Bewertungen von Pizzeria De Branding Buren Ameland

Neue Beurteilungen

5.0
I. Tempelman
19 Februar 2024

De pizza’s waren veel te zout en hadden te weinig tomatensaus waardoor ze niet lekker smaakten. Gezien de hoge prijs was de kwaliteit ver onder de maat. De tiramisu had niet genoeg mascarpone en de verhoudingen koek en mascarpone klopte niet. De pizza’s waren wel goed gevuld.

Robin
17 Februar 2024

Heerlijke pizza en lasagne komen afhalen. Was precies op het moment klaar als aangegeven. Het rook direct al goed voordat ik het thuis had. En was ook heerlijk. Vriendelijk personeel, die nog even de deur voor me open hield.

Anne
11 November 2023

Een uitgebreid menu, maar de pizza’s waren gewoon okay, niet spectaculair (voor die prijzen). De bodems zijn heel dik en zacht, zou lekkerder zijn als die dunner waren, en de toppings waren erg zout. Wel heel vriendelijk personeel!

E.sinninghe
7 Oktober 2023

Bestellen online was gemakkelijk. Alles was goed gegaan wat de bestellingen betreft.

Matthijs
6 Oktober 2023

Vriendelijke mensen en prima pizza👍

Sam
15 September 2023

Heerlijke pizza!

Gerda
9 September 2023

Heerlijke pizza's, waren nog goed warm, bestelling verliep uitstekend en hoefde niet te wachten.

Dijkstra
8 September 2023
Judith Groot
7 September 2023

Gisteravond eten besteld om af te halen via jullie site - dat gaat heel goed en handig: goede site! Het eten was op tijd klaar toen ik kwam om het op te halen. De bediening was vriendelijk, terwijl het druk was en ze hard moesten werken. Het belangrijkste: heerlijk gegeten! Zowel de pizza carbonara, als de salade de branding, als de tiramisu - allemaal even lekker: complimenten aan de kok! Wij komen graag terug!

Marleen
31 August 2023

Alles was weer top! 😃👍

Roselinde
30 August 2023

Een heerlijke verse pizza magerita! Zeker een aanrader!

Monique
12 August 2023

Heerlijke pizza's, smaakvol en lekker belegd.

Harriët
9 August 2023
Jelle
3 August 2023

Top pizza branding speciaal Pasta carbonara ook prima

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankiwel

R.Hartsema
23 Juli 2023

Zoals altijd heerlijke en warme pizza's en lekkere salade.

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank!

Grondsma
2 Juli 2023

Alles smaakte goed.Maar 1 persoon had lasagne semplice.en die is een uurtje na het eten erg beroerd geworden en moet sindsdien veel overgeven.

Antwort von Pizzeria De Branding

Hallo, Fijn dat alles heeft gesmaakt, het is niet leuk natuurlijk dat een ziek is geworden. we hebben meer dan 125 lasagnes weg gegeven in drie dagen maar geen enkel klacht over gehad. we maken alles op de dag zelf en 100% vers is gegarandeerd! we hebben te druk voor om de volgende dag iets over te houden. Wat echt vervelend is dat u dit online zet ipv gelijk mij te bellen zodat we gaan kijken hoe en wat. ik kan nu niks meer aan doen. Als er meerdere klachten zijn van 1 bak lasagne waar 24 stuk tegelijk gemaakt wordt dan gaan we zich afvragen of er misschien iets aan de hand is. hoop dat hij/zij snel weer beter wordt.

Elske
26 Juni 2023

Lekker gegeten, aanrader!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank!

Bram
25 Juni 2023

Kwaliteit prima, volgens planning klaar

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank!

Robin
24 Juni 2023

Hele vette, smaakloze pizza’s. Er zat half gesmolten, geraspte kaas op de pizza’s. Heel jammer want dit was echt beter.

Antwort von Pizzeria De Branding

smaken verschillen. volgende keer ergens anders proberen. Ik zeg altijd! Gelijk bellen en de pizza meenemen zodat ik zie wat u bedoeld met half gesmolten kaas en vette pizza, dan verbeter ik mij en u heeft dan nieuw pizza van mij. Ik kan u helaas nu niet via deze bericht nieuw pizza's meesturen.

