Bewertungen von Pizzeria De Branding Buren Ameland

Neue Beurteilungen

5.0
Martin
13 November 2022

Snelle en makkelijke bestelling die op tijd klaar is. Zeer smakelijke en lekkere pizza’s. Een aanrader.

Reinie
11 November 2022
Buuner Beer
7 November 2022

Online besteld en pizza’s waren op de afgesproken tijd klaar. Goede kwaliteit, vriendelijk personeel. Niets op aan te merken

Marina Lurken
4 November 2022

Lekkere bodem, goed warm, weinig smaak.

Dtam
23 Oktober 2022

De extra toevoeging kost 2,50 en dat is stevig gezien de kleine hoeveelheid. Bij het bestellen kun je geen tijdstip van afhalen aangeven.

Dijkema
21 Oktober 2022

Heerlijke pizza's. Kleine minpunt: tijdens het wachten werd mij gevraagd of ik wat wilde drinken, de pizza's waren nog niet klaar, deze mocht ik even later wél afrekenen. Dat ging onduidelijk.

Richard
17 Oktober 2022

Heerlijke pizza's, bodem mag wel iets steviger/krokanter, desalniettemin een aanrader. Salade ook lekker.

Nicole
6 Oktober 2022

Heerlijke pasta gegeten!

Martin
18 September 2022
Rik
18 September 2022

Heerlijke pizza online besteld en stipt op tijd klaar bij het ophalen.

Laura
17 September 2022

Heerlijke pizza, super bezorging

Dieter
16 September 2022
Snater
15 September 2022

Afgehaald van deze pizzeria. Was heerlijk. De pizza's en tiramisu waren erg lekker.

Roos Snater
9 September 2022

Pizza waren goed belegd en echt heerlijk. De tiramisu was ook super! We zijn hier een weekje dus hoogstwaarschijnlijk gaan we hier zeker weten nog een keer bestellen :) Bedankt! En het personeel was ook erg vriendelijk.

H.H.
21 August 2022

Die Ambulanz, die heute Abend bei ihnen vorbei gefahren ist, war für einen ihrer Kunden bestimmt. Ich bitte um Info der Inhaltsstoffe (inklusive Gewürze, Öle etc.) und Allergene der Pizza mit Thunfisch. Sie hat eine allergische Reaktion ausgelöst!

Antwort von Pizzeria De Branding

Hallo, dit soort dingen moet u gewoon even bellen of mail sturen. We gooien niks meer dan mozzerella, geraspte kaas en tonijn! Wilt u meer info dan belt u gewoon ipv hier openbaar dit te melden. Als u een allergische reactie hebt betekent niet dat wij fout zitten en 1 ster verdienen. Het is alleen spijtig dat het gebeurd is, als het zo is. Als eerste reactie zou ik het bedrijf gelijk bellen.

Jan Meems
18 August 2022

Heerlijke lasagne besteld, mocht wel iets minder zout.

Wart
14 August 2022

Super lekkere pizza’s De afgesproken tijd was de pizza gereed om af te halen. Vriendelijke personeel

Anneke
12 August 2022
Herman van Sinderen
12 August 2022

Heerlijk.

Jan Meems
10 August 2022

Online bestelling duidelijk en zeer toegankelijk. Vriendelijk personeel, uitstekende wachtruimte en vooral heerlijke pizza.

Mw
7 August 2022
Hartsema
5 August 2022

Lekker gegeten. Voor ons iets minder zout en bodem wat harder.

Mechthild W
31 Juli 2022

Super lecker, echt die beste Pizza

B
29 Juli 2022

Wirklich leckere Pizza allerdings waren die Thunfisch Pizzen sehr sehr salzig. Preise sind natürlich auch sehr hoch aber für ein Mal im Urlaub ok.

Lisa
4 Juli 2022

Heel vriendelijk service.

Alja Kiers
23 Juni 2022

Hoewel we altijd zeer tevreden zijn over de pizza's, was er vanavond één pizza wel erg zwart verbrand, was de online bestelling in eerste instantie niet goed doorgekomen. De pizza's waren dus niet klaar. Helaas niet de kwaliteit die we gewend waren,

Antwort von Pizzeria De Branding

Sorry voor dat hey niet goed is gegaan. U had gelijk kunnen bellen en ik had hey graag voor u nieuw gemaakt. Ik zal u bellen en zal ik alsnog dit bestelling opnieuw willen maken. Bedankt voor het laten weten.

Lisa Elbers
23 Juni 2022

Unkompliziert, schnell und einfach lecker !!!!

Jan Mulder
9 Juni 2022

Prima op afgesproken tijd af kunnen halen, vers en warm.

Robert
1 Juni 2022

Vriendelijke mensen. Pizza erg lekker. Bestelling keurig op tijd klaar.

B. Ervens
25 Mai 2022

Super organisiert und sehr gute Qualität. Kann ich absolut weiterempfehlen.

Christiaan
21 Mai 2022

Pizza was heerlijk!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top dankjewel

Rob
15 Mai 2022

Was prima in orde en op tijd. Geen op of aanmerkingen. Gewoon goed.

Antwort von Pizzeria De Branding

Mooi dankjewel

Martin
13 Mai 2022
Antwort von Pizzeria De Branding

Top👌👍

Jaap heideveld
9 Mai 2022

Prima pizza en redelijk snel gereed. Zou daar zo weer een pizza bestellen

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn dankjewel

Cees
4 Mai 2022
Antwort von Pizzeria De Branding

Dank👌👍👍

Joke Metz
2 Mai 2022

Pizza was helaas niet warm, ik was speciaal met de auto gekomen om hem op te halen! Smaak was wel goed!

Antwort von Pizzeria De Branding

Goeie morgen, Ik zou niet kunnen bedenken hoe dat komt.... we hebben erg druk en daardoor kunnen we nooit pizza's eerder klaar maken. Het komt direct uit de oven en gaat in de dozen. Hoop volgende x beter dan.

Munsterman
29 April 2022

Al jaren vaste prik als we op Ameland zijn. Heerlijk!

Ellen
28 April 2022

Lekkere pizza's afgehaald en ook de twee salades waren erg fris, vers en lekker!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank!

Stefan Hof
23 April 2022

Erg lekkere pizza en snel klaar!

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt! 👍👍👍👌👌

Jan Toornstra
19 April 2022

Heb de bestelling via de mail gedaan. Alles was van een prima kwaliteit en smaakte voortreffelijk. Vriendelijke behandeld . Beslist een aanrader voor een heerlijke pizza.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt! Ben er ook blij mee. 👍👍👍👍👌

Ulf
15 April 2022

Obwohl der Laden voll war,haben wir trotzdem unser Essen schnell bekommen und es war sehr lecker,Pizza,Pasta,Salat,alles gut… bitte genauso weitermachen…👍🏻

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankuwel!👍👌👌👌😉😉😉😉😉

Karin Denning
14 April 2022
Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt!

Anne N.
14 April 2022
Antwort von Pizzeria De Branding

Thanks!👍👍👍

Selle
7 April 2022

Wir haben über die online Plattform bestellt, alles verlief sehr gut und Zeitlich passend. Bestellt hatten wir die Bruschetta sowie zwei Pizzen , die Pizzen waren wirklich sehr lecker, die Bruschetta hingegen etwas merkwürdig (verbranntes Brot und warm?) dies hat uns etwas irritiert und war geschmacklich nicht unseres. Bei unserem nächsten Besuch auf Ameland, werden wir einfach nur Pizza essen, dann ist alles super.

Antwort von Pizzeria De Branding

Jammer dat u bruschetta minder vond... maar had u even gebeld dan kon ik nieuw maken. We maken het gewoon warm en komt in de oven. Gelukkig dat de rest lekker was. 👌🙃👍👌🙃👌👍😉

Sabrina
7 April 2022

Sehr lecker und pünktlich 👍

Antwort von Pizzeria De Branding

😉😉🙃🙃👌👍👍

Jaap
3 April 2022

Voor 6 mensen pizza gehaald en iedereen was het er over eens: De pizza's zijn heerlijk. Mooie dunne bodem. Pizza zoals een pizza moet zijn!!

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt!

Berghuis
20 Oktober 2021

Smaak is prima ! De bodem is wel flinterdun. Dat zou in verhouding tot prijs wel iets meer mogen.

Antwort von Pizzeria De Branding

Gelukkig dat het lekker was, dun heeft niet veel met prijs te maken soms is een dikke pizza minder lekker. Deegbal heeft nog steeds zelfde gewicht alleen we draaien met de hand en zorgen dat het dun mogelijk is. Bedankt voor uw reactie

Frits oosterwijk
17 Oktober 2021

Tot nu toe al meerdere jaren klant bij ze. Zijn wij op Ameland dan eten wij minimaal 1 x pizza bij / van de branding.. Dit x afgehaald met de notitie mocht de bestelling eerder klaar zijn bel gerust scheelde een dik uur dus bedankt voor de service. De pizza's waren zoals altijd weer rijkelijk gevult en smaakte weer top zoals we gewend zijn. Tot de volgende keer 👋

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt!

Wintering
15 Oktober 2021

Es war wieder sehr lecker! DANKE!

Jordy
14 Oktober 2021

Goede lekkere pizza's.

