Beoordelingen van Pizzeria De Branding Buren Ameland

Recente recensies

5.0
Berghuis
20 oktober 2021

Smaak is prima ! De bodem is wel flinterdun. Dat zou in verhouding tot prijs wel iets meer mogen.

Frits oosterwijk
17 oktober 2021

Tot nu toe al meerdere jaren klant bij ze. Zijn wij op Ameland dan eten wij minimaal 1 x pizza bij / van de branding.. Dit x afgehaald met de notitie mocht de bestelling eerder klaar zijn bel gerust scheelde een dik uur dus bedankt voor de service. De pizza's waren zoals altijd weer rijkelijk gevult en smaakte weer top zoals we gewend zijn. Tot de volgende keer πŸ‘‹

Wintering
15 oktober 2021

Es war wieder sehr lecker! DANKE!

Jordy
14 oktober 2021

Goede lekkere pizza's.

Rolf MΓΌller
13 oktober 2021

Die Pizza war pΓΌnktlich fertig und hat sehr gut geschmeckt. Sehr zu empfehlen!

Yvonne van de heijden
10 oktober 2021

De bestelling was op afgesproken tijd klaar.De kwaliteit van de pizza's waren heel goed

Piet Hartmans
4 oktober 2021

Sorry, maar dit was de eerste en laatste keer dat ik er een Pizza bestel. Redenen: Te vet, te slap en de smaak van Pepperroni was ver te zoeken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Pepperoni is een scherpe variant van salami die wij niet hebben! Als u goed in de menukaart kijkt dan ziet u dat we verse paprika of Spaanse peper gebruiken. Als u een pizza meeneemt dan is hey niet heel gek als die in de doos beetje slap raakt. Maar hoe dan ook... ik ben altijd bereid om gelijk dingen op te lossen Als u even belt of op normale manier schrijft. In dit geval wens ik u veel geluk bij de volgende!

Janet
18 september 2021

Wij hebben ontzettend genoten. Het was erg lekkee

Dicky
26 augustus 2021

Niks meer aan doen, dikke prima

Fransen
26 augustus 2021
Tamara
26 augustus 2021

Heerlijk. We hadden een salade en een pizza. Echt top!

J G
5 augustus 2021

Heerlijke pizza. Aardig personeel.

R. v.
13 juli 2021

Heerlijke pizza en precies op tijd klaar om af te halen . Hier gaan wij vaker komen !

Ewan Hut
4 juli 2021

Een beetje een dunne bode, maar voor de rest een heerlijke pizza,.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby
4 juli 2021
Bert Klei
30 juni 2021

Beide pizza's waren lekker en goed belegd.

Privis
28 juni 2021

Heerlijke pizza. Klaar op het afgesproken moment.

Bakker
25 juni 2021

Pizza was lekker met een dunne bodem maar totaal zonder smaak

Ted
22 juni 2021

Lekker en goed belegde pizza

Martin
20 juni 2021
Berends
19 juni 2021
Karina
19 juni 2021

Super service; Ivm onweer konden we het eten niet ophalen en hebben ze het eten naar ons huisje gebracht.

Anoniem
18 juni 2021

Heerlijke pizza’s!!

A. Strijker
17 juni 2021

Was heerlijk!

Hannes Mulder
16 juni 2021

lekkere goed gevulde pizza. precies op tijd... wel wat duur... maar ja, we zitten op een eiland

Henk
14 juni 2021

Elke keer als wij op Ameland zijn proberen wij toch twee tot drie keer, een pizza te halen. En ieder keer waren ze heel lekker. Heel vriendelijk mensen en je wordt er goed geholpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
7 juni 2021

Altijd goed. We komen hier al 20 jaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Top. DankjewelπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ»

Tojo
5 juni 2021

Sehr lecker…die Pizzen sind viel besser als frΓΌher. Nur 2Euro extra fΓΌr eine klein geschnittene Peperoni ist zu teuer.

Reactie van Pizzeria De Branding

Super.πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ»

Meyer
3 juni 2021

Sehr lecker, alles bestens geklappt.

Reactie van Pizzeria De Branding

βœŒβœŒβœŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» thanks

WilliD
3 juni 2021

Ausgesprochen leckere Pizza. Preislich in der Oberliga, aber bei der QualitÀt noch in Ordnung. 😊 Das Salatangebot ist etwas dürftig. Wir vermissen eine schânen Capricciosa-Salat.

Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘βœŒβœŒ

Annelies
3 juni 2021

Alles heerlijk! Voorsnijden zou handig zijn.😜

Reactie van Pizzeria De Branding

Doorsnijden doen we liever niet omdat kaas gaat plakken onder in de doos. Maar als u ervoor kiest en vraagt dan snijden we het gewoon. BedanktπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Cora de Winter
2 juni 2021

Super pizza

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt! βœŒπŸ™πŸ™

Linda de Boer
30 mei 2021

Het was heerlijk. Pizza bodem top. Spaghetti top. Groetjes Angela en Linda

Reactie van Pizzeria De Branding

Top bedankt.... ☹ 0 ster? πŸ™ƒπŸ˜‰πŸ™‚πŸ™‚ fijn dat alles lekker was. Fijne dag βœŒβœŒπŸ’―πŸ™πŸ‘πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Hans Overdiep
30 mei 2021

zalige lasagne

Reactie van Pizzeria De Branding

DankuwelπŸ‘πŸ‘πŸ™

Hans Overdiep
29 mei 2021

zalige pizza's!

Reactie van Pizzeria De Branding

Top bedanktπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Piet
28 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Reactie van Pizzeria De Branding

Mooi.... bedanktπŸ‘πŸ‘βœŒβœŒ

Hans
28 mei 2021

Bestelling was klaar op afgesproken tijdstip. Heerlijk gegeten!

Reactie van Pizzeria De Branding

Top. DankjewelπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Tiny
28 mei 2021

Heerlijke pizza ! Goeie kwaliteit . Goede service

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt!πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜‰πŸ™

Groot
25 mei 2021

Prima kwaliteit pizza en precies volgens bestelling ; ook nog heerlijk warm toen we bij het huisje waren!

Reactie van Pizzeria De Branding

Mooi ...... dankuwel!πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜‰

Martin
25 mei 2021
Reactie van Pizzeria De Branding

Top dankjewel. πŸ‘πŸ‘πŸ’―βœŒ

Familie.
24 mei 2021

Het eten was goed. Alleen de klantvriendelijkheid laat te wensen over. Als je komt afhalen en je stapt de zaak binnen, is er niemand van het personeel die je groet goedendag zegt. Ik voelde me niet echt welkom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Jammer dat u dat zo opvat. Ik heb u ook nog gesproken miss net niet toen u binnen kwam... dat was omdat we met 2 man waren en rond deze tijd komt alles beetje tegelijk. U bent altijd welkom ook al lukt het soms niet direct te groeten. Volgende x beter.

Joost Stevens
24 mei 2021

Goeie pizza, prima salade, vriendelijks personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’―

Henk
24 mei 2021

lekkere pizza's online besteld en zelf opgehaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

ThanksπŸ‘βœŒπŸ™

Kees
22 mei 2021

Voorgerechten was koud, 1 pizza niet met extra kip. 1 pizza erg aangebrand, hebben veel weg gegooid

Reactie van Pizzeria De Branding

Oh wat jammer, waarom heeft u niet even gebeld? Dan hadden we direct nieuw gemaakt voor u. .... uw voorgerechten waren brood, boter en tappenade..... die zijn gewoon koud. Voor die extra kip en wat u weg hebt gegooid wil ik zeker wat regelen. We nemen contact met u op. Bedankt πŸ‘πŸ‘βœŒ

Ruud Kramer
21 mei 2021

Heerlijke pizza’s. Precies op tijd klaar. En altijd vriendelijk geholpen!

Reactie van Pizzeria De Branding

Dankjewel. Doen we graag! Fijne dagπŸ‘πŸ‘πŸ‘βœŒ

Colin van Goethem
19 mei 2021

We waren in eerste instantie enthousiast over de "echte Italiaanse" pizza. Goede bodem en lekker belegd. Helaas kwamen we in beide pizza's halverwege een haar tegen. Toen waren we er allebei direct klaar mee.

Reactie van Pizzeria De Branding

Het is erg spijtig dan.... lijkt me sterk dat op 2 pizza's 2 haren zitten... maar niks is onmogelijk blijkbaar. Bij ons in de keuken hebben ze een koksmuts op en zonder mogen ze niet in de keuken. We doen alles wat in ons vermogen zit om dit soort dingen te voorkomen..... we zijn ook altijd blij als u gelijk 9ns belt en de kans geeft om het uit te z9eken. .. maar hoe dan ook onze excuses!

Tinie
18 mei 2021

Erg lekker gegeten,niks op aan te merken! Volgende keer halen we hier zeker weer onze pizza's!