Ted
23 Juni 2023

Aardige mensen en lekkere pizza!

Antwort von Pizzeria De Branding

top bedankt

Anouk
22 Juni 2023

Heerlijke pizza! Bestelling stond precies 18.00uur klaar, topservice!👌🏻

Antwort von Pizzeria De Branding

fijn dankjewel

Sietie
19 Mai 2023

Heerlijke pizza’s, lekkere dunne bodem

Antwort von Pizzeria De Branding

top dankjewel

Ger
7 Mai 2023
Tieske
6 Mai 2023

Online besteld. Lekker gegeten. Helaas geen bezorging.

Antwort von Pizzeria De Branding

fijn dankjewel! voor bezorging hebben we meer dan 10 auto's nodig en meer dan 10 bezorgers. in deze tijd is het vechten om een personeel en is het gewoon niet mogelijk.

Kim Nolles
6 Mai 2023

De kinderen vonden de opgehaalde pizza heerlijk.

Klaas-Jan Masker
5 Mai 2023

Prima pizza’s en top op tijd.

robert kars
3 Mai 2023

Lekker, mooi op tijd geleverd ondanks de drukte. Goede smaak, mooie balans in ingrediënten

Antwort von Pizzeria De Branding

top dankjewel

vd Kieft
2 Mai 2023

Heerlijke goed gevulde pizza's. Medewerkers moeten hart werken omdat er personeels tekort is maar kwaliteit was God.

Antwort von Pizzeria De Branding

dat heeft u goed gezien. dank voor uw bericht

Petra
28 April 2023

Heerlijke pizza’s en pasta!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank!

Arnold Nieuwland
28 April 2023

Pizza te vet, pizzadeeg niet knapperig.

Antwort von Pizzeria De Branding

wat verwacht u dan? wanneer u knapperige pizza wil dan moet u gewoon een tafelt reserveren en hier komen eten. afhalen is altijd minder. wanneer pizza in de doos komt en voordat die uit komt is minimaal 10 tot 15 minuten in de doos.

Anne
27 April 2023

Heerlijke pizza’s en perfect op de afgesproken tijd klaar.

Antwort von Pizzeria De Branding

bedankt voor uw mooie reactie

Michael
19 März 2023
Antwort von Pizzeria De Branding

Dank!

Gerard
9 März 2023

Heerlijke pizza

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank!

Ninky
2 März 2023

Niet vers veel uit blik. Brocolli was vers en de extra tomaat ook 3 plakjes. Wel authentiek in die zin terug in de tijd echte jaren 90 pizzeria Vriendelijke engstalige bediening Je krijgt wat je dan verwacht en ook niet meer ideaal als aanvulling borrel Niets culinairs of vernieuwends Maar misschien voor de locatie en prijs prima geschikt De kinderen vonden de salami pizza heerlijk.

Antwort von Pizzeria De Branding

we hebben niks uit blik! ik zal niet meer reageren op uw bericht verder. u heeft het al zelf alles ingevuld.

Els
23 Februar 2023
Antwort von Pizzeria De Branding

Dank!

Nicolaas
14 Januar 2023

Matige pizza en daarom in verhouding duur

Antwort von Pizzeria De Branding

we zijn een van de goedkoopste op Ameland en dat omdat we graag voor iedereen willen zijn. dat u het minder gevuld vind, dat kan natuurlijk. een belletje en ik had een nieuw pizza voor u gemaakt.

Saathof
30 Dezember 2022

Elk jaar kopen wij heerlijke pizza's, maar dit jaar is de kwaliteit minder. Daarnaast was een deel van onze bestelling vergeten. Hierdoor moesten wij langer wachten waardoor de pizzas koud werden. Thuis in de magnetron opgewarmd.

Geert
28 Dezember 2022

Lekkere pizza's. Fijne pasta. Eenvoudig online besteld.