Rolf Müller
13 Oktober 2021

Die Pizza war pünktlich fertig und hat sehr gut geschmeckt. Sehr zu empfehlen!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank👍👍👌👌👌

Yvonne van de heijden
10 Oktober 2021

De bestelling was op afgesproken tijd klaar.De kwaliteit van de pizza's waren heel goed

Antwort von Pizzeria De Branding

Mooi👌👍👌👍👌🙃

Piet Hartmans
4 Oktober 2021

Sorry, maar dit was de eerste en laatste keer dat ik er een Pizza bestel. Redenen: Te vet, te slap en de smaak van Pepperroni was ver te zoeken.

Antwort von Pizzeria De Branding

Pepperoni is een scherpe variant van salami die wij niet hebben! Als u goed in de menukaart kijkt dan ziet u dat we verse paprika of Spaanse peper gebruiken. Als u een pizza meeneemt dan is hey niet heel gek als die in de doos beetje slap raakt. Maar hoe dan ook... ik ben altijd bereid om gelijk dingen op te lossen Als u even belt of op normale manier schrijft. In dit geval wens ik u veel geluk bij de volgende!

Janet
18 September 2021

Wij hebben ontzettend genoten. Het was erg lekkee

Antwort von Pizzeria De Branding

👌👌👍🙃

Dicky
26 August 2021

Niks meer aan doen, dikke prima

Antwort von Pizzeria De Branding

👍👍👌🙃

Fransen
26 August 2021
Tamara
26 August 2021

Heerlijk. We hadden een salade en een pizza. Echt top!

J G
5 August 2021

Heerlijke pizza. Aardig personeel.

R. v.
13 Juli 2021

Heerlijke pizza en precies op tijd klaar om af te halen . Hier gaan wij vaker komen !

Ewan Hut
4 Juli 2021

Een beetje een dunne bode, maar voor de rest een heerlijke pizza,.

Debby
4 Juli 2021
Bert Klei
30 Juni 2021

Beide pizza's waren lekker en goed belegd.

Privis
28 Juni 2021

Heerlijke pizza. Klaar op het afgesproken moment.

Bakker
25 Juni 2021

Pizza was lekker met een dunne bodem maar totaal zonder smaak

Ted
22 Juni 2021

Lekker en goed belegde pizza

Martin
20 Juni 2021
Berends
19 Juni 2021
Karina
19 Juni 2021

Super service; Ivm onweer konden we het eten niet ophalen en hebben ze het eten naar ons huisje gebracht.

Anoniem
18 Juni 2021

Heerlijke pizza’s!!

A. Strijker
17 Juni 2021

Was heerlijk!

Hannes Mulder
16 Juni 2021

lekkere goed gevulde pizza. precies op tijd... wel wat duur... maar ja, we zitten op een eiland

Henk
14 Juni 2021

Elke keer als wij op Ameland zijn proberen wij toch twee tot drie keer, een pizza te halen. En ieder keer waren ze heel lekker. Heel vriendelijk mensen en je wordt er goed geholpen.

Kees
7 Juni 2021

Altijd goed. We komen hier al 20 jaar.

Antwort von Pizzeria De Branding

Top. Dankjewel👍👍👍👍🏻

Tojo
5 Juni 2021

Sehr lecker…die Pizzen sind viel besser als früher. Nur 2Euro extra für eine klein geschnittene Peperoni ist zu teuer.

Antwort von Pizzeria De Branding

Super.👍👍👍👍🏻

Meyer
3 Juni 2021

Sehr lecker, alles bestens geklappt.

Antwort von Pizzeria De Branding

✌✌✌👍👍👍👍🏻👍🏻 thanks

WilliD
3 Juni 2021

Ausgesprochen leckere Pizza. Preislich in der Oberliga, aber bei der Qualität noch in Ordnung. 😊 Das Salatangebot ist etwas dürftig. Wir vermissen eine schönen Capricciosa-Salat.

Antwort von Pizzeria De Branding

👍👍👍👍✌✌

Annelies
3 Juni 2021

Alles heerlijk! Voorsnijden zou handig zijn.😜

Antwort von Pizzeria De Branding

Doorsnijden doen we liever niet omdat kaas gaat plakken onder in de doos. Maar als u ervoor kiest en vraagt dan snijden we het gewoon. Bedankt👍👍👍

Cora de Winter
2 Juni 2021

Super pizza

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt! ✌🙏🙏

Linda de Boer
30 Mai 2021

Het was heerlijk. Pizza bodem top. Spaghetti top. Groetjes Angela en Linda

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt.... ☹ 0 ster? 🙃😉🙂🙂 fijn dat alles lekker was. Fijne dag ✌✌💯🙏👍👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Hans Overdiep
30 Mai 2021

zalige lasagne

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankuwel👍👍🙏

Hans Overdiep
29 Mai 2021

zalige pizza's!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt😉😉👍👍👍

Piet
28 Mai 2021

Heerlijk gegeten!

Antwort von Pizzeria De Branding

Mooi.... bedankt👍👍✌✌

Hans
28 Mai 2021

Bestelling was klaar op afgesproken tijdstip. Heerlijk gegeten!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top. Dankjewel👍👍👍

Tiny
28 Mai 2021

Heerlijke pizza ! Goeie kwaliteit . Goede service

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt!👍👍👍😉🙏

Groot
25 Mai 2021

Prima kwaliteit pizza en precies volgens bestelling ; ook nog heerlijk warm toen we bij het huisje waren!

Antwort von Pizzeria De Branding

Mooi ...... dankuwel!👍👍👍😉

Martin
25 Mai 2021
Antwort von Pizzeria De Branding

Top dankjewel. 👍👍💯✌

Familie.
24 Mai 2021

Het eten was goed. Alleen de klantvriendelijkheid laat te wensen over. Als je komt afhalen en je stapt de zaak binnen, is er niemand van het personeel die je groet goedendag zegt. Ik voelde me niet echt welkom.

Antwort von Pizzeria De Branding

Jammer dat u dat zo opvat. Ik heb u ook nog gesproken miss net niet toen u binnen kwam... dat was omdat we met 2 man waren en rond deze tijd komt alles beetje tegelijk. U bent altijd welkom ook al lukt het soms niet direct te groeten. Volgende x beter.

Joost Stevens
24 Mai 2021

Goeie pizza, prima salade, vriendelijks personeel!

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍👍👍👍💯

Henk
24 Mai 2021

lekkere pizza's online besteld en zelf opgehaald

Antwort von Pizzeria De Branding

Thanks👍✌🙏

Kees
22 Mai 2021

Voorgerechten was koud, 1 pizza niet met extra kip. 1 pizza erg aangebrand, hebben veel weg gegooid

Antwort von Pizzeria De Branding

Oh wat jammer, waarom heeft u niet even gebeld? Dan hadden we direct nieuw gemaakt voor u. .... uw voorgerechten waren brood, boter en tappenade..... die zijn gewoon koud. Voor die extra kip en wat u weg hebt gegooid wil ik zeker wat regelen. We nemen contact met u op. Bedankt 👍👍✌

Ruud Kramer
21 Mai 2021

Heerlijke pizza’s. Precies op tijd klaar. En altijd vriendelijk geholpen!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankjewel. Doen we graag! Fijne dag👍👍👍✌

Colin van Goethem
19 Mai 2021

We waren in eerste instantie enthousiast over de "echte Italiaanse" pizza. Goede bodem en lekker belegd. Helaas kwamen we in beide pizza's halverwege een haar tegen. Toen waren we er allebei direct klaar mee.

Antwort von Pizzeria De Branding

Het is erg spijtig dan.... lijkt me sterk dat op 2 pizza's 2 haren zitten... maar niks is onmogelijk blijkbaar. Bij ons in de keuken hebben ze een koksmuts op en zonder mogen ze niet in de keuken. We doen alles wat in ons vermogen zit om dit soort dingen te voorkomen..... we zijn ook altijd blij als u gelijk 9ns belt en de kans geeft om het uit te z9eken. .. maar hoe dan ook onze excuses!

Tinie
18 Mai 2021

Erg lekker gegeten,niks op aan te merken! Volgende keer halen we hier zeker weer onze pizza's!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top dankjewel.... 👍👍✌✌🙏

Sicco
17 Mai 2021

Lekkere pizza's, aardige mensen

Antwort von Pizzeria De Branding

Erg bedankt ✌✌👍👍👍💯

Robert
17 Mai 2021

Prima pizza, op tijd klaar. Mijn vrouw is niet zo van de pizza, maar deze viel in de smaak. Traditionele Italiaanse pizza met dunne bodem en top van smaak. Een aanrader!

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt.... 👍👍

Jolanda
16 Mai 2021

Pizza's waren heerlijk en op de afgesproken tijd klaar. Hopelijk volgende keer weer in het restaurant eten, wel zo gezellig

Antwort von Pizzeria De Branding

Dat hopen wij ook! Bedankt👍👍👍

Hallema
15 Mai 2021

De moeite waard om online 4 uur van te voren te bestellen om afhaaltijd . Eten was goed!

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn .... bedankt👍👍👍✌✌

Wintering Mechthild
14 Mai 2021

Es war seeehr gut! Vielen Dank und bis zu August ! Bleiben Sie gesund

Antwort von Pizzeria De Branding

Thanks✌✌👍👍

Marco
13 Mai 2021

4 heerlijke pizza's zoals we ze in Nederland niet vaak hebben gegeten. Zo horen pizza's te zijn. Fantastisch!!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top dankjewel ✌✌👍👍🙏🙏💯

Rene Schuurmans
12 Mai 2021

De pasta bolognese was lekker. Goed van smaak. De salade idem.