Reactie van Pizzeria De Branding

Top dankjewel.... πŸ‘πŸ‘βœŒβœŒπŸ™

Sicco
17 mei 2021

Lekkere pizza's, aardige mensen

Reactie van Pizzeria De Branding

Erg bedankt βœŒβœŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’―

Robert
17 mei 2021

Prima pizza, op tijd klaar. Mijn vrouw is niet zo van de pizza, maar deze viel in de smaak. Traditionele Italiaanse pizza met dunne bodem en top van smaak. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt.... πŸ‘πŸ‘

Jolanda
16 mei 2021

Pizza's waren heerlijk en op de afgesproken tijd klaar. Hopelijk volgende keer weer in het restaurant eten, wel zo gezellig

Reactie van Pizzeria De Branding

Dat hopen wij ook! BedanktπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Hallema
15 mei 2021

De moeite waard om online 4 uur van te voren te bestellen om afhaaltijd . Eten was goed!

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn .... bedanktπŸ‘πŸ‘πŸ‘βœŒβœŒ

Wintering Mechthild
14 mei 2021

Es war seeehr gut! Vielen Dank und bis zu August ! Bleiben Sie gesund

Reactie van Pizzeria De Branding

ThanksβœŒβœŒπŸ‘πŸ‘

Marco
13 mei 2021

4 heerlijke pizza's zoals we ze in Nederland niet vaak hebben gegeten. Zo horen pizza's te zijn. Fantastisch!!

Reactie van Pizzeria De Branding

Top dankjewel βœŒβœŒπŸ‘πŸ‘πŸ™πŸ™πŸ’―

Rene Schuurmans
12 mei 2021

De pasta bolognese was lekker. Goed van smaak. De salade idem.

Reactie van Pizzeria De Branding

Top bedankt voor u reatie! πŸ™πŸ™πŸ‘ŒπŸ‘Œ

Meyer
12 mei 2021
Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ™πŸ™

Roothans, Patrick
12 mei 2021

Was hier voor het werk op Ameland in hollum bezig ,tot s'avonds laat na negen uur als je dan nog iets te eten wilt hebben is pizzaria de branding een echte aanrader heel vriendelijke mensen, goed te eten ,bellisimo, en ze zijn tot 2200 uur nog open als enige op het eiland.

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn hoor..... bedankt!βœŒβœŒπŸ™πŸ™πŸ‘πŸ‘

Jagt
10 mei 2021

Voor 8 personen pizza en een pasta besteld en ontzettend van gesmuld: verse ingrediΓ«nten en zeer goed van smaak. Tot de volgende keer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Erg bedankt... πŸ™πŸ™πŸ™βœŒβœŒβœŒπŸ‘πŸ‘

Laura
9 mei 2021

Pizza was goed. Zelfgemaakte (prijzige) tiramisu was bevroren en vrij smakeloos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt! Soms zetten we het na het maken eerst 2 uur in de diepvries zodat het beter bij elkaar komt. Daarna in de koeling. Er zit ei in dus we maken elke dag nieuw . Als u even belt naar ons en vraagt naar (Tony) dan zal ik voor u nieuw maken..... Onze excuses hiervoor!πŸ™πŸ™πŸ‘πŸ‘ Prijs is erg normaal en daar zal ik niks aan kunnen veranderen. We maken het zelf en zit veel tijd in.... 4.50 is niet te veel gevraagd.

Frea
9 mei 2021

Jammer dat we niet bij jullie konden eten, maar nu thuis maar genoten van jullie heerlijke eten. De pasta, de pizza's maar ook de gamba's waren weer heerlijk.

Reactie van Pizzeria De Branding

Top bedankt! Tot snel weer.βœŒβœŒπŸ™πŸ™πŸ’―

Ivar
8 mei 2021

Het was echt lekker

Reactie van Pizzeria De Branding

Super πŸ™πŸ™βœŒβœŒπŸ‘

WILLEM IETSE DE VRIES
7 mei 2021

Pizza’s waren heerlijk...echt een aanrader 😊

Reactie van Pizzeria De Branding

Top dankuwel! πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ™πŸ™βœŒ

Jeanet
7 mei 2021

De pizza's waren heerlijk, zoals we gewend zijn. Het tijdstip van halen kwam niet overeen. Het was erg druk waardoor we bijna een half uur moesten wachten. Op zichzelf was dat even wachten niet erg want ik snap dat het druk kan zijn. Even een mailtje dat het wat later werd zou fijn zijn, zeker omdat bij de bestelling wordt aangegeven om je mail in de gaten te houden.

Reactie van Pizzeria De Branding

KloptπŸ’―πŸ’― de wacht tijd ontstaat soms doordat iets tussen komt .. . En dan is het net te laat om te mailen.... hoop altijd dan dat de gasten wel begrip hebben en weten dat we altijd alles doen om snel mogelijk alles optijd klaar te maken. Onze excuses!! Bedankt voor uw reactie πŸ‘πŸ‘πŸ’―πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™βœŒ

Susa
7 mei 2021

Top

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktβœŒβœŒβœŒπŸ’―πŸ‘

Keizer
6 mei 2021

Prima, vers en smaakvol. Met liefde bereid.

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn dankuwel πŸ˜ŠπŸ™πŸ™πŸ‘Œ

Edwin
6 mei 2021

In principe lekkere pizza's, maar gisteren veel te zout (alle 7). We bleven water drinken na de tijd, dit hoort eigenlijk niet. Denk dat het deeg ook wat langer had mogen rijzen/fermenteren. Topping was prima. Misschien eenmalig, want heb ze daar veel beter gehad.

Reactie van Pizzeria De Branding

Dat is niet mooi! We maken altijd hetzelfde deeg. Kan dat het voor u te zout is geweest... daarvoor onze excuses! Hoop volgende x beter

Primo Uno :-)
5 mei 2021

4 lekkere ruime belegde pizza’s. Vriendelijk personeel en op tijd klaar. Volgende keer weer.

Reactie van Pizzeria De Branding

To0 bedankt!

M. V d Wal.
5 mei 2021

Heerlijke pizza. En goede pijs

Reactie van Pizzeria De Branding

Erg bedanktπŸ‘βœŒβœŒβœŒπŸ’―

Gerrie Putters
5 mei 2021

Heeeeerlijk !!!

Reactie van Pizzeria De Branding

Top bedankt!

Mariette
4 mei 2021

Authentiek Italiaans. Heerlijke pizza's, dunne bodem, vol van smaak. Ook op tijd gereed voor afhalen.

Reactie van Pizzeria De Branding

Top dankuwelβœŒβœŒπŸ’―

Gast Klein Vaarwater
4 mei 2021

Bodems van alle 4 pizza's niet gaar. Komt mogelijk door "COVID-19 afhaal stress". We komen al zeker 25 jaren bij De Branding maar zijn dit niet gewend (was altijd top). Kan een keer gebeuren, volgende keer weer beter...

Reactie van Pizzeria De Branding

Dat van corona begrijp ik niet maar hoe dan ook.... Als u 25 jaar komt dan weet u dat u gelijk kan bellen en we maken alles overnieuw voor u.... Zo makkelijk is het gewoon.... niet goed direct bellen! Zoals u zei kan weleens gebeuren..... onze excuses hiervoor.

Gerrie Putters
4 mei 2021

Prima op tijd Hele goede kwaliteit!!

Reactie van Pizzeria De Branding

Dankuwel.πŸ‘πŸ‘βœŒπŸ’―

Monique
3 mei 2021

3 verschillende pizza’s besteld en allemaal heerlijk. Lekkere stevige bodem en goed belegd.

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn. Dankuwel. πŸ™πŸ™πŸ™πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

Eduard
3 mei 2021

2 maal bij de Branding besteld. Eerst pizza Parma en een pizza tonijn. de 2e keer 2 maal lasagne. Alles was perfect en lekker, zeker tevreden.

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt! πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ‘Œ

Yvonne
3 mei 2021

Heerlijke pizza's, alleen jammer dat er op de pizza parmaham met extra mozzarella en brie geen parmaham ed zat. Er zat alleen mozzarella en brie op. Gemaild, maar geen reactie terug.kwaliteit van de pizza's was top. En de service vooraf ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Oh dat is jammer... ik zal het even goed maken. We sturen u even een appje. Komt goed. Bedankt. Top πŸ˜‰πŸ˜€πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ‘Œ

MariΓ«t
3 mei 2021

Hebben zoals altijd weer heerlijk gegeten. Hopen het snel weer"live" te kunnen doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

We kunnen niet wachten. Top πŸ™πŸ™πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ˜€

Gieske
2 mei 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd , super vers en precies optijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

DankjewelπŸ˜‰πŸ˜€πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

Renate
2 mei 2021

Heerlijke pizza! Tiramisu ook top. Service uitstekend

Reactie van Pizzeria De Branding

Top bedankt voor πŸ™πŸ™πŸ™

Rianne
30 april 2021

Heerlijk gegeten. Pizza en Lasagne.

Reactie van Pizzeria De Branding

Top dankjewel. πŸ’―πŸ˜‰βœŒβœŒπŸ™πŸ™

John
29 april 2021

Elke keer als we op Ameland zijn is de traditie een pizza van De Branding. Altijd goede kwaliteit!

Reactie van Pizzeria De Branding

gelukkig maar zo..., bedankt

HannekeJ
29 april 2021

Het eten was op de afgesproken tijd klaar, goed heet en heel lekker!