Roos
18 Dezember 2022

Bij de pizza zou Parmezaanse kaas+Rucola zitten, maar was er niet bij geleverd. Verder waren bij 2 (vd 4 pizza's) de randen aangebrand. Jammer! De vegetarische lasagne miste w smaak en de kapsalon waren sommige patatjes nog niet gaar. We eten hier vaker maar dit was de eerste keer dat het echt minder was.

Antwort von Pizzeria De Branding

Oh dat is jammer, wij willen hey zeker goed maken met u. Neem even contact op met Tony en dan zal hey weer hoed komen. Onze excuses hiervoor. Volgende keer gelijk bellen en wij regelen wat.

Martin
13 November 2022

Snelle en makkelijke bestelling die op tijd klaar is. Zeer smakelijke en lekkere pizza’s. Een aanrader.

Antwort von Pizzeria De Branding

top

Reinie
11 November 2022
Buuner Beer
7 November 2022

Online besteld en pizza’s waren op de afgesproken tijd klaar. Goede kwaliteit, vriendelijk personeel. Niets op aan te merken

Marina Lurken
4 November 2022

Lekkere bodem, goed warm, weinig smaak.

Antwort von Pizzeria De Branding

smaken verschillen natuurlijk. het kan dat u het minder vond. bedankt

Dtam
23 Oktober 2022

De extra toevoeging kost 2,50 en dat is stevig gezien de kleine hoeveelheid. Bij het bestellen kun je geen tijdstip van afhalen aangeven.

Antwort von Pizzeria De Branding

ik zal het verbeteren maar op de site kunt u gewoon tijd aan geven hoor.

Dijkema
21 Oktober 2022

Heerlijke pizza's. Kleine minpunt: tijdens het wachten werd mij gevraagd of ik wat wilde drinken, de pizza's waren nog niet klaar, deze mocht ik even later wél afrekenen. Dat ging onduidelijk.

Richard
17 Oktober 2022

Heerlijke pizza's, bodem mag wel iets steviger/krokanter, desalniettemin een aanrader. Salade ook lekker.

Antwort von Pizzeria De Branding

zal meer aandacht voor geven. dank!

Nicole
6 Oktober 2022

Heerlijke pasta gegeten!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank!

Martin
18 September 2022
Rik
18 September 2022

Heerlijke pizza online besteld en stipt op tijd klaar bij het ophalen.

Laura
17 September 2022

Heerlijke pizza, super bezorging

Antwort von Pizzeria De Branding

dank

Dieter
16 September 2022
Snater
15 September 2022

Afgehaald van deze pizzeria. Was heerlijk. De pizza's en tiramisu waren erg lekker.

Roos Snater
9 September 2022

Pizza waren goed belegd en echt heerlijk. De tiramisu was ook super! We zijn hier een weekje dus hoogstwaarschijnlijk gaan we hier zeker weten nog een keer bestellen :) Bedankt! En het personeel was ook erg vriendelijk.

Antwort von Pizzeria De Branding

top dank

H.H.
21 August 2022

Die Ambulanz, die heute Abend bei ihnen vorbei gefahren ist, war für einen ihrer Kunden bestimmt. Ich bitte um Info der Inhaltsstoffe (inklusive Gewürze, Öle etc.) und Allergene der Pizza mit Thunfisch. Sie hat eine allergische Reaktion ausgelöst!

Antwort von Pizzeria De Branding

Hallo, dit soort dingen moet u gewoon even bellen of mail sturen. We gooien niks meer dan mozzerella, geraspte kaas en tonijn! Wilt u meer info dan belt u gewoon ipv hier openbaar dit te melden. Als u een allergische reactie hebt betekent niet dat wij fout zitten en 1 ster verdienen. Het is alleen spijtig dat het gebeurd is, als het zo is. Als eerste reactie zou ik het bedrijf gelijk bellen.

Jan Meems
18 August 2022

Heerlijke lasagne besteld, mocht wel iets minder zout.

Wart
14 August 2022

Super lekkere pizza’s De afgesproken tijd was de pizza gereed om af te halen. Vriendelijke personeel

Anneke
12 August 2022
Herman van Sinderen
12 August 2022

Heerlijk.