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt voor u reatie! 🙏🙏👌👌

Meyer
12 Mai 2021
Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt 😉😉👌👌👌🙏🙏

Roothans, Patrick
12 Mai 2021

Was hier voor het werk op Ameland in hollum bezig ,tot s'avonds laat na negen uur als je dan nog iets te eten wilt hebben is pizzaria de branding een echte aanrader heel vriendelijke mensen, goed te eten ,bellisimo, en ze zijn tot 2200 uur nog open als enige op het eiland.

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn hoor..... bedankt!✌✌🙏🙏👍👍

Jagt
10 Mai 2021

Voor 8 personen pizza en een pasta besteld en ontzettend van gesmuld: verse ingrediënten en zeer goed van smaak. Tot de volgende keer!!

Antwort von Pizzeria De Branding

Erg bedankt... 🙏🙏🙏✌✌✌👍👍

Laura
9 Mai 2021

Pizza was goed. Zelfgemaakte (prijzige) tiramisu was bevroren en vrij smakeloos.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt! Soms zetten we het na het maken eerst 2 uur in de diepvries zodat het beter bij elkaar komt. Daarna in de koeling. Er zit ei in dus we maken elke dag nieuw . Als u even belt naar ons en vraagt naar (Tony) dan zal ik voor u nieuw maken..... Onze excuses hiervoor!🙏🙏👍👍 Prijs is erg normaal en daar zal ik niks aan kunnen veranderen. We maken het zelf en zit veel tijd in.... 4.50 is niet te veel gevraagd.

Frea
9 Mai 2021

Jammer dat we niet bij jullie konden eten, maar nu thuis maar genoten van jullie heerlijke eten. De pasta, de pizza's maar ook de gamba's waren weer heerlijk.

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt! Tot snel weer.✌✌🙏🙏💯

Ivar
8 Mai 2021

Het was echt lekker

Antwort von Pizzeria De Branding

Super 🙏🙏✌✌👍

WILLEM IETSE DE VRIES
7 Mai 2021

Pizza’s waren heerlijk...echt een aanrader 😊

Antwort von Pizzeria De Branding

Top dankuwel! 👍👍👍🙏🙏✌

Jeanet
7 Mai 2021

De pizza's waren heerlijk, zoals we gewend zijn. Het tijdstip van halen kwam niet overeen. Het was erg druk waardoor we bijna een half uur moesten wachten. Op zichzelf was dat even wachten niet erg want ik snap dat het druk kan zijn. Even een mailtje dat het wat later werd zou fijn zijn, zeker omdat bij de bestelling wordt aangegeven om je mail in de gaten te houden.

Antwort von Pizzeria De Branding

Klopt💯💯 de wacht tijd ontstaat soms doordat iets tussen komt .. . En dan is het net te laat om te mailen.... hoop altijd dan dat de gasten wel begrip hebben en weten dat we altijd alles doen om snel mogelijk alles optijd klaar te maken. Onze excuses!! Bedankt voor uw reactie 👍👍💯🙏🙏🙏🙏🙏✌

Susa
7 Mai 2021

Top

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt✌✌✌💯👍

Keizer
6 Mai 2021

Prima, vers en smaakvol. Met liefde bereid.

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn dankuwel 😊🙏🙏👌

Edwin
6 Mai 2021

In principe lekkere pizza's, maar gisteren veel te zout (alle 7). We bleven water drinken na de tijd, dit hoort eigenlijk niet. Denk dat het deeg ook wat langer had mogen rijzen/fermenteren. Topping was prima. Misschien eenmalig, want heb ze daar veel beter gehad.

Antwort von Pizzeria De Branding

Dat is niet mooi! We maken altijd hetzelfde deeg. Kan dat het voor u te zout is geweest... daarvoor onze excuses! Hoop volgende x beter

Primo Uno :-)
5 Mai 2021

4 lekkere ruime belegde pizza’s. Vriendelijk personeel en op tijd klaar. Volgende keer weer.

Antwort von Pizzeria De Branding

To0 bedankt!

M. V d Wal.
5 Mai 2021

Heerlijke pizza. En goede pijs

Antwort von Pizzeria De Branding

Erg bedankt👍✌✌✌💯

Gerrie Putters
5 Mai 2021

Heeeeerlijk !!!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt!

Mariette
4 Mai 2021

Authentiek Italiaans. Heerlijke pizza's, dunne bodem, vol van smaak. Ook op tijd gereed voor afhalen.

Antwort von Pizzeria De Branding

Top dankuwel✌✌💯

Gast Klein Vaarwater
4 Mai 2021

Bodems van alle 4 pizza's niet gaar. Komt mogelijk door "COVID-19 afhaal stress". We komen al zeker 25 jaren bij De Branding maar zijn dit niet gewend (was altijd top). Kan een keer gebeuren, volgende keer weer beter...

Antwort von Pizzeria De Branding

Dat van corona begrijp ik niet maar hoe dan ook.... Als u 25 jaar komt dan weet u dat u gelijk kan bellen en we maken alles overnieuw voor u.... Zo makkelijk is het gewoon.... niet goed direct bellen! Zoals u zei kan weleens gebeuren..... onze excuses hiervoor.

Gerrie Putters
4 Mai 2021

Prima op tijd Hele goede kwaliteit!!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankuwel.👍👍✌💯

Monique
3 Mai 2021

3 verschillende pizza’s besteld en allemaal heerlijk. Lekkere stevige bodem en goed belegd.

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn. Dankuwel. 🙏🙏🙏👌👌👌👌

Eduard
3 Mai 2021

2 maal bij de Branding besteld. Eerst pizza Parma en een pizza tonijn. de 2e keer 2 maal lasagne. Alles was perfect en lekker, zeker tevreden.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt! 🙏🙏🙏🙏🙏👌

Yvonne
3 Mai 2021

Heerlijke pizza's, alleen jammer dat er op de pizza parmaham met extra mozzarella en brie geen parmaham ed zat. Er zat alleen mozzarella en brie op. Gemaild, maar geen reactie terug.kwaliteit van de pizza's was top. En de service vooraf ook

Antwort von Pizzeria De Branding

Oh dat is jammer... ik zal het even goed maken. We sturen u even een appje. Komt goed. Bedankt. Top 😉😀🙏🙏🙏🙏👌

Mariët
3 Mai 2021

Hebben zoals altijd weer heerlijk gegeten. Hopen het snel weer"live" te kunnen doen.

Antwort von Pizzeria De Branding

We kunnen niet wachten. Top 🙏🙏👌👌👌😀

Gieske
2 Mai 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd , super vers en precies optijd .

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankjewel😉😀👌👌👌

Renate
2 Mai 2021

Heerlijke pizza! Tiramisu ook top. Service uitstekend

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt voor 🙏🙏🙏

Rianne
30 April 2021

Heerlijk gegeten. Pizza en Lasagne.

Antwort von Pizzeria De Branding

Top dankjewel. 💯😉✌✌🙏🙏

John
29 April 2021

Elke keer als we op Ameland zijn is de traditie een pizza van De Branding. Altijd goede kwaliteit!

Antwort von Pizzeria De Branding

gelukkig maar zo..., bedankt

HannekeJ
29 April 2021

Het eten was op de afgesproken tijd klaar, goed heet en heel lekker!

Antwort von Pizzeria De Branding

mooi dankuwel

Kim Kempers
28 April 2021

Heerlijke pizza’s gegeten . Bestellen via de site ging makkelijk en gaf meteen een tijdvak; heel Gebruiksvriendelijk..

Antwort von Pizzeria De Branding

top bedankt!!!

Kiki Dob
28 April 2021

Een heerlijke pizza Goed gevuld en niet vet! Zeer tevreden.

Antwort von Pizzeria De Branding

Top. 🙏👌🙏👌

Lisanne
28 April 2021

De pizza was heerlijk en jullie zijn super klant vriendelijk ik was blij dat het ook bezorgd kon worden toen ik belde en daarom vroeg heel erg bedankt

Antwort von Pizzeria De Branding

Graag gedaan.

De vries
28 April 2021

We hebben lekker gegeten👍🏻

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt... 😉🙏👌

Rob
27 April 2021

Lekkere smaak variërende pizza’s gegeten. Een echte aanrader.

Antwort von Pizzeria De Branding

🙏 bedankt✌

Van rhijn
27 April 2021

Lekkere pizza, goede bodem , voor herhaling

Antwort von Pizzeria De Branding

Mooi dankjewel✌✌✌

Bert
27 April 2021

Heerlijke pizza salami. Perfecte bodem.

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn.... dankjewel🙏🙏🙃🙃

Martin
27 April 2021
Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt✌✌✌✌

van den Brink
27 April 2021

Iets teveel kaas en onzichtbare asperges. Waardoor het te vet werd.

Antwort von Pizzeria De Branding

We zullen volgende keer beter omdenken. Bedankt! 🙏✌✌✌

John
26 April 2021

Op de boot naar Ameland besteld. Onderweg naar verblijf de pizza's gehaald. Superhandig! De pizza's waren fantastisch! Heerlijk gegeten. Absolute aanrader!

