzeria De Branding:Erg bedankt! Fijn om het zo te horen!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizzaโ€™s waren rijk belegd en heerlijk van smaak, fantastische lekkere pizzadeeg/ bodem

Reactie van Pizzeria De Branding:Erg bedankt! Top!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelden zulke slechte pizza's gegeten. Er zat smaak nog kraak aan de pizza. Beide pizza's na een paar hapjes weggegooid. Schandalig dat dit wordt geleverd aan klanten. Er zat werkelijk geen vers product op, een smakeloze plakkerige massa. Jammer, want we zijn anders gewend bij deze pizzeria.

Reactie van Pizzeria De Branding:Goeie middag, Het is vervelend dat de pizzas niet naar wens waren, wij willen altijd tegenmoetkomen en zorgen dat u toch tevreden bent. Normaal gesproken nemen mensen gewoon contact met ons op en we komen altijd uit! Als u anders gewend bent in deze pizzeria dan weet u ook dat u dit altijd met ons kunt bespreken. Gelijk zo ontzettend negatief doen zijn wij niet gewend van onze vaste gasten. Onze excuses!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzaโ€™s, en mooi op tijd klaar. Prego!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie flesjes wijn hoor lekker man danku danku

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lasagne was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzaโ€™s en ze waren precies op tijd klaar!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's!

Reactie van Pizzeria De Branding:"Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons."

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt! we zijn er blij mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

twee zalige pizza's (vegetarisch) opgehaald!

Reactie van Pizzeria De Branding:"Bedankt dat u naar ons restaurant bent gekomen en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons."

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heerlijk gegeten

Reactie van Pizzeria De Branding:"Bedankt dat u naar ons restaurant bent gekomen en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, precies op het afgesproken tijdstip gereed.

Reactie van Pizzeria De Branding:dankuwel

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza goed bevallen goed gevuld

Reactie van Pizzeria De Branding:fijn om het te horen bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de pizza wat flauw van smaak. Ik miste een beetje de pittige smaak van knoflook en peper

Reactie van Pizzeria De Branding:goeie avond, als u een pizza besteld met champignons dan gaan wij natuurlijk geen knoflook, pikant en pepers op gooien! dat moet u aangeven. hoop de volgende keer beter! fijne avond nog

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza, vriendelijke bediening. Jammer dat we ivm Corona moesten afhalen dus verder geen oordeel over het restaurant.

Reactie van Pizzeria De Branding:wij hopen oook dat dit snel voorbij is, niet alleen vanwege het werk maar ook omdat wij jullie missen! bedankt

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en lasagne gehaald. Alles was erg goed. Ook bediening erg vriendelijk.

Reactie van Pizzeria De Branding:"Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is zoals altijd fantastisch bij De Branding!

Reactie van Pizzeria De Branding:Top!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks Corona toch thuis lekker uit eten! Prima kwaliteit en uitstekende online service.

Reactie van Pizzeria De Branding:fijn om te horen. erg bedankt.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzaโ€™s. Gelukkig konden we ze afhalen. Volgende keer hopijk weer in de pizzeria

Reactie van Pizzeria De Branding:Dat hopen wij ook van harte. wij missen jullie!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, perfect op tijd. We hadden 3 Pizzaโ€™s en 1 Lasagna. Absoluut aan te bevelen. En alles op tijd klaar.

Reactie van Pizzeria De Branding:"Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bruschetta en uitstekende pizza Carbonara. Vriendelijk en vlot geholpen in deze moeilijke tijd.

Reactie van Pizzeria De Branding:Erg bedankt

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's zijn echt het allerlekkerst bij De Branding. Ook goed geregeld in deze crisistijd.

Reactie van Pizzeria De Branding:Wat is het fijn om jullie toch op deze manier blij te kunnen maken!!! hoop dat het snel voorbij is en dat wij jullie weer kunnen ontvangen!! bedakt

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardige bediening. Pizza goed belegd echter nog niet gaar.

Reactie van Pizzeria De Branding:fijn dat u het even aan geeft! volgende keer bij de opmerking even aangeven dat u het meer doorgebakken wilt hebben. bedankt voor uw reactie! Onze excuses hiervoor!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak: Uitstekend en ook goed warm. Hebben heerlijk gegeten Hiervoor Dank

Reactie van Pizzeria De Branding:dit doen we graag voor u!!!! Bedankt voor uw reactie!!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede, rijk belegde pizza. Via internet besteld en betaald. Was op het aangeven afhaaltijdstip klaar.

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn om het te horen!! erg bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's! niet te vet en smakelijke korst. Ook de lasagne en de Anti pasti vielen erg in de smaak. Echte aanrader!

Reactie van Pizzeria De Branding:Fiijn!!! bedankt voor uw reactie!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

hele lekkere pizzaโ€™s, klaar op de afgesproken tijd

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn dat u het even aangeeft! bedankt!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's bezorgd, goed belegd

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt!!! tot de volgende keer!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizzaโ€™s Hawaรฏ, Tonno en Ham waren super lekker. Ook de pasta met zalm was top. Helaas was de tiramisu niet lekker en waren er 2 van de 4 nog bevroren!! We hebben de dag erop wel het geld hiervoor terug gekregen.

Reactie van Pizzeria De Branding:Bedankt voor uw reactie!! top!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, keurig volgens afspraak bezorgd en heerlijke pizza's!

Reactie van Pizzeria De Branding:Fijn!! bedankt voor uw reactie!!