Jan Meems
10 August 2022

Online bestelling duidelijk en zeer toegankelijk. Vriendelijk personeel, uitstekende wachtruimte en vooral heerlijke pizza.

Mw
7 August 2022
Hartsema
5 August 2022

Lekker gegeten. Voor ons iets minder zout en bodem wat harder.

Mechthild W
31 Juli 2022

Super lecker, echt die beste Pizza

B
29 Juli 2022

Wirklich leckere Pizza allerdings waren die Thunfisch Pizzen sehr sehr salzig. Preise sind natürlich auch sehr hoch aber für ein Mal im Urlaub ok.

Lisa
4 Juli 2022

Heel vriendelijk service.

Alja Kiers
23 Juni 2022

Hoewel we altijd zeer tevreden zijn over de pizza's, was er vanavond één pizza wel erg zwart verbrand, was de online bestelling in eerste instantie niet goed doorgekomen. De pizza's waren dus niet klaar. Helaas niet de kwaliteit die we gewend waren,

Antwort von Pizzeria De Branding

Sorry voor dat hey niet goed is gegaan. U had gelijk kunnen bellen en ik had hey graag voor u nieuw gemaakt. Ik zal u bellen en zal ik alsnog dit bestelling opnieuw willen maken. Bedankt voor het laten weten.

Lisa Elbers
23 Juni 2022

Unkompliziert, schnell und einfach lecker !!!!

Jan Mulder
9 Juni 2022

Prima op afgesproken tijd af kunnen halen, vers en warm.

Robert
1 Juni 2022

Vriendelijke mensen. Pizza erg lekker. Bestelling keurig op tijd klaar.

B. Ervens
25 Mai 2022

Super organisiert und sehr gute Qualität. Kann ich absolut weiterempfehlen.

Christiaan
21 Mai 2022

Pizza was heerlijk!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top dankjewel

Rob
15 Mai 2022

Was prima in orde en op tijd. Geen op of aanmerkingen. Gewoon goed.

Antwort von Pizzeria De Branding

Mooi dankjewel

Martin
13 Mai 2022
Antwort von Pizzeria De Branding

Top👌👍

Jaap heideveld
9 Mai 2022

Prima pizza en redelijk snel gereed. Zou daar zo weer een pizza bestellen

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn dankjewel

Cees
4 Mai 2022
Antwort von Pizzeria De Branding

Dank👌👍👍

Joke Metz
2 Mai 2022

Pizza was helaas niet warm, ik was speciaal met de auto gekomen om hem op te halen! Smaak was wel goed!

Antwort von Pizzeria De Branding

Goeie morgen, Ik zou niet kunnen bedenken hoe dat komt.... we hebben erg druk en daardoor kunnen we nooit pizza's eerder klaar maken. Het komt direct uit de oven en gaat in de dozen. Hoop volgende x beter dan.

Munsterman
29 April 2022

Al jaren vaste prik als we op Ameland zijn. Heerlijk!

Ellen
28 April 2022

Lekkere pizza's afgehaald en ook de twee salades waren erg fris, vers en lekker!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank!

Stefan Hof
23 April 2022

Erg lekkere pizza en snel klaar!

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt! 👍👍👍👌👌

Jan Toornstra
19 April 2022

Heb de bestelling via de mail gedaan. Alles was van een prima kwaliteit en smaakte voortreffelijk. Vriendelijke behandeld . Beslist een aanrader voor een heerlijke pizza.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt! Ben er ook blij mee. 👍👍👍👍👌

Ulf
15 April 2022

Obwohl der Laden voll war,haben wir trotzdem unser Essen schnell bekommen und es war sehr lecker,Pizza,Pasta,Salat,alles gut… bitte genauso weitermachen…👍🏻

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankuwel!👍👌👌👌😉😉😉😉😉

Karin Denning
14 April 2022
Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt!