Reactie van Pizzeria De Branding

mooi dankuwel

Kim Kempers
28 april 2021

Heerlijke pizza’s gegeten . Bestellen via de site ging makkelijk en gaf meteen een tijdvak; heel Gebruiksvriendelijk..

Reactie van Pizzeria De Branding

top bedankt!!!

Kiki Dob
28 april 2021

Een heerlijke pizza Goed gevuld en niet vet! Zeer tevreden.

Reactie van Pizzeria De Branding

Top. πŸ™πŸ‘ŒπŸ™πŸ‘Œ

Lisanne
28 april 2021

De pizza was heerlijk en jullie zijn super klant vriendelijk ik was blij dat het ook bezorgd kon worden toen ik belde en daarom vroeg heel erg bedankt

Reactie van Pizzeria De Branding

Graag gedaan.

De vries
28 april 2021

We hebben lekker gegetenπŸ‘πŸ»

Reactie van Pizzeria De Branding

Top bedankt... πŸ˜‰πŸ™πŸ‘Œ

Rob
27 april 2021

Lekkere smaak variΓ«rende pizza’s gegeten. Een echte aanrader.

Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ™ bedankt✌

Van rhijn
27 april 2021

Lekkere pizza, goede bodem , voor herhaling

Reactie van Pizzeria De Branding

Mooi dankjewel✌✌✌

Bert
27 april 2021

Heerlijke pizza salami. Perfecte bodem.

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn.... dankjewelπŸ™πŸ™πŸ™ƒπŸ™ƒ

Martin
27 april 2021
Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt✌✌✌✌

van den Brink
27 april 2021

Iets teveel kaas en onzichtbare asperges. Waardoor het te vet werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

We zullen volgende keer beter omdenken. Bedankt! πŸ™βœŒβœŒβœŒ

John
26 april 2021

Op de boot naar Ameland besteld. Onderweg naar verblijf de pizza's gehaald. Superhandig! De pizza's waren fantastisch! Heerlijk gegeten. Absolute aanrader!

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt!βœŒπŸ™πŸ™

Wim Smid
26 april 2021

De pizza's waren helaas niet gaar. De eitjes waren bijna nog rauw. Zware teleurstelling. Niet van jullie gewend.Ik had jullie al een email hierover gestuurd. Wim Smid 0652360005

Reactie van Pizzeria De Branding

Onze excuces hiervoor. Email niet tegen gekomen nog... U zegt zelf dat u dit niet van ons gewend bent, dus als er een xtje minder naar wens is, is het normaal om met ons te bellen en ook ons de kans te geven om het goed te maken. We zullen het volgende keer goed maken. πŸ™πŸ™πŸ‘πŸ‘βœŒβœŒ

Monique
21 april 2021

Heerlijk eten en goede service!

Reactie van Pizzeria De Branding

Top bedankt! πŸ™πŸ™βœŒβœŒπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ’―πŸ’―

Esther
20 april 2021
Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt!

Jaap
19 april 2021

Heerlijke pizza’s. Zoals een pizaa hoort te zijn. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Top bedankt!

Theo
18 april 2021

Was zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Top bedankt

Bas
18 april 2021

Prima pizza met een uitstekende bodem. 1 van de 2 pizza’s was Iets aan de zoute kant.

Reactie van Pizzeria De Branding

Top bedankt

Rob
18 april 2021

De pizza, s waren heerijk

Reactie van Pizzeria De Branding

Dankjewel πŸ‘πŸ™πŸ™βœŒβœŒ

Jitse
17 april 2021

Was top! Heerlijke pizza's en pasta. Stond keurig klaar op afgedproken tijdstip.

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt πŸ™πŸ‘πŸ‘πŸ‘

de Jong
17 april 2021

Eten (pizza en salade) was erg lekker.

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt....πŸ‘πŸ™πŸ™βœŒβœŒ

Jaap
17 april 2021

Heerlijke warme pizza’s op tijd gereed. Niet te vet, niet te veel belegd, precies goed. Heerlijke bodem en korst. En zeer vriendelijk ontvangst. Komen er graag nog een keer!

H.J.
16 april 2021

Correcte levertijd, prima maaltijden!

Reactie van Pizzeria De Branding

Mooi. Dankuwel

Paul du Jour
15 april 2021

Geweldige pizza’s. Aanrader: nog even goed opwarmen.

Reactie van Pizzeria De Branding

Dankuwel βœŒβœŒβœŒπŸ‘πŸ‘πŸ™πŸ™

Jannie Laanstra
15 april 2021

Prima en op afgesproken tijd klaar

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Joke Metz
15 april 2021

Pizza was heerlijk en goed gevuld !

Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ™πŸ™πŸ™πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’―βœŒ

Margaretha
14 april 2021

Altijd de aller lekkerste pizza

Reactie van Pizzeria De Branding

Top bedanktβœŒβœŒπŸ‘πŸ‘πŸ™πŸ™

L. HEMMES
12 april 2021

Heerlijke Pizza, vriendelijke bediening. Komen zeker nog een keer terug.

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ™πŸ‘πŸ‘πŸ‘βœŒβœŒβœŒπŸ’―πŸ’―

Peter Postema
11 april 2021

Op tijd klaar , goede kwaliteit en heerlijk van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt βœŒβœŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Velthuizen
11 april 2021

Perfecte pizza!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

DankuwelβœŒβœŒπŸ‘πŸ™

K B
11 april 2021

Lekkere pizza’s, stonden precies op het bestelde tijdstip klaar.

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ™πŸ‘πŸ‘βœŒβœŒπŸ’―πŸ’―

Esmeralda
10 april 2021

Altijd heerlijk! De lekkerste pizza!

Reactie van Pizzeria De Branding

Mooi zo ... βœŒβœŒβœ…πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Terpstra
10 april 2021

Heerlijke pizza.

Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Frank
7 april 2021

Great Pizza, take a way 100% in time, fresh products, super taste, best Pizza on Ameland, nice and friendly staff.

Reactie van Pizzeria De Branding

Thanks πŸ’―πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ™ƒ

Jos van Klink
6 april 2021

In coronatijd: prima via internet geregelde bestelling en op afgesproken tijd opgehaald. Perfect en trouwens waren de pizza’s voortreffelijk.

Reactie van Pizzeria De Branding

Erg bedankt! πŸ‘πŸ‘πŸ‘βœŒ

Fennema
5 april 2021

Super service en erg lekker!!

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn ..... bedankt πŸ‘πŸ‘βœŒ

Toornstra
5 april 2021

Prima pizza. Was erg smakelijk en goed belegd. Komen zeker weer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Top fijn om het zo te lezenπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ‘

Patricia
4 april 2021

We hebben heerlijk gegeten! Eindelijk weer een pizza zoals die hoort te zijn. Een lekkere dunne bodem en pikant zoals het hoort.. Dus echt pikant πŸ‘ En de afhaaltijd was 15min later, waarop ik excuses en een klein flesje rose kreeg. Heel attent! We komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Top dankjewel πŸ‘πŸ‘πŸ˜‰

Anne
4 april 2021

Lekker eten en we maakten het compleet met Italiaanse muziek op de achtergrond :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Mooi zo .. dankjewel

Rita Drost
4 april 2021

Heerlijke pizza. Zeker aan te raden!

Reactie van Pizzeria De Branding

DankjeπŸ™βœ…πŸ’―

MariΓ«t
3 april 2021

Heerlijke pizza's

Reactie van Pizzeria De Branding

DankjewelβœŒπŸ™πŸ™πŸ‘

Martin
3 april 2021
Reactie van Pizzeria De Branding

DankjewelπŸ™ƒπŸ™ƒπŸ˜‰

Ilse
3 april 2021

Helemaal goed!

Reactie van Pizzeria De Branding

Top dankjewel

Sten Horstman
3 april 2021

Heerlijke pizza’s en super goede service!

Reactie van Pizzeria De Branding

Erg bedankt

Franky
2 april 2021

Heerlijke pizza! Waar voor je geld!!

Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ˜‰πŸ™βœ…

Pieter
2 april 2021

De eerste pizza’s van het seizoen! Zoals we gewend zijn was het weer prima.

Reactie van Pizzeria De Branding

βœŒβœŒπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜ŠπŸ™πŸ™πŸ™

Pieter
28 maart 2021

Bleek dat de zaak nog niet open was terwijl we al wel online besteld hadden, bleek een foutje van de site beheerder. We werden ruim van te voren gebeld met verontschuldigingen en het aanbod om in plaats van pizza iets bij de dΓΆnorfabriek te bestellen, andere keuze was geld terug storten, na eerst teleurgesteld te zijn geweest, besloten om toch voor de dΓΆnorfabriek te kiezen. Heel tevreden over de aangeboden oplossing, het eten was heerlijk en meer dan genoeg. Top service en prima kwaliteit, voor herhaling vatbaar! πŸ‘

Reactie van Pizzeria De Branding

Top, fijn dat jullie tevreden zijn. Fijne dag

Erik
2 januari 2020

Bestelling was op de aangegeven tijd klaar, Lekkere pizza's, de tiramisu was goed! En we kregen er een lekker flesje wijn bij. Top!