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt!✌🙏🙏

Wim Smid
26 April 2021

De pizza's waren helaas niet gaar. De eitjes waren bijna nog rauw. Zware teleurstelling. Niet van jullie gewend.Ik had jullie al een email hierover gestuurd. Wim Smid 0652360005

Antwort von Pizzeria De Branding

Onze excuces hiervoor. Email niet tegen gekomen nog... U zegt zelf dat u dit niet van ons gewend bent, dus als er een xtje minder naar wens is, is het normaal om met ons te bellen en ook ons de kans te geven om het goed te maken. We zullen het volgende keer goed maken. 🙏🙏👍👍✌✌

Monique
21 April 2021

Heerlijk eten en goede service!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt! 🙏🙏✌✌😉😉💯💯

Esther
20 April 2021
Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt!

Jaap
19 April 2021

Heerlijke pizza’s. Zoals een pizaa hoort te zijn. Aanrader!!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt!

Theo
18 April 2021

Was zoals altijd heerlijk

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt

Bas
18 April 2021

Prima pizza met een uitstekende bodem. 1 van de 2 pizza’s was Iets aan de zoute kant.

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt

Rob
18 April 2021

De pizza, s waren heerijk

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankjewel 👍🙏🙏✌✌

Jitse
17 April 2021

Was top! Heerlijke pizza's en pasta. Stond keurig klaar op afgedproken tijdstip.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt 🙏👍👍👍

de Jong
17 April 2021

Eten (pizza en salade) was erg lekker.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt....👍🙏🙏✌✌

Jaap
17 April 2021

Heerlijke warme pizza’s op tijd gereed. Niet te vet, niet te veel belegd, precies goed. Heerlijke bodem en korst. En zeer vriendelijk ontvangst. Komen er graag nog een keer!

H.J.
16 April 2021

Correcte levertijd, prima maaltijden!

Antwort von Pizzeria De Branding

Mooi. Dankuwel

Paul du Jour
15 April 2021

Geweldige pizza’s. Aanrader: nog even goed opwarmen.

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankuwel ✌✌✌👍👍🙏🙏

Jannie Laanstra
15 April 2021

Prima en op afgesproken tijd klaar

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt 👍👍👍👍👍

Joke Metz
15 April 2021

Pizza was heerlijk en goed gevuld !

Antwort von Pizzeria De Branding

🙏🙏🙏👍👍👍💯✌

Margaretha
14 April 2021

Altijd de aller lekkerste pizza

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt✌✌👍👍🙏🙏

L. HEMMES
12 April 2021

Heerlijke Pizza, vriendelijke bediening. Komen zeker nog een keer terug.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt🙏👍👍👍✌✌✌💯💯

Peter Postema
11 April 2021

Op tijd klaar , goede kwaliteit en heerlijk van smaak

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt ✌✌👍👍👍

Velthuizen
11 April 2021

Perfecte pizza!!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankuwel✌✌👍🙏

K B
11 April 2021

Lekkere pizza’s, stonden precies op het bestelde tijdstip klaar.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt🙏👍👍✌✌💯💯

Esmeralda
10 April 2021

Altijd heerlijk! De lekkerste pizza!

Antwort von Pizzeria De Branding

Mooi zo ... ✌✌✅😉😉😉

Terpstra
10 April 2021

Heerlijke pizza.

Antwort von Pizzeria De Branding

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Frank
7 April 2021

Great Pizza, take a way 100% in time, fresh products, super taste, best Pizza on Ameland, nice and friendly staff.

Antwort von Pizzeria De Branding

Thanks 💯👍👍👍👍👍🙃

Jos van Klink
6 April 2021

In coronatijd: prima via internet geregelde bestelling en op afgesproken tijd opgehaald. Perfect en trouwens waren de pizza’s voortreffelijk.

Antwort von Pizzeria De Branding

Erg bedankt! 👍👍👍✌

Fennema
5 April 2021

Super service en erg lekker!!

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn ..... bedankt 👍👍✌

Toornstra
5 April 2021

Prima pizza. Was erg smakelijk en goed belegd. Komen zeker weer terug.

Antwort von Pizzeria De Branding

Top fijn om het zo te lezen😉😉👍

Patricia
4 April 2021

We hebben heerlijk gegeten! Eindelijk weer een pizza zoals die hoort te zijn. Een lekkere dunne bodem en pikant zoals het hoort.. Dus echt pikant 👍 En de afhaaltijd was 15min later, waarop ik excuses en een klein flesje rose kreeg. Heel attent! We komen zeker terug!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top dankjewel 👍👍😉

Anne
4 April 2021

Lekker eten en we maakten het compleet met Italiaanse muziek op de achtergrond :)

Antwort von Pizzeria De Branding

Mooi zo .. dankjewel

Rita Drost
4 April 2021

Heerlijke pizza. Zeker aan te raden!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankje🙏✅💯

Mariët
3 April 2021

Heerlijke pizza's

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankjewel✌🙏🙏👍

Martin
3 April 2021
Antwort von Pizzeria De Branding

Dankjewel🙃🙃😉

Ilse
3 April 2021

Helemaal goed!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top dankjewel

Sten Horstman
3 April 2021

Heerlijke pizza’s en super goede service!

Antwort von Pizzeria De Branding

Erg bedankt

Franky
2 April 2021

Heerlijke pizza! Waar voor je geld!!

Antwort von Pizzeria De Branding

😉🙏✅

Pieter
2 April 2021

De eerste pizza’s van het seizoen! Zoals we gewend zijn was het weer prima.

Antwort von Pizzeria De Branding

✌✌😀😀😊🙏🙏🙏

Pieter
28 März 2021

Bleek dat de zaak nog niet open was terwijl we al wel online besteld hadden, bleek een foutje van de site beheerder. We werden ruim van te voren gebeld met verontschuldigingen en het aanbod om in plaats van pizza iets bij de dönorfabriek te bestellen, andere keuze was geld terug storten, na eerst teleurgesteld te zijn geweest, besloten om toch voor de dönorfabriek te kiezen. Heel tevreden over de aangeboden oplossing, het eten was heerlijk en meer dan genoeg. Top service en prima kwaliteit, voor herhaling vatbaar! 👍

Antwort von Pizzeria De Branding

Top, fijn dat jullie tevreden zijn. Fijne dag

Erik
2 Januar 2020

Bestelling was op de aangegeven tijd klaar, Lekkere pizza's, de tiramisu was goed! En we kregen er een lekker flesje wijn bij. Top!

Herman van der Haak
2 Januar 2020

Prima kwaliteit. Leuk ook om een extraatje te krijgen.

Bas
1 Januar 2020

Kei lekker

Angelien
31 Dezember 2020

Echte Italiaanse pizza; de lekkerste in tijden die we gegeten hadden!

Martin
31 Dezember 2020
Chris
31 Dezember 2020

Heel redelijke pizza's. Niet de goedkoopste maar dat hoeft ook niet. Leuk dat je zelf de pizza helemaal kan samenstellen. Helaas was één pizza niet goed samengesteld, de mozarella was niet aanwezig. Ik zou weer bestellen.

Jonas
30 Dezember 2020

Zonder twijfel de beste pizza van Ameland!! 🍕

Bart
29 Dezember 2020

Keurig op tijd, zeer vriendelijk en heerlijke pizza’s! Zeker een aanrader.

Marvin
29 Dezember 2020

Top pizza heerlijk gegeten. Gratis flesje wijn was leuk en lekker!

Smit
28 Dezember 2020

Netjes correct goede smaken perfect verzorgd

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankuwel

Judith Jager
28 Dezember 2020

Heerlijke pizza’s en lasagne en smakelijk toetje. Aanrader. Mooi volgens afspraak op tijd klaar

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn. Dank

Ton Baars
28 Dezember 2020

Netjes verzorgd en smakelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Pizzeria De Branding

Erg bedankt!

John
28 November 2020

Net aangekomen op het eiland wordt onze pizza in het hotel bezorgd. Super goede pizza van een leuke, gezellige en vriendelijke pizzeria.

Antwort von Pizzeria De Branding

Mooi zo. Bedankt!

Annemiek
27 November 2020

Heerlijke pizza's, bezorging keurig op tijd

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

Ane Schaap
26 November 2020

Zeker voor herhaling vatbaar!

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

Pien
26 November 2020

Heerlijke pizza en top service

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

Peter
22 November 2020

De afhaal pizza's waren heerlijk.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

Jeroen Bezemer
22 November 2020

In het bestelproces is het vervelend om opnieuw te moeten bestellen als het tijdstip niet meer kan worden gehaald. Ook een melding dat de bezorger onderweg is op het moment dat we al aan het eten zijn, dus 15 minuten na het bezorgmoment, is niet handig.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

M van Gils
21 November 2020

Heerlijke pizza, goed van smaak,lekker warm en precies op tijd!!

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

C- J Dekker
19 November 2020

servizio delizioso e buono in deze COVID tijd

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

Evie
16 November 2020

Heerlijke pizza’s en pasta. Precies op tijd bezorgd

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

Cindy
16 November 2020

Snelle bezorging en lekkere pizza's!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

An
15 November 2020

Top pizza’s, dunne bodem, erg smaakvol!! Goede balans tussen bodem en “beleg”. Zeker aan te raden.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

Blaauw
15 November 2020

De pizza’s waren heerlijk hebben er lekker van gegeten 👍

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

De Vries
15 November 2020

We hebben lekker gegeten😊

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

Alja Kiers
14 November 2020

Heerlijke pizza's!