Anne N.
14 April 2022
Antwort von Pizzeria De Branding

Thanks!👍👍👍

Selle
7 April 2022

Wir haben über die online Plattform bestellt, alles verlief sehr gut und Zeitlich passend. Bestellt hatten wir die Bruschetta sowie zwei Pizzen , die Pizzen waren wirklich sehr lecker, die Bruschetta hingegen etwas merkwürdig (verbranntes Brot und warm?) dies hat uns etwas irritiert und war geschmacklich nicht unseres. Bei unserem nächsten Besuch auf Ameland, werden wir einfach nur Pizza essen, dann ist alles super.

Antwort von Pizzeria De Branding

Jammer dat u bruschetta minder vond... maar had u even gebeld dan kon ik nieuw maken. We maken het gewoon warm en komt in de oven. Gelukkig dat de rest lekker was. 👌🙃👍👌🙃👌👍😉

Sabrina
7 April 2022

Sehr lecker und pünktlich 👍

Antwort von Pizzeria De Branding

😉😉🙃🙃👌👍👍

Jaap
3 April 2022

Voor 6 mensen pizza gehaald en iedereen was het er over eens: De pizza's zijn heerlijk. Mooie dunne bodem. Pizza zoals een pizza moet zijn!!

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt!

Berghuis
20 Oktober 2021

Smaak is prima ! De bodem is wel flinterdun. Dat zou in verhouding tot prijs wel iets meer mogen.

Antwort von Pizzeria De Branding

Gelukkig dat het lekker was, dun heeft niet veel met prijs te maken soms is een dikke pizza minder lekker. Deegbal heeft nog steeds zelfde gewicht alleen we draaien met de hand en zorgen dat het dun mogelijk is. Bedankt voor uw reactie

Frits oosterwijk
17 Oktober 2021

Tot nu toe al meerdere jaren klant bij ze. Zijn wij op Ameland dan eten wij minimaal 1 x pizza bij / van de branding.. Dit x afgehaald met de notitie mocht de bestelling eerder klaar zijn bel gerust scheelde een dik uur dus bedankt voor de service. De pizza's waren zoals altijd weer rijkelijk gevult en smaakte weer top zoals we gewend zijn. Tot de volgende keer 👋

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt!

Wintering
15 Oktober 2021

Es war wieder sehr lecker! DANKE!

Jordy
14 Oktober 2021

Goede lekkere pizza's.

Rolf Müller
13 Oktober 2021

Die Pizza war pünktlich fertig und hat sehr gut geschmeckt. Sehr zu empfehlen!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank👍👍👌👌👌

Yvonne van de heijden
10 Oktober 2021

De bestelling was op afgesproken tijd klaar.De kwaliteit van de pizza's waren heel goed

Antwort von Pizzeria De Branding

Mooi👌👍👌👍👌🙃

Piet Hartmans
4 Oktober 2021

Sorry, maar dit was de eerste en laatste keer dat ik er een Pizza bestel. Redenen: Te vet, te slap en de smaak van Pepperroni was ver te zoeken.

Antwort von Pizzeria De Branding

Pepperoni is een scherpe variant van salami die wij niet hebben! Als u goed in de menukaart kijkt dan ziet u dat we verse paprika of Spaanse peper gebruiken. Als u een pizza meeneemt dan is hey niet heel gek als die in de doos beetje slap raakt. Maar hoe dan ook... ik ben altijd bereid om gelijk dingen op te lossen Als u even belt of op normale manier schrijft. In dit geval wens ik u veel geluk bij de volgende!

Janet
18 September 2021

Wij hebben ontzettend genoten. Het was erg lekkee

Antwort von Pizzeria De Branding

👌👌👍🙃

Dicky
26 August 2021

Niks meer aan doen, dikke prima

Antwort von Pizzeria De Branding

👍👍👌🙃

Fransen
26 August 2021
Tamara
26 August 2021

Heerlijk. We hadden een salade en een pizza. Echt top!

J G
5 August 2021

Heerlijke pizza. Aardig personeel.

R. v.
13 Juli 2021

Heerlijke pizza en precies op tijd klaar om af te halen . Hier gaan wij vaker komen !

Ewan Hut
4 Juli 2021

Een beetje een dunne bode, maar voor de rest een heerlijke pizza,.

Debby
4 Juli 2021