Herman van der Haak
2 januari 2020

Prima kwaliteit. Leuk ook om een extraatje te krijgen.

Bas
1 januari 2020

Kei lekker

Angelien
31 december 2020

Echte Italiaanse pizza; de lekkerste in tijden die we gegeten hadden!

Martin
31 december 2020
Chris
31 december 2020

Heel redelijke pizza's. Niet de goedkoopste maar dat hoeft ook niet. Leuk dat je zelf de pizza helemaal kan samenstellen. Helaas was één pizza niet goed samengesteld, de mozarella was niet aanwezig. Ik zou weer bestellen.

Jonas
30 december 2020

Zonder twijfel de beste pizza van Ameland!! πŸ•

Bart
29 december 2020

Keurig op tijd, zeer vriendelijk en heerlijke pizza’s! Zeker een aanrader.

Marvin
29 december 2020

Top pizza heerlijk gegeten. Gratis flesje wijn was leuk en lekker!

Smit
28 december 2020

Netjes correct goede smaken perfect verzorgd

Reactie van Pizzeria De Branding

Dankuwel

Judith Jager
28 december 2020

Heerlijke pizza’s en lasagne en smakelijk toetje. Aanrader. Mooi volgens afspraak op tijd klaar

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn. Dank

Ton Baars
28 december 2020

Netjes verzorgd en smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Erg bedankt!

John
28 november 2020

Net aangekomen op het eiland wordt onze pizza in het hotel bezorgd. Super goede pizza van een leuke, gezellige en vriendelijke pizzeria.

Reactie van Pizzeria De Branding

Mooi zo. Bedankt!

Annemiek
27 november 2020

Heerlijke pizza's, bezorging keurig op tijd

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Ane Schaap
26 november 2020

Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Pien
26 november 2020

Heerlijke pizza en top service

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Peter
22 november 2020

De afhaal pizza's waren heerlijk.

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Jeroen Bezemer
22 november 2020

In het bestelproces is het vervelend om opnieuw te moeten bestellen als het tijdstip niet meer kan worden gehaald. Ook een melding dat de bezorger onderweg is op het moment dat we al aan het eten zijn, dus 15 minuten na het bezorgmoment, is niet handig.

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

M van Gils
21 november 2020

Heerlijke pizza, goed van smaak,lekker warm en precies op tijd!!

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

C- J Dekker
19 november 2020

servizio delizioso e buono in deze COVID tijd

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Evie
16 november 2020

Heerlijke pizza’s en pasta. Precies op tijd bezorgd

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Cindy
16 november 2020

Snelle bezorging en lekkere pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

An
15 november 2020

Top pizza’s, dunne bodem, erg smaakvol!! Goede balans tussen bodem en β€œbeleg”. Zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Blaauw
15 november 2020

De pizza’s waren heerlijk hebben er lekker van gegeten πŸ‘

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

De Vries
15 november 2020

We hebben lekker gegeten😊

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Alja Kiers
14 november 2020

Heerlijke pizza's!

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Martin
14 november 2020

Goed zoals al jaren!

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Esmeralda
9 november 2020

Heerlijk pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Richard
9 november 2020

Heerlijke pizza gegeten. Vanwege de tweede Corona Golf hebben via de website besteld. Deze werkte prima, het eten was keurig op tijd klaar en de pizza's waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Bas
9 november 2020

Lekkere pizza, goede bezorgservice

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Willeke
7 november 2020

Uitstekend

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Willemars
7 november 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

Top bedankt.

Ana
6 november 2020

Erg lekkere pizza en vriendelijk personeel!

Reactie van Pizzeria De Branding

DankjewelπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Peter
6 november 2020

Pizza,s waren super lekker. Een aanrader

Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ˜‰

Jannie
5 november 2020

Prima pizza en keurig op geplande tijd klaar Groet Jannie

Reactie van Pizzeria De Branding

Top. Fijn dat alles naar wens is geweest. πŸ‘πŸΌπŸ˜‰

Lisa
5 november 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ˜‰πŸ˜‰

Lisa
5 november 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ˜‰πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Nilouq Stoker
31 oktober 2020

Het eten was fantastisch, fijn dat we konden afhalen. Verreweg de beste pizza’s van Ameland!

Reactie van Pizzeria De Branding

DankuwelπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

m. de boer
30 oktober 2020

heerlijk

Reactie van Pizzeria De Branding

DankπŸ˜‰

Mark
28 oktober 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ˜‰

Leo
26 oktober 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ˜‰

Lilian
24 oktober 2020

De pizza’s waren weer lekker. Jammer dat we er niet mogen eten, maar dit was als alternatief prima. Natuurlijk ook nog een fooi gegeven.

Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ‘πŸΌ

Ulbe
23 oktober 2020

Heerlijke pizza. Goede korst. Mooi gebakken en lekkere topping.

Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ‘πŸΌ

Claudia
22 oktober 2020

We hadden pizza en spaghetti bolognese besteld, het was heerlijk !! Ivm Corona online besteld en opgehaald. Ging helemaal prima !!!

Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Mirel Haze
20 oktober 2020

Heerlijke pizza's afgehaald vandaag en opgegeten in ons vakantie huisje. De branding is onze favoriet!

Reactie van Pizzeria De Branding

Thanks

V. Dijk
18 oktober 2020

Lekker gegeten, jammer genoeg had ik bij 1 pizza aangeven zonder ui te willen, bij thuiskomst kwamen we erachter dat er toch (veel) ui op zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Dat is jammer ....... volgende keer gelijk bellen en we regelen een nieuw pizza zonder ui!

Esther
18 oktober 2020

Heerlijke pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ˜‰πŸ‘πŸΌ

Hoeks
16 oktober 2020

Vanavond 2 pizza's besteld. Goede website, goed bestel systeem en keurig op tijd. De pizza's waren zeer lekker, goed gebakken en totaal niet vet. In tijden niet zo'n lekkere pizza gegeten.

Reactie van Pizzeria De Branding

Dank! πŸ˜‰πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Katinka Spaargaren
12 oktober 2020

Pasta was te gaar! Saus had wat meer op smaak gebracht mogen worden . Pizza was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt voor uw reactie. We zullen daar meer aandacht aan geven.

Ale
11 oktober 2020

Super. Heerlijke pizza. Afhalen prima geregeld

Reactie van Pizzeria De Branding

Erg bedankt

Andreas
11 oktober 2020

Alles super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Top

Markos
10 oktober 2020

1x eerder bij jullie gegeten en was erg lekker toen, helaas was het deze keer anders Lasagna was niet te eten en na 3 happen al klaar. Kruidenboter was ook niet lekker en hebben we uiteindelijk weggegooid.

Reactie van Pizzeria De Branding

Erg vervelend. U kunt gewoon bellen en we maken alles overnieuw voor u. We maken alles elke dag hetzelfde.... fijne avond nog.

Anneke Koch
10 oktober 2020

Heerlijke pizza, royale portie

Reactie van Pizzeria De Branding

Dankjewel

koos
6 oktober 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

Dank

E.
6 oktober 2020

Heerlijk gegeten. De pizza's en de pasta's smaakten vers. Op het afgesproken tijdstip stond alles klaar.

Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ˜‰πŸ˜‰

JosΓ©
1 oktober 2020

Héérlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

Reactie van Pizzeria De Branding

Erg bedankt😊😊

Ilse
30 september 2020

Lekkere verse ingrediΓ«nten, op tijd klaar en kwam heet uit de oven!

Reactie van Pizzeria De Branding

Dankjewel. Top

Benny Leeraar
30 september 2020

We hebben genoten van de pikante lasagne en gemengde salade. Meer dan voldoende en hoog op smaak. Prima prijs/kwaliteit-verhouding.

Reactie van Pizzeria De Branding

Dank

Mario
30 september 2020

Heerlijke pizza's en goedgevulde salade!

Reactie van Pizzeria De Branding

Top πŸ‘πŸΌ

Charlotte
29 september 2020

Zeer goede service. Door de corona regels mochten wij niet meer met zijn 5en aan 1 tafel zitten dus hebben we eten besteld. Op de afgesproken ophaaltijd was het eten klaar. Eten was heerlijk: De pizza's zijn echt zelf gemaakt, was te zien en te proeven. Heerlijk. De pasta was ook heerlijk.

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt πŸ™πŸ‘ŒπŸ‘Œ

Chris van der Linde
29 september 2020

Uitstekende pizza. Vriendelijk geholpen. Prima bestel site!

Reactie van Pizzeria De Branding

Alles prima maar 1 ster? Volgens mij gaat iets niet goed daar zo....

Tineke
28 september 2020

Heerlijke pizza’s rijkelijk belegd en lekkere dunne bodem.

Reactie van Pizzeria De Branding

Top

Marion
27 september 2020

In een woord superπŸ‘

Reactie van Pizzeria De Branding

Thanks πŸ™

Eerligh
24 september 2020

Pizza was heerlijk, maar helaas bijna koud. Was met de auto maar 5 minuten rijden.