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

Martin
14 November 2020

Goed zoals al jaren!

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

Esmeralda
9 November 2020

Heerlijk pizza!

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

Richard
9 November 2020

Heerlijke pizza gegeten. Vanwege de tweede Corona Golf hebben via de website besteld. Deze werkte prima, het eten was keurig op tijd klaar en de pizza's waren heerlijk.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

Bas
9 November 2020

Lekkere pizza, goede bezorgservice

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

Willeke
7 November 2020

Uitstekend

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼👍🏼

Willemars
7 November 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt.

Ana
6 November 2020

Erg lekkere pizza en vriendelijk personeel!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankjewel😉😉😉👍🏼👍🏼👍🏼

Peter
6 November 2020

Pizza,s waren super lekker. Een aanrader

Antwort von Pizzeria De Branding

👍🏼👍🏼😉

Jannie
5 November 2020

Prima pizza en keurig op geplande tijd klaar Groet Jannie

Antwort von Pizzeria De Branding

Top. Fijn dat alles naar wens is geweest. 👍🏼😉

Lisa
5 November 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

👍🏼👍🏼😉😉

Lisa
5 November 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

😉👍🏼👍🏼

Nilouq Stoker
31 Oktober 2020

Het eten was fantastisch, fijn dat we konden afhalen. Verreweg de beste pizza’s van Ameland!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankuwel👍🏼👍🏼👍🏼

m. de boer
30 Oktober 2020

heerlijk

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank😉

Mark
28 Oktober 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

👍🏼👍🏼😉

Leo
26 Oktober 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

😉😉👍🏼👍🏼😉

Lilian
24 Oktober 2020

De pizza’s waren weer lekker. Jammer dat we er niet mogen eten, maar dit was als alternatief prima. Natuurlijk ook nog een fooi gegeven.

Antwort von Pizzeria De Branding

👍🏼👍🏼😉😉👍🏼

Ulbe
23 Oktober 2020

Heerlijke pizza. Goede korst. Mooi gebakken en lekkere topping.

Antwort von Pizzeria De Branding

😉😉👍🏼

Claudia
22 Oktober 2020

We hadden pizza en spaghetti bolognese besteld, het was heerlijk !! Ivm Corona online besteld en opgehaald. Ging helemaal prima !!!

Antwort von Pizzeria De Branding

😉😉👍🏼👍🏼

Mirel Haze
20 Oktober 2020

Heerlijke pizza's afgehaald vandaag en opgegeten in ons vakantie huisje. De branding is onze favoriet!

Antwort von Pizzeria De Branding

Thanks

V. Dijk
18 Oktober 2020

Lekker gegeten, jammer genoeg had ik bij 1 pizza aangeven zonder ui te willen, bij thuiskomst kwamen we erachter dat er toch (veel) ui op zat.

Antwort von Pizzeria De Branding

Dat is jammer ....... volgende keer gelijk bellen en we regelen een nieuw pizza zonder ui!

Esther
18 Oktober 2020

Heerlijke pizza’s

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt😉👍🏼

Hoeks
16 Oktober 2020

Vanavond 2 pizza's besteld. Goede website, goed bestel systeem en keurig op tijd. De pizza's waren zeer lekker, goed gebakken en totaal niet vet. In tijden niet zo'n lekkere pizza gegeten.

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank! 😉👍🏼👍🏼👍🏼

Katinka Spaargaren
12 Oktober 2020

Pasta was te gaar! Saus had wat meer op smaak gebracht mogen worden . Pizza was heerlijk

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt voor uw reactie. We zullen daar meer aandacht aan geven.

Ale
11 Oktober 2020

Super. Heerlijke pizza. Afhalen prima geregeld

Antwort von Pizzeria De Branding

Erg bedankt

Andreas
11 Oktober 2020

Alles super

Antwort von Pizzeria De Branding

Top

Markos
10 Oktober 2020

1x eerder bij jullie gegeten en was erg lekker toen, helaas was het deze keer anders Lasagna was niet te eten en na 3 happen al klaar. Kruidenboter was ook niet lekker en hebben we uiteindelijk weggegooid.

Antwort von Pizzeria De Branding

Erg vervelend. U kunt gewoon bellen en we maken alles overnieuw voor u. We maken alles elke dag hetzelfde.... fijne avond nog.

Anneke Koch
10 Oktober 2020

Heerlijke pizza, royale portie

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankjewel

koos
6 Oktober 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

Dank

E.
6 Oktober 2020

Heerlijk gegeten. De pizza's en de pasta's smaakten vers. Op het afgesproken tijdstip stond alles klaar.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt😉😉

José
1 Oktober 2020

Héérlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

Antwort von Pizzeria De Branding

Erg bedankt😊😊

Ilse
30 September 2020

Lekkere verse ingrediënten, op tijd klaar en kwam heet uit de oven!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankjewel. Top

Benny Leeraar
30 September 2020

We hebben genoten van de pikante lasagne en gemengde salade. Meer dan voldoende en hoog op smaak. Prima prijs/kwaliteit-verhouding.

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank

Mario
30 September 2020

Heerlijke pizza's en goedgevulde salade!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top 👍🏼

Charlotte
29 September 2020

Zeer goede service. Door de corona regels mochten wij niet meer met zijn 5en aan 1 tafel zitten dus hebben we eten besteld. Op de afgesproken ophaaltijd was het eten klaar. Eten was heerlijk: De pizza's zijn echt zelf gemaakt, was te zien en te proeven. Heerlijk. De pasta was ook heerlijk.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt 🙏👌👌

Chris van der Linde
29 September 2020

Uitstekende pizza. Vriendelijk geholpen. Prima bestel site!

Antwort von Pizzeria De Branding

Alles prima maar 1 ster? Volgens mij gaat iets niet goed daar zo....

Tineke
28 September 2020

Heerlijke pizza’s rijkelijk belegd en lekkere dunne bodem.

Antwort von Pizzeria De Branding

Top

Marion
27 September 2020

In een woord super👍

Antwort von Pizzeria De Branding

Thanks 🙏

Eerligh
24 September 2020

Pizza was heerlijk, maar helaas bijna koud. Was met de auto maar 5 minuten rijden.

Antwort von Pizzeria De Branding

Oh dat is minder dan. Hoop volgende x beter. Bedankt

Suzanne
23 September 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

Top

Jh De Vries
23 September 2020

Afhaalbestelling gedaan voor 4 pizza’s zat 1 verkeerde pizza bij ; ik had besteld een salami pizza plus champignons maar ik kreeg erg pittige pizza met groene pepers en uien erbij op ! Andere pizza’s prima

Antwort von Pizzeria De Branding

Oh dan heeft u een andere gekregen. Graag volgende even bellen dan maken we gelijk een nieuw. Bedankt

GP
22 September 2020

Heerlijke pasta.

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank. 👍🏼👍🏼

Roelof
20 September 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt👍🏼😁👌👌👌

Jeroen Hultink
19 September 2020

Erg lekker weer👍👍👍 Ook de glutenvrije pizza

Antwort von Pizzeria De Branding

😉🙏

Henk
19 September 2020

Wij hadden twee afhaal pizza's bestelt. De bestelling was op tijd en de pizza's waren weer perfect. Dit is niet de eerste keer dat wij hier gegeten hebben en afgehaald hebben, en iedere keer was het heel lekker.

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank!👌👌👌🙏

Zwaanstra
17 September 2020

Salade en de pizza erg lekker En alles op de afgesproken tijd klaar👍

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankuwel...Ik ✌😁👌👍🏼

Rob
15 September 2020

De pizza's zijn hier werkelijk voortreffelijk! En de Corona maatregelen worden hier zeer serieus genomen, zodat je hier veilig kunt gaan eten of eten kunt afhalen

Antwort von Pizzeria De Branding

Erg fijn... 👍🏼👍🏼

Esmeralda
15 September 2020

Top! Onze favoriete italiaanse tent op Ameland. Heerlijk eten!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top dankuwel🙏

Jurria
14 September 2020

De pizza en lasagne waren heerlijk. Ik kon de bestelling met 10 min. ophalen, toen ik na 10 min. aankwam, moest ik nog 20 min. wachten. Bij het meenemen van de bestelling kreeg ik het verzoek te pinnen, terwijl ik dat bij binnenkomst al had gedaan. (Beetje slordig)

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn dat het lekker was. Gelukkig heeft u niet 2x gepint. 👍🏼👍🏼😉

Maaike
12 September 2020

Goede service. Bestellen via website gaat snel en makkelijk. De pizza's waren exact op tijdstip van halen klaar. We hebben hier meerdere malen gegeten en sinds de corona meerdere malen besteld .Prima service en heerlijke pizza's.

Antwort von Pizzeria De Branding

Danku ! 😁

HC Aardappel
11 September 2020

PRIMA pizza's!! Afhandeling klantviendelijk en RIVM-conform. Absolute aanrader.

Antwort von Pizzeria De Branding

Top. Bedankt👌

Ingrid
10 September 2020

Ideaal om online te bestellen en te betalen. Pizza’s stonden precies op de afgesproken tijd klaar en waren overheerlijk!