Reactie van Pizzeria De Branding

Oh dat is minder dan. Hoop volgende x beter. Bedankt

Suzanne
23 september 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

Top

Jh De Vries
23 september 2020

Afhaalbestelling gedaan voor 4 pizza’s zat 1 verkeerde pizza bij ; ik had besteld een salami pizza plus champignons maar ik kreeg erg pittige pizza met groene pepers en uien erbij op ! Andere pizza’s prima

Reactie van Pizzeria De Branding

Oh dan heeft u een andere gekregen. Graag volgende even bellen dan maken we gelijk een nieuw. Bedankt

GP
22 september 2020

Heerlijke pasta.

Reactie van Pizzeria De Branding

Dank. πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Roelof
20 september 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

BedanktπŸ‘πŸΌπŸ˜πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

Jeroen Hultink
19 september 2020

Erg lekker weerπŸ‘πŸ‘πŸ‘ Ook de glutenvrije pizza

Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ˜‰πŸ™

Henk
19 september 2020

Wij hadden twee afhaal pizza's bestelt. De bestelling was op tijd en de pizza's waren weer perfect. Dit is niet de eerste keer dat wij hier gegeten hebben en afgehaald hebben, en iedere keer was het heel lekker.

Reactie van Pizzeria De Branding

Dank!πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ™

Zwaanstra
17 september 2020

Salade en de pizza erg lekker En alles op de afgesproken tijd klaarπŸ‘

Reactie van Pizzeria De Branding

Dankuwel...Ik βœŒπŸ˜πŸ‘ŒπŸ‘πŸΌ

Rob
15 september 2020

De pizza's zijn hier werkelijk voortreffelijk! En de Corona maatregelen worden hier zeer serieus genomen, zodat je hier veilig kunt gaan eten of eten kunt afhalen

Reactie van Pizzeria De Branding

Erg fijn... πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Esmeralda
15 september 2020

Top! Onze favoriete italiaanse tent op Ameland. Heerlijk eten!

Reactie van Pizzeria De Branding

Top dankuwelπŸ™

Jurria
14 september 2020

De pizza en lasagne waren heerlijk. Ik kon de bestelling met 10 min. ophalen, toen ik na 10 min. aankwam, moest ik nog 20 min. wachten. Bij het meenemen van de bestelling kreeg ik het verzoek te pinnen, terwijl ik dat bij binnenkomst al had gedaan. (Beetje slordig)

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn dat het lekker was. Gelukkig heeft u niet 2x gepint. πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ˜‰

Maaike
12 september 2020

Goede service. Bestellen via website gaat snel en makkelijk. De pizza's waren exact op tijdstip van halen klaar. We hebben hier meerdere malen gegeten en sinds de corona meerdere malen besteld .Prima service en heerlijke pizza's.

Reactie van Pizzeria De Branding

Danku ! 😁

HC Aardappel
11 september 2020

PRIMA pizza's!! Afhandeling klantviendelijk en RIVM-conform. Absolute aanrader.

Reactie van Pizzeria De Branding

Top. BedanktπŸ‘Œ

Ingrid
10 september 2020

Ideaal om online te bestellen en te betalen. Pizza’s stonden precies op de afgesproken tijd klaar en waren overheerlijk!

Reactie van Pizzeria De Branding

Erg bedanktπŸ‘πŸΌ

Anke
7 september 2020

Heerlijke pizza's!! Lekkere dunne bodems en goed belegd. Service was ook goed kwamen de afspraken netjes na!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

DankuwelπŸ‘πŸΌ

Esther Townsend
5 september 2020

Bodem was niet erg krokant. Bediening mag vriendelijker ipv : hier twee pizza’s.. begin is met goedenavond en onder welke naam heeft u besteld? Klinkt vriendelijker dan hier twee pizza’s zonder enige begroeting vooraf en vijf minuten wachten bij het bord bij de entree.

Reactie van Pizzeria De Branding

We vragen altijd de naam om de juiste pizzas aan de juiste persoon weg te kunnen geven. ... soms zal het anders lopen. Er lopen veel gasten die graag geholpen willen worden. Onze excuses hiervoor.

Marcel
5 september 2020

De spaghetti met garnalen en tomatensaus die ik had besteld was prima van smaak en goed op temperatuur, het was een heerlijke maaltijd.

Reactie van Pizzeria De Branding

Mooi dankuwelπŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ™

Rob
4 september 2020

Dit zijn de beste pizza's die wie ooit gegeten hebben. Echte Italiaanse pizza's. Zo horen ze eruit te zien en te smaken! Heerlijk!

Reactie van Pizzeria De Branding

Dankuwel! πŸ˜πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Sanne
2 september 2020

Heerlijke pizza's. Allemaal goed belegd en heel smakelijk. Op afgesproken tijd klaar en vriendelijk personeel.

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ˜πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Lena G.
31 augustus 2020

Sehr übersichtlicher Bestellvorgang, unsere Bestellung war pünktlich fertig, Pizzas waren sehr groß, knusprig und super lecker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ˜‰

Paul
31 augustus 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ™βœŒπŸ˜πŸ˜‰

Pieter
30 augustus 2020

Zoals we gewent zijn, wederom heerlijk gegeten top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

TopπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒβœŒπŸ™πŸ‘πŸΌπŸ˜

Meindert
30 augustus 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ˜‰

***
30 augustus 2020

Lekkere pizza, 's krokante Bodum. Pizza met kip was goed belegd. Met parmaham ook erg lekker margarita was wat zout. Bestelling was keurig op de afgesproken tijd klaar

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt!πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘ŒβœŒπŸ™

Sonnenberg
30 augustus 2020

We hebben heerlijk gegeten. Alles netjes op tijd klaar voor het afhalen en goed verpakt zodat het lekker warm aankwam op bestemming. We hadden 2 pizza, 2x pasta en 2x lasagne.

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn bedankt..... βœŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ˜

Stefan F.
30 augustus 2020

Super leckere Pizza und ein Online+Bestellprozes der funktioniert, so dass die Pizza 20 Minuten nach Bestellung abholbereit war. Alles tipp topp.

Reactie van Pizzeria De Branding

DankuwelπŸ‘Œ

Pascale
29 augustus 2020

Gisteren af gehaald, keurig op tijd en nog super warm. Alles heeft weer goed gesmaakt, pizza overvloedig belegd. Kortom een aanrader!!

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn bedanktπŸ‘Œ

John
29 augustus 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

DankπŸ‘πŸΌ

van Dijk
28 augustus 2020

De pizza’s waren verschrikkelijk lekker. Ook op de juiste afgesproken tijd klaar.

Reactie van Pizzeria De Branding

Top.πŸ˜πŸ‘πŸΌ

Bas
27 augustus 2020

Wij hadden pizza’s besteld om af te halen. Tijd tussen bestellen en afhalen was erg lang. De afgesproken tijd werd ook nog eens met een kwartier overschreden. Voor afhalen zijn de prijzen te hoog. Personeel was kortaf. Kwaliteit pizza’s is goed.

Reactie van Pizzeria De Branding

We zullen omdenken! BedanktπŸ‘πŸΌ

Riediger
26 augustus 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ‘πŸΌπŸ˜πŸ™

Martin
25 augustus 2020

Goede service, vriendelijk en heerlijke pizza

Reactie van Pizzeria De Branding

Top. Bedankt

Venema
25 augustus 2020

De Beste en de Aller lekkerste,PIZZA Wat ik ooit gegeten heb!

Reactie van Pizzeria De Branding

Dat is fijn! Tot de volgende keer en bedanktπŸ˜πŸ‘πŸΌ

Daniel gerdes
24 augustus 2020

Prima geregeld in de corona tijd. Pizza's waren keurig op het aangegeven tijdstip klaar en waren heerlijk. We gaan hier vaker gebruik van maken

Reactie van Pizzeria De Branding

TopπŸ‘πŸΌβœŒ

Martin
23 augustus 2020

Perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ™

Anoniem
23 augustus 2020

Beide pizza’s waren prima. Lasagne had helaas veel zwarte stukken er tussen zitten en de hoeveelheid was matig te noemen. Pasta (zalm) was smaakloos. Voor pizza’s een prima adres, voor het overige assortiment elders heengaan

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt voor uw opmerking! Volgende keer gewoon bellen en we zorgen dat het weer goed komt.

Roland
19 augustus 2020

Pizzas waren perfect. We moesten alleen 20 min wachten tot de pizzas klaar waren. Vreemd want we hadden begin van de middag al online besteld en kregen vele uren van tevoren een afhaaltijd, die dus niet klopte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Onze excuses hiervoor. Afhaal tijd heeft niks te maken met bestel tijd. U krijgt een tijd maar we kunnen nooit vantevoren zien hoe dingen gaan lopen.

Lisanne van Osch
16 augustus 2020

De pizza was niet gesneden het was vervelend om het zelf af te scheuren. Bij pizza pollo teveel topping

Reactie van Pizzeria De Branding

......

Wintering
12 augustus 2020

super gut organisiert und sehr lecker! Und danke fΓΌr das Wasser fΓΌr die Hunde :-) Bis nΓ€cstes Jahr und bitte gesund bleiben. Mechthild Wintering

Reactie van Pizzeria De Branding

Dank! Blijf ook gezond!

Van Zwol
6 augustus 2020

Pas vanaf 20.00 kun je de pizza afhalen. Dan moet je eerst lang buiten staan. Er komt niemand vragen of ze je kunnen helpen. Vervolgens doorgestuurd naar binnen.. daar weer wachten. Eindelijk te woord gestaan, moesten de pizza’s nog gemaakt worden! We moesten buiten maar wachten. Slechte zaak. Pizza’s smaakten wel goed. Organisatie kan een stuk beter!

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn dat de pizzas goed waren! Daar gaat het ons om op moment. De rest wat u verteld heeft te maken met uw begrip voor de slechte situatie waar wij allemaal zich bevinden. Heeft u enige kijk op hoe moeilijk op moment is voor horeca om alles volgens de regels waar soms nergens opslaat te doen? Zo te lezen niet dus. Wens ik u veel plezier en een fijne vakantie!

Leeflang
1 augustus 2020

Heerlijke pizza’s. Goede en fijne service! De beste van het eiland. Wij komen hier elke keer weer terug

Reactie van Pizzeria De Branding

Top bedankt

Klein vaarwater D site
31 juli 2020

Heerlijke pizza's!! Super van genoten. Gaan we zeker weer een keer doen. Jammer dat het stokbroodje kruidenboter zo tegen viel. Voor 6,25 krijg je een half diepvries stokbroodje, erg teleurstellend.

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt we zullen hierover nadenken om het beter te doen. πŸ˜‰βœ…βœ…

Antoon K
30 juli 2020

Goede en lekkere pizza’s. EΓ©n pizza bleek niet conform bestelling Uitgesproken klantonvriendelijk dag men bij het ophalen van de bestelling buiten β€˜ op straat’ moet wachten, Fraai vormgegeven dozen!!!

Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ˜‰πŸ•βœŒβœ…

Susan
29 juli 2020

Precies volgens bestelling, op tijd klaar en lekker!

Reactie van Pizzeria De Branding

Top

Kroes
23 juli 2020

Man aan de kassa zou een cursus klantvriendelijkheid kunnen gebruiken, onbeleefd en te grappig. Pizza’s waren redelijk goed.

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt! Volgende keer zullen we niet grappig wel bleefd met u omgaan! Mvg

MD
23 juli 2020

Heerlijke pizza’s en afgehaald op de afgesproken tijd

Reactie van Pizzeria De Branding

Dankuwel

Rein
22 juli 2020

Goede pizza! Mooie dunne bodem. Uitstekende prijs/kwaliteit.

Reactie van Pizzeria De Branding

DankπŸ˜‰πŸ•βœŒ

Henk Drost
21 juli 2020

Heerlijke pizza’s. Italiaans op Ameland. Echt genieten!

Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ•βœ…βœ…

Richard
20 juli 2020

Lekkere Pizza's, lasagne en spagetti, salade ook aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ™‚πŸ˜‰βœŒβœ…

Fokkens
18 juli 2020

Lekkere pizza's ook de pasta was erg lekker

Reactie van Pizzeria De Branding

Top

Meijer
18 juli 2020

Waardeloos. Bestel er nooit weer , helft klopte niet en lasagne zonder gehakt??? .dikke troep

Reactie van Pizzeria De Branding

Dikke troep πŸ€”πŸ€”πŸ€” hoop dat u bij de volgende beter kunt krijgen. Bedankt. U kunt ook gewoon bellen! We verkopen geen troep en willen ook altijd uitkomen en goed maken. Succes bijnde volgende

Alkema
18 juli 2020

Via de site besteld, prima in orde!

Reactie van Pizzeria De Branding

Top bedankt

Brouwer
17 juli 2020

Heerlijke pizza’s!

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt

Roger
17 juli 2020

je zou verwachten dat na een heerlijke dag op het geweldige eiland Ameland een pizza nog beter smaakt. De pizza van de Branding was echter vet, zout en smakeloos. Heel teleurstellend en ook nog eens veel te duur.

Reactie van Pizzeria De Branding

Had aan moeten geven dan hadden we het zo opgelost. Succes

Laurien Nijenhuis
17 juli 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

Top

Andre Mulder
17 juli 2020

Pizza's waren goed - klein, maar dan ook echt klein minpunt is dat op de website 19:20 stond en uiteindelijk kon ik 19:35 de pizza's meenemen.

Reactie van Pizzeria De Branding

Sorry hiervoor. 15 minuten is niet heel raar hier rond die tijd in de zomer vakantie. We doen ons best maar soms loopt het uit.

Chantal
16 juli 2020

Superhandig om online je bestelling te kunnen doen! Volop keus en je kunt zelf ingrediΓ«nten toevoegen als je wil. We moesten even wachten op onze bestelling ivm de drukte maar dat was uiteindelijk maar 10 minuten. 1 opmerking, misschien handig om bij het bestellen te vermelden dat je buiten moet wachten. Nu hadden we daar geen rekening mee gehouden waardoor we het best koud hadden... Verder heel tevreden, heerlijke pizza's!

Reactie van Pizzeria De Branding

Oke.we zullen iets voor bedenken. Buiten wachte heeft met die Corona te maken. Normaalndoen we dat ook nniet. Bedankt!

Gertjan
15 juli 2020

Was super

Reactie van Pizzeria De Branding

Erg bedankt

Chris Kregel
14 juli 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

βœŒπŸ•βœ…

Stefan
14 juli 2020

Knoflooksaus besteld en niet ontvangen. Pizza's waren goed!

Reactie van Pizzeria De Branding

Geef maar volgende keer aub even aan dan krijgt u extra mee. Sorry

Frieso
13 juli 2020

Leckere Pizzas, auch zum Mitnehmen. Die Explosiva war wirklich scharf und seeehr gut. Gerne wieder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxx
11 juli 2020

Heerlijke pizza's Besteld en op de afgesproken tijd in de oven dus heet mee

Jippjapp
10 juli 2020
Reinders
8 juli 2020

2 pizza's en spaghetti besteld. Prijs / kwaliteit verhouding: te duur voor wat je er voor krijgt. Verkeerde pizza mee gekregen, waar ook nog zwart verbrande uien op zaten. Mijn zoon weer terug nr De Branding. Daar kwam net een familie een pizza terug brengen die ook niet was besteld: onze pizza! Dus geruild en mijn zoon heeft de juiste pizza meegekregen maar die was inmiddels koud......... jammer.

Els Saelemaekers
8 juli 2020
JE
7 juli 2020

Heerlijke pizza’s

Liz
6 juli 2020

Online besteld om 17.54. Ik snap dat het op zondag druk is dus dat neem je dan mee in de wachttijd. Volgens de site zou de bestelling om 19.20 u klaar zijn. Was echter niet klaar " ze lopen wat achter", Vraag Ik nog aan de jongedame bij kassa hoe lang gaat het nog duren dan? Uur, 3 kwartier, 10 minuten? 20 minuten zegt ze. 20 minuten later nog niet klaar. Uiteindelijk was het pas om 20.03 dat ik kon afrekenen. Dus meer dan 2 uur na plaatsing van de bestelling. Ik heb daar in het restaurant dus nog eens 50 minuten moeten wachten en ik was niet de enige. Meerdere mensen waren daardoor aan het mopperen. Waarom geeft dit restaurant op de mail dan niet door dat de wachttijd oploopt? Dit is echt onfatsoenlijk richting je klanten. Was het daarmee klaar? Nee want de bestelling was ook nog eens niet goed uitgevoerd. Bakje extra knoflook ( wel betaald) was niet geleverd. En de bestelde vanille milkshake was een bananen milkshake. Prijs- kwaliteit verhouding voor de afhaalpizza vond ik onvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Drenth
6 juli 2020

Smaak was goed, maar helaas was de bodem en rand bikkelhard. Met een mes kwam je er niet door. Ook was hij aan 1 kant zwart. 1 van de pizza's was misvormd, daardoor stuk kleiner dan de andere pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet
6 juli 2020
Blech
4 juli 2020

Everything was perfect. Pizza has been ready for take-away at exactly the pre-defined time. And they really tast delicious!!!

Fluitsma
3 juli 2020

1.Goede pizza's met voldoende ingrediΓ«nten. 2.Naam Jeannette Fluitsma wijzigen in Wilfried Fluitsma 3. I.v.m. nachtrust verzoek om beoordelingen niet versturen tussen 22:00 en 08:00 uur.

Tuf
30 juni 2020

Hier kan menig pizzeria een voorbeeld aan nemen zeer vriendelijke bejegening Γ©n uitstekend eten.

Dijkstra
30 juni 2020
Waalboer
30 juni 2020

Goed en smaakvol. Natuurlijk voor een volgende keer weer.

Haarmann
29 juni 2020
Louise
29 juni 2020

Had 2 bakjes knoflooksaus besteld en betaald maar die zaten niet bij de bestelling!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Hallo, We hebben uw bestelling bekeken en zien dat u bij de pizza extra knoflook hebt besteld! Dat is geen bakje knoflook. Ze gooie dan knoflook op de pizza. Ik zal u een code opsturen zodat u op de volgende bestelling een korting krijgt. Ik zal ook dat (extra) veranderen en gewoon bakje op zetten.... dan is het voor de volgende gast wel duidelijk. Bakje knoflook staat ook bij categorie (extra's) Bedankt voor het laten weten.