Antwort von Pizzeria De Branding

Erg bedankt👍🏼

Anke
7 September 2020

Heerlijke pizza's!! Lekkere dunne bodems en goed belegd. Service was ook goed kwamen de afspraken netjes na!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankuwel👍🏼

Esther Townsend
5 September 2020

Bodem was niet erg krokant. Bediening mag vriendelijker ipv : hier twee pizza’s.. begin is met goedenavond en onder welke naam heeft u besteld? Klinkt vriendelijker dan hier twee pizza’s zonder enige begroeting vooraf en vijf minuten wachten bij het bord bij de entree.

Antwort von Pizzeria De Branding

We vragen altijd de naam om de juiste pizzas aan de juiste persoon weg te kunnen geven. ... soms zal het anders lopen. Er lopen veel gasten die graag geholpen willen worden. Onze excuses hiervoor.

Marcel
5 September 2020

De spaghetti met garnalen en tomatensaus die ik had besteld was prima van smaak en goed op temperatuur, het was een heerlijke maaltijd.

Antwort von Pizzeria De Branding

Mooi dankuwel😁😁👍🏼👍🏼👍🏼🙏

Rob
4 September 2020

Dit zijn de beste pizza's die wie ooit gegeten hebben. Echte Italiaanse pizza's. Zo horen ze eruit te zien en te smaken! Heerlijk!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankuwel! 😁👍🏼👍🏼👍🏼

Sanne
2 September 2020

Heerlijke pizza's. Allemaal goed belegd en heel smakelijk. Op afgesproken tijd klaar en vriendelijk personeel.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼😁😉😉😉

Lena G.
31 August 2020

Sehr übersichtlicher Bestellvorgang, unsere Bestellung war pünktlich fertig, Pizzas waren sehr groß, knusprig und super lecker.

Antwort von Pizzeria De Branding

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼😉

Paul
31 August 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

👍🏼👍🏼🙏✌😁😉

Pieter
30 August 2020

Zoals we gewent zijn, wederom heerlijk gegeten top!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top👌👌👌👌👌✌🙏👍🏼😁

Meindert
30 August 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼😉

***
30 August 2020

Lekkere pizza, 's krokante Bodum. Pizza met kip was goed belegd. Met parmaham ook erg lekker margarita was wat zout. Bestelling was keurig op de afgesproken tijd klaar

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt!👍🏼👍🏼👌✌🙏

Sonnenberg
30 August 2020

We hebben heerlijk gegeten. Alles netjes op tijd klaar voor het afhalen en goed verpakt zodat het lekker warm aankwam op bestemming. We hadden 2 pizza, 2x pasta en 2x lasagne.

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn bedankt..... ✌👌👌👌👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼😁

Stefan F.
30 August 2020

Super leckere Pizza und ein Online+Bestellprozes der funktioniert, so dass die Pizza 20 Minuten nach Bestellung abholbereit war. Alles tipp topp.

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankuwel👌

Pascale
29 August 2020

Gisteren af gehaald, keurig op tijd en nog super warm. Alles heeft weer goed gesmaakt, pizza overvloedig belegd. Kortom een aanrader!!

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn bedankt👌

John
29 August 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

Dank👍🏼

van Dijk
28 August 2020

De pizza’s waren verschrikkelijk lekker. Ook op de juiste afgesproken tijd klaar.

Antwort von Pizzeria De Branding

Top.😁👍🏼

Bas
27 August 2020

Wij hadden pizza’s besteld om af te halen. Tijd tussen bestellen en afhalen was erg lang. De afgesproken tijd werd ook nog eens met een kwartier overschreden. Voor afhalen zijn de prijzen te hoog. Personeel was kortaf. Kwaliteit pizza’s is goed.

Antwort von Pizzeria De Branding

We zullen omdenken! Bedankt👍🏼

Riediger
26 August 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

👍🏼😁🙏

Martin
25 August 2020

Goede service, vriendelijk en heerlijke pizza

Antwort von Pizzeria De Branding

Top. Bedankt

Venema
25 August 2020

De Beste en de Aller lekkerste,PIZZA Wat ik ooit gegeten heb!

Antwort von Pizzeria De Branding

Dat is fijn! Tot de volgende keer en bedankt😁👍🏼

Daniel gerdes
24 August 2020

Prima geregeld in de corona tijd. Pizza's waren keurig op het aangegeven tijdstip klaar en waren heerlijk. We gaan hier vaker gebruik van maken

Antwort von Pizzeria De Branding

Top👍🏼✌

Martin
23 August 2020

Perfect.

Antwort von Pizzeria De Branding

👍🏼👍🏼🙏

Anoniem
23 August 2020

Beide pizza’s waren prima. Lasagne had helaas veel zwarte stukken er tussen zitten en de hoeveelheid was matig te noemen. Pasta (zalm) was smaakloos. Voor pizza’s een prima adres, voor het overige assortiment elders heengaan

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt voor uw opmerking! Volgende keer gewoon bellen en we zorgen dat het weer goed komt.

Roland
19 August 2020

Pizzas waren perfect. We moesten alleen 20 min wachten tot de pizzas klaar waren. Vreemd want we hadden begin van de middag al online besteld en kregen vele uren van tevoren een afhaaltijd, die dus niet klopte.

Antwort von Pizzeria De Branding

Onze excuses hiervoor. Afhaal tijd heeft niks te maken met bestel tijd. U krijgt een tijd maar we kunnen nooit vantevoren zien hoe dingen gaan lopen.

Lisanne van Osch
16 August 2020

De pizza was niet gesneden het was vervelend om het zelf af te scheuren. Bij pizza pollo teveel topping

Antwort von Pizzeria De Branding

......

Wintering
12 August 2020

super gut organisiert und sehr lecker! Und danke für das Wasser für die Hunde :-) Bis näcstes Jahr und bitte gesund bleiben. Mechthild Wintering

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank! Blijf ook gezond!

Van Zwol
6 August 2020

Pas vanaf 20.00 kun je de pizza afhalen. Dan moet je eerst lang buiten staan. Er komt niemand vragen of ze je kunnen helpen. Vervolgens doorgestuurd naar binnen.. daar weer wachten. Eindelijk te woord gestaan, moesten de pizza’s nog gemaakt worden! We moesten buiten maar wachten. Slechte zaak. Pizza’s smaakten wel goed. Organisatie kan een stuk beter!

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn dat de pizzas goed waren! Daar gaat het ons om op moment. De rest wat u verteld heeft te maken met uw begrip voor de slechte situatie waar wij allemaal zich bevinden. Heeft u enige kijk op hoe moeilijk op moment is voor horeca om alles volgens de regels waar soms nergens opslaat te doen? Zo te lezen niet dus. Wens ik u veel plezier en een fijne vakantie!

Leeflang
1 August 2020

Heerlijke pizza’s. Goede en fijne service! De beste van het eiland. Wij komen hier elke keer weer terug

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt

Klein vaarwater D site
31 Juli 2020

Heerlijke pizza's!! Super van genoten. Gaan we zeker weer een keer doen. Jammer dat het stokbroodje kruidenboter zo tegen viel. Voor 6,25 krijg je een half diepvries stokbroodje, erg teleurstellend.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt we zullen hierover nadenken om het beter te doen. 😉✅✅

Antoon K
30 Juli 2020

Goede en lekkere pizza’s. Eén pizza bleek niet conform bestelling Uitgesproken klantonvriendelijk dag men bij het ophalen van de bestelling buiten ‘ op straat’ moet wachten, Fraai vormgegeven dozen!!!

Antwort von Pizzeria De Branding

😉🍕✌✅

Susan
29 Juli 2020

Precies volgens bestelling, op tijd klaar en lekker!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top

Kroes
23 Juli 2020

Man aan de kassa zou een cursus klantvriendelijkheid kunnen gebruiken, onbeleefd en te grappig. Pizza’s waren redelijk goed.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt! Volgende keer zullen we niet grappig wel bleefd met u omgaan! Mvg

MD
23 Juli 2020

Heerlijke pizza’s en afgehaald op de afgesproken tijd

Antwort von Pizzeria De Branding

Dankuwel

Rein
22 Juli 2020

Goede pizza! Mooie dunne bodem. Uitstekende prijs/kwaliteit.

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank😉🍕✌

Henk Drost
21 Juli 2020

Heerlijke pizza’s. Italiaans op Ameland. Echt genieten!

Antwort von Pizzeria De Branding

🍕✅✅

Richard
20 Juli 2020

Lekkere Pizza's, lasagne en spagetti, salade ook aan te bevelen.

Antwort von Pizzeria De Branding

🙂😉✌✅

Fokkens
18 Juli 2020

Lekkere pizza's ook de pasta was erg lekker

Antwort von Pizzeria De Branding

Top

Meijer
18 Juli 2020

Waardeloos. Bestel er nooit weer , helft klopte niet en lasagne zonder gehakt??? .dikke troep

Antwort von Pizzeria De Branding

Dikke troep 🤔🤔🤔 hoop dat u bij de volgende beter kunt krijgen. Bedankt. U kunt ook gewoon bellen! We verkopen geen troep en willen ook altijd uitkomen en goed maken. Succes bijnde volgende

Alkema
18 Juli 2020

Via de site besteld, prima in orde!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top bedankt

Brouwer
17 Juli 2020

Heerlijke pizza’s!