Vhv
28 juni 2020

Heerlijke pizza’s en vriendelijk personeel!

Esmeralda
28 juni 2020

Pasta besteld om af te halen. Bleef lang warm, was lekker veel en smaakte heerlijk! Voor herhaling vatbaar

Jacqueline
26 juni 2020

Heerlijke pizza! Exact op de aangegeven afhaaltijd uit de oven.

Esmeralda
25 juni 2020

Heerlijke pizza, geen overtollig druipend vet, super pizza!

Marieke
24 juni 2020

De lekkerste pizza die wij in tijden gehad hebben. De champignons waren vooraf gedroogd (dus niet zo nat) en het deeg zelf was goed op smaak. Wij komen zeker terug! Echt een aanrader.

Rob
24 juni 2020

Zowel de lasagna als de pizza was heerlijk! Zeker een aanrader om eens lekker Italiaans eten af te halen.

Kees
24 juni 2020

Overheerlijke pizza’s en lekkere frites. Echt een top restaurant!

Peter Werkman
21 juni 2020

Eten via de website besteld. Ondanks de drukte, keurig op de afgesproken tijd klaar. Heerlijk eten! Uitgebreide en gevarieerde Anti Pasto en een erg lekkere Carbonata pizza! Aanrader. We gaan zeker weer een keer bestellen.

Reactie van Pizzeria De Branding

Grazie!

Yvon
20 juni 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

πŸ‘

Narinx
20 juni 2020

Heerlijke pizza’s .

Reactie van Pizzeria De Branding

Grazie πŸ€—

Bianca Hoffmann
19 juni 2020

Toller Service und sehr leckere Pizza.

Reactie van Pizzeria De Branding

Grazie

Bezema
19 juni 2020

Altijd goed eten en goede bediening. Wanneer we op Ameland zijn, gaan we er vaak eten. Dit keer online besteld en gehaald. Was ook prima. Dit kwam meer omdat we een pup bij ons hadden. Volgende keer komen we weer eten!

Reactie van Pizzeria De Branding

Pup mag mee hoor. Gezellig. Tot snel.

Mhdw
19 juni 2020

Pizza was prima in orde. Stokbrood voor brood plankje was aan de harde kant. Personeel bij afhalen bestelling sprak geen woord Nederlands, alles moest in Engels worden gedaan. Voor mij geen probleem maar mogelijk niet voor iedereen.

Reactie van Pizzeria De Branding

Ja dat snappen we. We doen wat we kunnen qua bezetting van personeel maar snappen zeker dat t voor sommige mensen lastig is om in t Engels te bestellen. Hopelijk tot snel en bedankt voor je reactie!

Peter van Velzen
19 juni 2020

De lasagne was heerlijk maar de rucola die ik erbij had besteld heb ik nergens gezien. Stond wel op het bakje geschreven dat het erbij zat. Wel beetje jammer maar nogmaals het was heerlijk en zeker genoeg.

Reactie van Pizzeria De Branding

Hè wat vervelend van de rucola. Ik heb naar uw bestelling gekeken en zag dat u een lasagne + rucola besteld had. Dit zou dan op de lasagne moeten zitten. Wij serveren t niet dan in een bakje. Wij serveren alleen rucola in een bakje als u ook een bakje bestelt. Als t ook niet opzat dan gaan we u de volgende keer gewoon een dubbele portie rucola geven. Dat komt wel goed. Fijne avond en bedankt voor uw reactie.

Henk
16 juni 2020

Uitstekende pizza's, lekkere lasagna, van een echte Italiaan (voor zover ik kon beoordelen!). Op het afgesproken tijdstip ook precies klaar. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Pizzeria De Branding

Grazie

Klaas Einte
15 juni 2020

Super lekkere pizza's. Perfect op tijd klaar en zeer fijne bediening.

Reactie van Pizzeria De Branding

Grazie

Kremer
14 juni 2020

Lekkere pizza’s. Alleen jammer dat 1 pizza niet juist was. Pizza margherita met pesto, parmaham, mozzarella en rucola besteld. Helaas zat er alleen maar pesto op en was de rest vergeten.

Reactie van Pizzeria De Branding

OOh dat is niet fijn! We gaan dit goed maken met jullie en nemen snel mogelijk contact met u op!! onze excuses hiervoor!!

Esser
14 juni 2020

Die Pizza war wieder sehr lecker. Bestellt haben wir per Internet. Abholungszeit angegeben: 20:20, Pizza fertig: 20:45 und es fehlte leider ein zusΓ€tzlich bestellter Belag.

Reactie van Pizzeria De Branding

Oh das tut uns leid das es etwas langer gedauert hat. NΓ€chsten mal bekommen sie von uns noch eben ein leckeren getrΓ€nk an die Theke von uns oder ein kleinen wein zum mitnehmen. Einfach name nennen oder beschreiben wenn online bestellen.

Jager
12 juni 2020

Altijd lekker eten

Reactie van Pizzeria De Branding

Grazie!πŸ‘

Familie Doorn
11 juni 2020

De nazorg, na het plaatsen van onze bestelling, was prettig, omdat we een vraag hadden over glutenvrij. Bij De Branding Kun je prima glutenvrij eten met royale portie. De kwaliteit van het eten is de moeite waard om voor terug te komen!

Reactie van Pizzeria De Branding

Wat lief van u dat u even de moeite neemt om dit te delen. Tot snel.

Ina
8 juni 2020

Prima pizza’s en bestelling op tijd klaar ! πŸ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Grazie!

Honk
7 juni 2020

De pizza’s waren gewoon heerlijk. Echt Italiaans.

Reactie van Pizzeria De Branding

Grazie!

Susanne
5 juni 2020

Prima lasagne, lekker veel groenten. Snelle service

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt voor uw leuke reactie!

Gerrit
4 juni 2020

Heerlijke pasta, super service.

Reactie van Pizzeria De Branding

Super! Bedankt voor uw reactie!

Pelgrim
4 juni 2020

Bestelling was op tijd klaar,pizza was goed warm en lekker.vriendelijke service. We gaan zeker nog een keer bestellen.

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn dat t allemaal goed geregeld was! Bedankt voor uw leuke reactie!

Berends
4 juni 2020

Wij hadden lange tijd niets besteld omdat wij het eten niet goed vonden (veel te zout en idee niet vers). Wij waren nu verrast door goede kwaliteit van de bestelde pizza's en zullen vaker gebruik maken van De Branding haar aanbod.

Reactie van Pizzeria De Branding

Wat fijn om te horen. Tot snel!

Esmeralda
3 juni 2020

Heerlijke pizza!!

Reactie van Pizzeria De Branding

Grazie!

Ostergetelo
2 juni 2020
Reactie van Pizzeria De Branding

Dank u!

Britta
2 juni 2020

Sehr leckere Pizza und online Bestellung auch super geklappt

Reactie van Pizzeria De Branding

Toll! Danke!

Gerrit
2 juni 2020

Super service !

Reactie van Pizzeria De Branding

Dank u! Top!

Margaret Hoek- van Rher
31 mei 2020

Super geholpen... ondanks de drukte... Tussendoor geholpen...heel erg fijn.. Ook als we bij de Branding gaan eten, voelt het erg persoonlijk. En....heerlijke Pizza's...

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn dat u zo een positieve ervaring had bij ons. Heel erg leuk om te lezen. Daar krijgt ons team energie van. Thanks en tot snel!

Familie
31 mei 2020

Lekkere pizza, mooi formaat. Heerlijk belegd. Enige tip, iets met gorgonzola.... Maar erg lekker, prijs ook prima.

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt voor uw positieve reactie. Bedoelde u trouwens iets meer gorgonzola of iets met gorgonzola? Als u het eerste bedoelde dan doen we er de volgende keer op uw verzoek graag wat meer op. Graag tot een volgende keer!

Marijke Borstlap
27 mei 2020

Goed op tijd klaar en heerlijk genoten van een vegetarische lasagne en een penne salmone πŸ‘ magnifico !

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt voor uw leuke reactie. Fijn dat u lekker heeft gegeten!

Jan Ganzeveld
27 mei 2020

Zeer goede pizza’s en we waren van plan er deze week 1 te eten maar we gaan nog een keer één halen

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn dat u lekker heeft gegeten! Tot snel!

Wim
26 mei 2020

Heerlijke pizza en ook de lasagne was voortreffelijk

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn dat u lekker heeft gegeten! Bedankt voor uw reactie!

Jolanda Broek
25 mei 2020

Heerlijke pizza, s nachts wel erge dorst πŸ˜€

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn dat t heerlijk was.

mei
25 mei 2020

Goed lekker pizza

Reactie van Pizzeria De Branding

Dank u, fijn te horen.