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt

Roger
17 Juli 2020

je zou verwachten dat na een heerlijke dag op het geweldige eiland Ameland een pizza nog beter smaakt. De pizza van de Branding was echter vet, zout en smakeloos. Heel teleurstellend en ook nog eens veel te duur.

Antwort von Pizzeria De Branding

Had aan moeten geven dan hadden we het zo opgelost. Succes

Laurien Nijenhuis
17 Juli 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

Top

Andre Mulder
17 Juli 2020

Pizza's waren goed - klein, maar dan ook echt klein minpunt is dat op de website 19:20 stond en uiteindelijk kon ik 19:35 de pizza's meenemen.

Antwort von Pizzeria De Branding

Sorry hiervoor. 15 minuten is niet heel raar hier rond die tijd in de zomer vakantie. We doen ons best maar soms loopt het uit.

Chantal
16 Juli 2020

Superhandig om online je bestelling te kunnen doen! Volop keus en je kunt zelf ingrediënten toevoegen als je wil. We moesten even wachten op onze bestelling ivm de drukte maar dat was uiteindelijk maar 10 minuten. 1 opmerking, misschien handig om bij het bestellen te vermelden dat je buiten moet wachten. Nu hadden we daar geen rekening mee gehouden waardoor we het best koud hadden... Verder heel tevreden, heerlijke pizza's!

Antwort von Pizzeria De Branding

Oke.we zullen iets voor bedenken. Buiten wachte heeft met die Corona te maken. Normaalndoen we dat ook nniet. Bedankt!

Gertjan
15 Juli 2020

Was super

Antwort von Pizzeria De Branding

Erg bedankt

Chris Kregel
14 Juli 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

✌🍕✅

Stefan
14 Juli 2020

Knoflooksaus besteld en niet ontvangen. Pizza's waren goed!

Antwort von Pizzeria De Branding

Geef maar volgende keer aub even aan dan krijgt u extra mee. Sorry

Frieso
13 Juli 2020

Leckere Pizzas, auch zum Mitnehmen. Die Explosiva war wirklich scharf und seeehr gut. Gerne wieder

Xxx
11 Juli 2020

Heerlijke pizza's Besteld en op de afgesproken tijd in de oven dus heet mee

Jippjapp
10 Juli 2020
Reinders
8 Juli 2020

2 pizza's en spaghetti besteld. Prijs / kwaliteit verhouding: te duur voor wat je er voor krijgt. Verkeerde pizza mee gekregen, waar ook nog zwart verbrande uien op zaten. Mijn zoon weer terug nr De Branding. Daar kwam net een familie een pizza terug brengen die ook niet was besteld: onze pizza! Dus geruild en mijn zoon heeft de juiste pizza meegekregen maar die was inmiddels koud......... jammer.

Els Saelemaekers
8 Juli 2020
JE
7 Juli 2020

Heerlijke pizza’s

Liz
6 Juli 2020

Online besteld om 17.54. Ik snap dat het op zondag druk is dus dat neem je dan mee in de wachttijd. Volgens de site zou de bestelling om 19.20 u klaar zijn. Was echter niet klaar " ze lopen wat achter", Vraag Ik nog aan de jongedame bij kassa hoe lang gaat het nog duren dan? Uur, 3 kwartier, 10 minuten? 20 minuten zegt ze. 20 minuten later nog niet klaar. Uiteindelijk was het pas om 20.03 dat ik kon afrekenen. Dus meer dan 2 uur na plaatsing van de bestelling. Ik heb daar in het restaurant dus nog eens 50 minuten moeten wachten en ik was niet de enige. Meerdere mensen waren daardoor aan het mopperen. Waarom geeft dit restaurant op de mail dan niet door dat de wachttijd oploopt? Dit is echt onfatsoenlijk richting je klanten. Was het daarmee klaar? Nee want de bestelling was ook nog eens niet goed uitgevoerd. Bakje extra knoflook ( wel betaald) was niet geleverd. En de bestelde vanille milkshake was een bananen milkshake. Prijs- kwaliteit verhouding voor de afhaalpizza vond ik onvol

Drenth
6 Juli 2020

Smaak was goed, maar helaas was de bodem en rand bikkelhard. Met een mes kwam je er niet door. Ook was hij aan 1 kant zwart. 1 van de pizza's was misvormd, daardoor stuk kleiner dan de andere pizza.

Annet
6 Juli 2020
Blech
4 Juli 2020

Everything was perfect. Pizza has been ready for take-away at exactly the pre-defined time. And they really tast delicious!!!

Fluitsma
3 Juli 2020

1.Goede pizza's met voldoende ingrediënten. 2.Naam Jeannette Fluitsma wijzigen in Wilfried Fluitsma 3. I.v.m. nachtrust verzoek om beoordelingen niet versturen tussen 22:00 en 08:00 uur.

Tuf
30 Juni 2020

Hier kan menig pizzeria een voorbeeld aan nemen zeer vriendelijke bejegening én uitstekend eten.

Dijkstra
30 Juni 2020
Waalboer
30 Juni 2020

Goed en smaakvol. Natuurlijk voor een volgende keer weer.

Haarmann
29 Juni 2020
Louise
29 Juni 2020

Had 2 bakjes knoflooksaus besteld en betaald maar die zaten niet bij de bestelling!!

Antwort von Pizzeria De Branding

Hallo, We hebben uw bestelling bekeken en zien dat u bij de pizza extra knoflook hebt besteld! Dat is geen bakje knoflook. Ze gooie dan knoflook op de pizza. Ik zal u een code opsturen zodat u op de volgende bestelling een korting krijgt. Ik zal ook dat (extra) veranderen en gewoon bakje op zetten.... dan is het voor de volgende gast wel duidelijk. Bakje knoflook staat ook bij categorie (extra's) Bedankt voor het laten weten.

Vhv
28 Juni 2020

Heerlijke pizza’s en vriendelijk personeel!

Esmeralda
28 Juni 2020

Pasta besteld om af te halen. Bleef lang warm, was lekker veel en smaakte heerlijk! Voor herhaling vatbaar

Jacqueline
26 Juni 2020

Heerlijke pizza! Exact op de aangegeven afhaaltijd uit de oven.

Esmeralda
25 Juni 2020

Heerlijke pizza, geen overtollig druipend vet, super pizza!

Marieke
24 Juni 2020

De lekkerste pizza die wij in tijden gehad hebben. De champignons waren vooraf gedroogd (dus niet zo nat) en het deeg zelf was goed op smaak. Wij komen zeker terug! Echt een aanrader.

Rob
24 Juni 2020

Zowel de lasagna als de pizza was heerlijk! Zeker een aanrader om eens lekker Italiaans eten af te halen.

Kees
24 Juni 2020

Overheerlijke pizza’s en lekkere frites. Echt een top restaurant!

Peter Werkman
21 Juni 2020

Eten via de website besteld. Ondanks de drukte, keurig op de afgesproken tijd klaar. Heerlijk eten! Uitgebreide en gevarieerde Anti Pasto en een erg lekkere Carbonata pizza! Aanrader. We gaan zeker weer een keer bestellen.

Antwort von Pizzeria De Branding

Grazie!

Yvon
20 Juni 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

👍

Narinx
20 Juni 2020

Heerlijke pizza’s .

Antwort von Pizzeria De Branding

Grazie 🤗

Bianca Hoffmann
19 Juni 2020

Toller Service und sehr leckere Pizza.

Antwort von Pizzeria De Branding

Grazie

Bezema
19 Juni 2020

Altijd goed eten en goede bediening. Wanneer we op Ameland zijn, gaan we er vaak eten. Dit keer online besteld en gehaald. Was ook prima. Dit kwam meer omdat we een pup bij ons hadden. Volgende keer komen we weer eten!

Antwort von Pizzeria De Branding

Pup mag mee hoor. Gezellig. Tot snel.

Mhdw
19 Juni 2020

Pizza was prima in orde. Stokbrood voor brood plankje was aan de harde kant. Personeel bij afhalen bestelling sprak geen woord Nederlands, alles moest in Engels worden gedaan. Voor mij geen probleem maar mogelijk niet voor iedereen.

Antwort von Pizzeria De Branding

Ja dat snappen we. We doen wat we kunnen qua bezetting van personeel maar snappen zeker dat t voor sommige mensen lastig is om in t Engels te bestellen. Hopelijk tot snel en bedankt voor je reactie!

Peter van Velzen
19 Juni 2020

De lasagne was heerlijk maar de rucola die ik erbij had besteld heb ik nergens gezien. Stond wel op het bakje geschreven dat het erbij zat. Wel beetje jammer maar nogmaals het was heerlijk en zeker genoeg.

Antwort von Pizzeria De Branding

Hè wat vervelend van de rucola. Ik heb naar uw bestelling gekeken en zag dat u een lasagne + rucola besteld had. Dit zou dan op de lasagne moeten zitten. Wij serveren t niet dan in een bakje. Wij serveren alleen rucola in een bakje als u ook een bakje bestelt. Als t ook niet opzat dan gaan we u de volgende keer gewoon een dubbele portie rucola geven. Dat komt wel goed. Fijne avond en bedankt voor uw reactie.

Henk
16 Juni 2020

Uitstekende pizza's, lekkere lasagna, van een echte Italiaan (voor zover ik kon beoordelen!). Op het afgesproken tijdstip ook precies klaar. Voor herhaling vatbaar.