Evert
23 mei 2020

Prima pizza’s

Reactie van Pizzeria De Branding

Top.... bedankt

Agnes
22 mei 2020

De pizza was lekker. De wijziging in de opmerkingen was niet doorgevoerd. De afhaaltijd, dat was beslist niet goed. 40 minuten later dan we hadden besteld!!! Wij halen deze zomer niet bij deze pizzeria. Enne, de vrouw kan weinig Engels en geen Nederlands praten.

Reactie van Pizzeria De Branding

Het is misschien beter als u beetje begrijpt dat alles anders gaat in deze moeilijke tijden! Wij doen ons best voor u maar verwachten wel klein beetje begrip! Op onze site kunt u makkelijk kiezen voor - en + ...... Fijne avond.

Wendel de Haan
22 mei 2020

Heerlijke pizza's! Dunne bodem, krokante korst en meer dan voldoende topping. Ook gewoon klaar op de aangegeven tijd, kwamen net uit de oven. Top!

Reactie van Pizzeria De Branding

Top dankuwel

Elly
22 mei 2020

Wij hebben een heerlijke pizza don Angelo gehad, ivm Corona hebben we deze thuis opgegeten. Hopelijk kunnen we de volgende x weer gezellig bij jullie komen tafelen. Groetjes Coen en Elly uit Groningen

Reactie van Pizzeria De Branding

Wij missen jullie! Bedankt!

Elena
20 mei 2020

Alles super - die Onlinebestellung lief problemlos und das Essen war pΓΌnktlich fertig. Wir hatten 4 verschiedene Pizzen, alle waren sehr lecker!

Reactie van Pizzeria De Branding

fijn!!

Auldrik en Gerda
20 mei 2020

Wij hebben heerlijke goedgevulde pizza gegeten carbonara speciale en een superlekker frisse salade met balsamico dressing! Echt een aanrader!

Reactie van Pizzeria De Branding

erg bedankt!

Ruud Kramer
19 mei 2020

Lekkere pizza’s: Quattro Formazzio en Pikante. De Tiramisu was met aardbeien, maar die vond ik niet echt terug. Wel lekker overigens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

gelukkig dat u het lekker vond, wij gooien geen stukjes aardbei erin! wij mixen verse aardbei helemaal fijn! bedankt!

Martin
19 mei 2020

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn, bedankt!!!

Tiny
18 mei 2020

Heerlijke pizza, snelle service

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedank!

Stienstra
14 mei 2020

Heerlijke versgemaakte vegetarische lasagne met veel groente! Ook de pizza met asperge was rijk belegd en heel smakelijk. En het was nog veel ook, dus voor morgen hebben we nog wat lekkers over. Tenslotte was ook de tiramisu super. Italiaans heeft een van mijn favoriete eetculturen en De Branding kan er wat van!

Reactie van Pizzeria De Branding

Erg bedankt! Fijn om het zo te horen!

S de witte
14 mei 2020

Pizza’s waren rijk belegd en heerlijk van smaak, fantastische lekkere pizzadeeg/ bodem

Reactie van Pizzeria De Branding

Erg bedankt! Top!

Mos
13 mei 2020

Zelden zulke slechte pizza's gegeten. Er zat smaak nog kraak aan de pizza. Beide pizza's na een paar hapjes weggegooid. Schandalig dat dit wordt geleverd aan klanten. Er zat werkelijk geen vers product op, een smakeloze plakkerige massa. Jammer, want we zijn anders gewend bij deze pizzeria.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Goeie middag, Het is vervelend dat de pizzas niet naar wens waren, wij willen altijd tegenmoetkomen en zorgen dat u toch tevreden bent. Normaal gesproken nemen mensen gewoon contact met ons op en we komen altijd uit! Als u anders gewend bent in deze pizzeria dan weet u ook dat u dit altijd met ons kunt bespreken. Gelijk zo ontzettend negatief doen zijn wij niet gewend van onze vaste gasten. Onze excuses!

Anneke
13 mei 2020
Ruud Kramer
12 mei 2020

Heerlijke pizza’s, en mooi op tijd klaar. Prego!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lennart
12 mei 2020

Goeie flesjes wijn hoor lekker man danku danku

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Overdiep
11 mei 2020

Lasagne was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

theo
11 mei 2020

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
11 mei 2020

Heerlijke pizza’s en ze waren precies op tijd klaar!

Teije haan
11 mei 2020

Lekkere pizza's!

Reactie van Pizzeria De Branding

"Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons."

Gera Horst
11 mei 2020

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt! we zijn er blij mee!

Overdiep
10 mei 2020

twee zalige pizza's (vegetarisch) opgehaald!

Reactie van Pizzeria De Branding

"Bedankt dat u naar ons restaurant bent gekomen en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons."

De Boer
7 mei 2020

Snelle service en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

"Bedankt dat u naar ons restaurant bent gekomen en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven.

Gerrit de Jong
6 mei 2020

Heerlijke pizza's, precies op het afgesproken tijdstip gereed.

Reactie van Pizzeria De Branding

dankuwel

de wit
4 mei 2020

Pizza goed bevallen goed gevuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

fijn om het te horen bedankt

Kees
2 mei 2020

Ik vond de pizza wat flauw van smaak. Ik miste een beetje de pittige smaak van knoflook en peper

Reactie van Pizzeria De Branding

goeie avond, als u een pizza besteld met champignons dan gaan wij natuurlijk geen knoflook, pikant en pepers op gooien! dat moet u aangeven. hoop de volgende keer beter! fijne avond nog

Geldermalsen
2 mei 2020

Prima pizza, vriendelijke bediening. Jammer dat we ivm Corona moesten afhalen dus verder geen oordeel over het restaurant.

Reactie van Pizzeria De Branding

wij hopen oook dat dit snel voorbij is, niet alleen vanwege het werk maar ook omdat wij jullie missen! bedankt

Janet
1 mei 2020

Heerlijke pizza en lasagne gehaald. Alles was erg goed. Ook bediening erg vriendelijk.

Reactie van Pizzeria De Branding

"Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling.

Cornelia
1 mei 2020

Het eten is zoals altijd fantastisch bij De Branding!

Reactie van Pizzeria De Branding

Top!!

Mark Brouwer
30 april 2020

Ondanks Corona toch thuis lekker uit eten! Prima kwaliteit en uitstekende online service.

Reactie van Pizzeria De Branding

fijn om te horen. erg bedankt.

Henk Drost
30 april 2020

Heerlijke pizza’s. Gelukkig konden we ze afhalen. Volgende keer hopijk weer in de pizzeria

Reactie van Pizzeria De Branding

Dat hopen wij ook van harte. wij missen jullie!

Leendert
30 april 2020

Heerlijk gegeten, perfect op tijd. We hadden 3 Pizza’s en 1 Lasagna. Absoluut aan te bevelen. En alles op tijd klaar.

Reactie van Pizzeria De Branding

"Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling.

AJ Bergsma
30 april 2020

Heerlijke bruschetta en uitstekende pizza Carbonara. Vriendelijk en vlot geholpen in deze moeilijke tijd.

Reactie van Pizzeria De Branding

Erg bedankt

Cornelia
29 april 2020

De pizza's zijn echt het allerlekkerst bij De Branding. Ook goed geregeld in deze crisistijd.

Reactie van Pizzeria De Branding

Wat is het fijn om jullie toch op deze manier blij te kunnen maken!!! hoop dat het snel voorbij is en dat wij jullie weer kunnen ontvangen!! bedakt

Ned
29 april 2020

Aardige bediening. Pizza goed belegd echter nog niet gaar.

Reactie van Pizzeria De Branding

fijn dat u het even aan geeft! volgende keer bij de opmerking even aangeven dat u het meer doorgebakken wilt hebben. bedankt voor uw reactie! Onze excuses hiervoor!

jo klijnstra
29 april 2020

Smaak: Uitstekend en ook goed warm. Hebben heerlijk gegeten Hiervoor Dank

Reactie van Pizzeria De Branding

dit doen we graag voor u!!!! Bedankt voor uw reactie!!!

Blaauw
28 april 2020

Goede, rijk belegde pizza. Via internet besteld en betaald. Was op het aangeven afhaaltijdstip klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn om het te horen!! erg bedankt

Lisette Spierings
27 april 2020

Heerlijke pizza's! niet te vet en smakelijke korst. Ook de lasagne en de Anti pasti vielen erg in de smaak. Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria De Branding

Fiijn!!! bedankt voor uw reactie!!!

Marlies ten Wolde
27 april 2020

hele lekkere pizza’s, klaar op de afgesproken tijd

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn dat u het even aangeeft! bedankt!

Roy
27 april 2020

Heerlijke pizza's bezorgd, goed belegd

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt!!! tot de volgende keer!

Hanneke van den Berg
25 april 2020

De pizza’s HawaΓ―, Tonno en Ham waren super lekker. Ook de pasta met zalm was top. Helaas was de tiramisu niet lekker en waren er 2 van de 4 nog bevroren!! We hebben de dag erop wel het geld hiervoor terug gekregen.

Reactie van Pizzeria De Branding

Bedankt voor uw reactie!! top!

Buring
25 april 2020

Prima op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, keurig volgens afspraak bezorgd en heerlijke pizza's!

Reactie van Pizzeria De Branding

Fijn!! bedankt voor uw reactie!!