Antwort von Pizzeria De Branding

Grazie

Klaas Einte
15 Juni 2020

Super lekkere pizza's. Perfect op tijd klaar en zeer fijne bediening.

Antwort von Pizzeria De Branding

Grazie

Kremer
14 Juni 2020

Lekkere pizza’s. Alleen jammer dat 1 pizza niet juist was. Pizza margherita met pesto, parmaham, mozzarella en rucola besteld. Helaas zat er alleen maar pesto op en was de rest vergeten.

Antwort von Pizzeria De Branding

OOh dat is niet fijn! We gaan dit goed maken met jullie en nemen snel mogelijk contact met u op!! onze excuses hiervoor!!

Esser
14 Juni 2020

Die Pizza war wieder sehr lecker. Bestellt haben wir per Internet. Abholungszeit angegeben: 20:20, Pizza fertig: 20:45 und es fehlte leider ein zusätzlich bestellter Belag.

Antwort von Pizzeria De Branding

Oh das tut uns leid das es etwas langer gedauert hat. Nächsten mal bekommen sie von uns noch eben ein leckeren getränk an die Theke von uns oder ein kleinen wein zum mitnehmen. Einfach name nennen oder beschreiben wenn online bestellen.

Jager
12 Juni 2020

Altijd lekker eten

Antwort von Pizzeria De Branding

Grazie!👍

Familie Doorn
11 Juni 2020

De nazorg, na het plaatsen van onze bestelling, was prettig, omdat we een vraag hadden over glutenvrij. Bij De Branding Kun je prima glutenvrij eten met royale portie. De kwaliteit van het eten is de moeite waard om voor terug te komen!

Antwort von Pizzeria De Branding

Wat lief van u dat u even de moeite neemt om dit te delen. Tot snel.

Ina
8 Juni 2020

Prima pizza’s en bestelling op tijd klaar ! 👍

Antwort von Pizzeria De Branding

Grazie!

Honk
7 Juni 2020

De pizza’s waren gewoon heerlijk. Echt Italiaans.

Antwort von Pizzeria De Branding

Grazie!

Susanne
5 Juni 2020

Prima lasagne, lekker veel groenten. Snelle service

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt voor uw leuke reactie!

Gerrit
4 Juni 2020

Heerlijke pasta, super service.

Antwort von Pizzeria De Branding

Super! Bedankt voor uw reactie!

Pelgrim
4 Juni 2020

Bestelling was op tijd klaar,pizza was goed warm en lekker.vriendelijke service. We gaan zeker nog een keer bestellen.

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn dat t allemaal goed geregeld was! Bedankt voor uw leuke reactie!

Berends
4 Juni 2020

Wij hadden lange tijd niets besteld omdat wij het eten niet goed vonden (veel te zout en idee niet vers). Wij waren nu verrast door goede kwaliteit van de bestelde pizza's en zullen vaker gebruik maken van De Branding haar aanbod.

Antwort von Pizzeria De Branding

Wat fijn om te horen. Tot snel!

Esmeralda
3 Juni 2020

Heerlijke pizza!!

Antwort von Pizzeria De Branding

Grazie!

Ostergetelo
2 Juni 2020
Antwort von Pizzeria De Branding

Dank u!

Britta
2 Juni 2020

Sehr leckere Pizza und online Bestellung auch super geklappt

Antwort von Pizzeria De Branding

Toll! Danke!

Gerrit
2 Juni 2020

Super service !

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank u! Top!

Margaret Hoek- van Rher
31 Mai 2020

Super geholpen... ondanks de drukte... Tussendoor geholpen...heel erg fijn.. Ook als we bij de Branding gaan eten, voelt het erg persoonlijk. En....heerlijke Pizza's...

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn dat u zo een positieve ervaring had bij ons. Heel erg leuk om te lezen. Daar krijgt ons team energie van. Thanks en tot snel!

Familie
31 Mai 2020

Lekkere pizza, mooi formaat. Heerlijk belegd. Enige tip, iets met gorgonzola.... Maar erg lekker, prijs ook prima.

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt voor uw positieve reactie. Bedoelde u trouwens iets meer gorgonzola of iets met gorgonzola? Als u het eerste bedoelde dan doen we er de volgende keer op uw verzoek graag wat meer op. Graag tot een volgende keer!

Marijke Borstlap
27 Mai 2020

Goed op tijd klaar en heerlijk genoten van een vegetarische lasagne en een penne salmone 👍 magnifico !

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedankt voor uw leuke reactie. Fijn dat u lekker heeft gegeten!

Jan Ganzeveld
27 Mai 2020

Zeer goede pizza’s en we waren van plan er deze week 1 te eten maar we gaan nog een keer één halen

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn dat u lekker heeft gegeten! Tot snel!

Wim
26 Mai 2020

Heerlijke pizza en ook de lasagne was voortreffelijk

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn dat u lekker heeft gegeten! Bedankt voor uw reactie!

Jolanda Broek
25 Mai 2020

Heerlijke pizza, s nachts wel erge dorst 😀

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn dat t heerlijk was.

mei
25 Mai 2020

Goed lekker pizza

Antwort von Pizzeria De Branding

Dank u, fijn te horen.

Evert
23 Mai 2020

Prima pizza’s

Antwort von Pizzeria De Branding

Top.... bedankt

Agnes
22 Mai 2020

De pizza was lekker. De wijziging in de opmerkingen was niet doorgevoerd. De afhaaltijd, dat was beslist niet goed. 40 minuten later dan we hadden besteld!!! Wij halen deze zomer niet bij deze pizzeria. Enne, de vrouw kan weinig Engels en geen Nederlands praten.

Antwort von Pizzeria De Branding

Het is misschien beter als u beetje begrijpt dat alles anders gaat in deze moeilijke tijden! Wij doen ons best voor u maar verwachten wel klein beetje begrip! Op onze site kunt u makkelijk kiezen voor - en + ...... Fijne avond.

Wendel de Haan
22 Mai 2020

Heerlijke pizza's! Dunne bodem, krokante korst en meer dan voldoende topping. Ook gewoon klaar op de aangegeven tijd, kwamen net uit de oven. Top!

Antwort von Pizzeria De Branding

Top dankuwel

Elly
22 Mai 2020

Wij hebben een heerlijke pizza don Angelo gehad, ivm Corona hebben we deze thuis opgegeten. Hopelijk kunnen we de volgende x weer gezellig bij jullie komen tafelen. Groetjes Coen en Elly uit Groningen

Antwort von Pizzeria De Branding

Wij missen jullie! Bedankt!

Elena
20 Mai 2020

Alles super - die Onlinebestellung lief problemlos und das Essen war pünktlich fertig. Wir hatten 4 verschiedene Pizzen, alle waren sehr lecker!

Antwort von Pizzeria De Branding

fijn!!

Auldrik en Gerda
20 Mai 2020

Wij hebben heerlijke goedgevulde pizza gegeten carbonara speciale en een superlekker frisse salade met balsamico dressing! Echt een aanrader!

Antwort von Pizzeria De Branding

erg bedankt!

Ruud Kramer
19 Mai 2020

Lekkere pizza’s: Quattro Formazzio en Pikante. De Tiramisu was met aardbeien, maar die vond ik niet echt terug. Wel lekker overigens.

Antwort von Pizzeria De Branding

gelukkig dat u het lekker vond, wij gooien geen stukjes aardbei erin! wij mixen verse aardbei helemaal fijn! bedankt!

Martin
19 Mai 2020

Perfect

Antwort von Pizzeria De Branding

Fijn, bedankt!!!

Tiny
18 Mai 2020

Heerlijke pizza, snelle service

Antwort von Pizzeria De Branding

Bedank!

Stienstra
14 Mai 2020

Heerlijke versgemaakte vegetarische lasagne met veel groente! Ook de pizza met asperge was rijk belegd en heel smakelijk. En het was nog veel ook, dus voor morgen hebben we nog wat lekkers over. Tenslotte was ook de tiramisu super. Italiaans heeft een van mijn favoriete eetculturen en De Branding kan er wat van!

Antwort von Pizzeria De Branding

Erg bedankt! Fijn om het zo te horen!

S de witte
14 Mai 2020

Pizza’s waren rijk belegd en heerlijk van smaak, fantastische lekkere pizzadeeg/ bodem

Antwort von Pizzeria De Branding

Erg bedankt! Top!

Mos
13 Mai 2020

Zelden zulke slechte pizza's gegeten. Er zat smaak nog kraak aan de pizza. Beide pizza's na een paar hapjes weggegooid. Schandalig dat dit wordt geleverd aan klanten. Er zat werkelijk geen vers product op, een smakeloze plakkerige massa. Jammer, want we zijn anders gewend bij deze pizzeria.

Antwort von Pizzeria De Branding

Goeie middag, Het is vervelend dat de pizzas niet naar wens waren, wij willen altijd tegenmoetkomen en zorgen dat u toch tevreden bent. Normaal gesproken nemen mensen gewoon contact met ons op en we komen altijd uit! Als u anders gewend bent in deze pizzeria dan weet u ook dat u dit altijd met ons kunt bespreken. Gelijk zo ontzettend negatief doen zijn wij niet gewend van onze vaste gasten. Onze excuses!

Anneke
13 Mai 2020